17-11-2017 20-11-2018

Коментари

стига сте я плюли , бе, В куулТ беше съвсем естествено момиче, не се звездееше, не нападна никого за нищо, каза,че сама си е избрала как да постъпи и това е. Учи, живее сама заради училището. Едно младо момиче , което явно само си изкарва парите, но нищо общо стези кифли Дара, гордостта на тара и, мара и оная с двете имена.

От известност,ще се п....е рано,рано !

Аве незнам по на колко годени сте тука ама ако имахте инстаграм и я следвахте щяхте да видите че на снимката е тагната тереза и след това имат снимка двете на същото място ...уточнявам за по изостаналите ТЕРЕЗА ТОДОРОВА И Е НАЙ ДОБРАТА ПРИЯТЕЛКА и тя самата качи тази тъпа публиказия и коментира "ТЕРИ ВЕЧЕ И ГАДЖЕТА НИ ИЗКАРАХА" Айде ся са успокойте стига хейтихте момичето като не го познавате и пийте една студена вода и се успокойте...

И ние не знаем ти на колко години си. Явно не си невръстно дете, но неграмотността ти е ужасяваща. И вземи се скрий като не знаеш да пишеш, празноглавке.

много умна и талантлива. дано остане и морална,но не частично както ВАС а напълно!!!

Дир, освен че сте неграмотни и пръскате фалшива информация. Ръката е на приятелката й, а Крисия каза в CoolT, че няма гадже. Но е важно да има трафик тук и най-вече плювалник за храчките на "отрудения" народ, нали?

щото ти от кои си, малоумнико? Не си от отрудения народ, тогава от кои си ? От лумпените, дето седят на чуждите софри

Много ,много грозна .

прекалено нещо отблъсква!!! Това момиче го изхарчиха брутално. И най-гадното е, че основните търговци бяха родителите му. Тази алчност унищожава всичко. И ще видим, че Крисия няма да има бъдеще...

Кажете като навърши 16 да я наема за ден, два. Има изглед на добра проститутка.

Искрено се надявам грозните ви коментари да не съсипят психиката на детето! То бива, бива, ама вашето прекрачва всякакви граници! Вие деца нямате ли? Съпричастност малко, а? Щото вашите какво правят навън, идея нямате! Ай, спрете се! И оставете момичето да си изживее 15-те!

Аз не съм карал майка и и баща и да дават пари за такива тъпи и пошли статии. Защо те не мислят за психиката на детето, когато се съгласяват да се публикуват тия глупости. С какво това дете е по-различно от хилядите други в България. Използваха таланта и за пари и я изхвърлиха като сдъвкана дъвка - през прозореца на Ровъра. И да не забравя -ай сиктир на такива непоискани защитници като теб.

Отлично - ай тогава сиктир и на зловонни мрънкачи като теб. Прекалено много станахте. Покрива ви тече вие все чуждия живот оправяте. Честит ти пореден скапан ден!

Кво хубаво дете беше

чакаме снимки на дупката на задника и колко е полетяла..

Тая много се е накифлила... а това отблъсква...

може ли да прави сандвичи?

Ох сега и нейната младост и трепети ли ще трябва всички да съпреживяваме?

Телевизия "Планета"...

е на крилете на ракията от обяд. Пардон, бяло вино или джин-фис, все пак е светски репортер.

И кво лошо да шма гадже на 15г. Само дето в лице е някъв ужас. Грозна, грозна....и с грим като за 25г. Пълен отврат.

И аз критикувам детето, заради безумната професия, която си е избрало(са му избрали, де), ама това твоето си е пълна простащина. Тя е в пубертета, нормално е да се променя. Като порасне всичко ще и се оправи, а и не виждам за какъв ужас говориш? Нормално 15-годишно момиче, с нормални съученици-льольовци около нея. Нито се снима в джакузита, нито с чичковци с пистолети в кабриолети.

Я си кажи твоята професия ?

Е стига де. Крисия няма гадже. На снимката е отбелязана Тереза, за която Крисия каза, че е нейна приятелка

Обезобразили са детето с тия юнашки мустаци на челото.

И здраво ДЕТЕТО, защито си е дете, все пак е петнадесет годишна и нека родителите да я подкрепят да се държи като такава, а не да я стимулират да надраства полагащото ѝ се, и онази сузанита започна с изкуствени мигли и грим, и всичкия я виждаме на какво заприлича само за година!

На 15 години може да изглежда като на 16-17 , но не върви да изглежда като на 10.Тя не е инфантилна , както и тези на нейната възраст.Огледайте се как изглеждат.

Че не разбрахте какво визирам, не искам да изглежда като 10 годишна, но не и да изглежда като 20. Виждам всеки ден децата около мен на нейните години и по големи и по малки, но един родител да стимулира детето си от ранна детска възраст да си слага мигли, да се гримира, да ходи по фризьори и т. н рано или късно оставя своя отпечатък, дадох за пример сузанита, но те са много такива примери. И най-накрая на 18 години масово изглеждат като сдъвкани и изхабени “кукли”. Едно дете трябва да изживява всяка своя година пълноценно да се радва на годините си и най-вече да бъде естествено, за да не съжалява след години

Тя сама по БТВ го каза за такива като вас.Ако имате въпроси просто ме попитайте и ситуацията ше се изясни.Не може вие да определяте кой как трябва да изглежда по ваше усмотрение.Не може без да знаете както се случва у тях да знаете какво и как изискват родителите и от нея.Приказвате празни приказки просто.Да не говорим , че е ясно кой стои зад думите ви.

Него да го питаме? Тя си има родители и продуценти. Какъв си ти, бе, маниак, че да питаме тебе?:))))))

Прекрасно дете, хубава музика, ама тия джуки сочат развитие в друга посока :(

За първи път чувам , че устните могат да показват посока в живота.Вие с устата си ли поехте вашия ? Нямахте ли мозък ?

Вместо да редиш по форумите всеки, който не харесва "гениалната" ти дъщеря вземи я вкарай у релси да учи, да завърши училище, да завърши висше, та да не си остане като вас някой ден - с болни амбиции, които да проектира върху децата си.

Ела да ти подам микрофона да се убедиш дали съм майка и.

Вече има и майки с микрофони.

Мда.... Лебедът се е превърнал в грозно патенце. Явно- и отвътре, и отвън.

Дай да ти видим сладката муцунка де.

Много успехи, мило момиче!

В училище, университета и на подходящото работно място? Тогава и от мен! По нощите в кръчмите и чалготеките преди да е навършила дори 18 г.? Да пази Господ от такива успехи.

Ами тя учи в музикалното училище в София.Да не учи на лошо място та и предричаш подобно бъдеще ?

Ти колко души познаваш, които са завършили музикалното училище и Консерваторията, бе? И знаеш ли на какво дередже са и колко пари ми дължат. Знаеш ли колко взима един музикант в Оркестъра на БНР? И колко от тези завършили Консерваторията си докарват поне 1000-1500 лв. на месец с музика? Иначе за маса са страхотни. Опази Боже вкъщи музикант или художник.

Всеки избира къде да учи.Сега пък и избира и а училище ли ще съдиш.Съвсем си откачил бе.

Знаеш ли колко взима редови музикант, помощник-концертмайстор, концертмайстор, диригент в БНР? И ако не знаеш, а не знаеш очевидно, къде я пращаш да учи в Музикалното и после в Консерваторията, като не ги познаваш тези хора и не знаеш какви проблеми имат?

Вече ставаш смешен с тази тактика говори все едно аз съм и родител.Излез от анонимност и се покажи да те видим.

Крисия е публична личност и всеки има право да я харесва или не? Както и да го изказва! Ти кой си? Ти защо не излизаш от анонимност, като тряба? Налага ти се. Няма нито едно мнение, в подкрепа на тийнейджърката, освен твоите? кОй си ти?

Както всеки има право да я харесва или не така и всеки има право да я защитава или не.Кой си ти да определя роднини ли я защитават или са хора , които наистина оценяват таланта и възможностите и ?? Хайде покажи се да те видим като си такъв провокатор и искаш да си правиш веселото на гърба на едно момиче на 15.

ГОЛЯМО РАЗВИТИЕ НЯМА ЩО! РАННАТА СЛАВА Е СЪСИПАЛА НЕ ЕДНА И ДВЕ ДЕТСКИ ПСИХИКИ!

Ранната слава съсипва завистниците около нея.Тя има семейство , което я обича и подкрепя и хора , които са зад гърба и.Успех и на теб!

за секс с непълнолетни се влиза в затвора

Обаче законът предвижда за по-младите доброволен секс, който е ненаказуем.

Това са пълни глупости.Момичето каза в предаването по БТВ , че няма гадже и отива във Варна да пее.Там ще си празнува рождения ден с приятелка и семейството си.

дали има гадже или ще ходи с приятелка и семейството си да си празнува рождения ден. Никой не би запомнил подобна глупост, освен ако не е по някакъв начин свързан с тинейджърчето. Опитите ви за ПР действат в обратна посока. Най-малкото при всичките ви постове оставяте интервал преди и след запетаята, което едно, че не е правилно, второ не е характерно и ви издава.

От кога истината е вид ПР ? Когато има истина е нормално да бъде изказана заради такива заблудени образи като вас.Ако не ви дреме какво се случва с Крисия по какъв повод сте в тази статия , че и коментирате ? Относно интервалите и уроците по български ще ви посъветвам да си ги спестите и да не си играете на учителка по български език и литература.Не ви се отдава.

Правилно ли е да не оставяте интервал след точката, сега? Или да оставяте интервал преди и след препинателните знаци? Какво се пенявите?

Както реша така ще пиша.Ако имаш желание ела да ме научиш на живо как се пише.

Защото имам време за губене. Работното ми време изтича след половин час. Иначе пет пари не давам за Крисия, нито за нескопосаните ви опити за ПР. Не съм Сузанита, Гери-Никол, Дара, Мара или Бързовара. Това е истината. Не е приятна и за мен и за вас. На мен ми е скучно, а вие като болен фен на Крисия или какъвто и сте там ще търпите разочарования. И двата не сме в добра позиция.

Аз съм болен фен на истината.Във вашите изказвания тя отсъства , което означава , че изначално сте лош човек.Не е зле да премислите поведението си и ако скучаете на работното си място да си дадете сметка , че е най-добре да го напуснете.Не сте полезен за никой.Нито за работодателя си , нито за себе си.Вие сте един празен човек.

Което, обаче, по никакъв начин не променя факта, че Крисия е изпята песен. Беше известна за кратко, заради ракетата-носител Слави Трифонов. За мен статията е повод да си губя времето. Очевадно е, че за вас нещата са лични, за което съжалявам. С това си обяснявам свръхемоционалността ви и епитетите, които използвате. С времето ще се примирите, че трябва да се развива в друга посока. И ако сте и близък ще я посъветвате да спре да си играе на Уитни Хюстън, а да се насочи към сериозна професия - адвокат, лекар, архитект и т.н. В България има хляб за десет-двадесет певици. В чужбина няма да пробие. Няма такъв случай. Теоретично има по-голям шанс да стане някой ден президент отколкото да си изкарва хляба с пеене. И така...

Да си дойдем на думата викаш.Да дръннем едно постче с малко по-различен привкус , но да вкараме нотката , че опонента ви най-вероятно е лично заинтересован да я защитава.Не ти ли омръзна ? Крисия има достатъчно много живот пред себе си и достатъчно много път да извърви и не мисля , че някой може да и казва как ще го живее или докъде ще стигне.Кратката и известност трае вече почти 6-та година.Все пак БТВ не потърсиха теб , а нея нали така ? Със или без Слави нейните качества ги има и тя ще продължава да си ги показва и да ги усъвършенства.Нищо не може да я спре защото има свободата да ги притежава.Нещо , което ограничава теб.Замисли се над думите и не си губи времето да създаваш излишни разговори за да има писаници тук.Грозно е!

Ама аз не вярвам, че това момиче ще стане голяма певица като порасне. Каквото беше-беше. Сигурно и финансово нещата вече не са каквито са ги очаквали, а това сигурно изнервя много...

Не е важно ти в какво вярваш.Важно е както Господ и е отредил и какво тя ще успее да извърши в живота си.Ти можеш да определяш само твоя си живот.

За цялото ви последно твърдение ви подкрепям от край до край, с изключение, че и аз не мога сам да определям собственият си живот. И там голяма част зависи от Господ. пп: Но не мисля, че това момиче има бъдеще като сериозна певица и няма да може да се издържа сама като такава. Както казах - вие си знаете, помислете. Има време.

Аз няма какво да го мисля защото това си е нейния живот.Има си родители , има си хора , които са зад нея.За мен е изключителен талант и трябва само да успее да се съхрани сред злобата около нея.

Подарете й на "певицата" поне средна ръка телефон с прилична камера, че всичките й снимки са технически брак.

А ако не ще да го вземе?! Зер да си обект на изсмукани от пръстите новини е голям келепир!

Човекът казва, че ако има по-хубав телефон, ще има по-качествени снимки, журналистите ще ги качват в сайтовете си и ще прибавят към тях неверни статии. Т.е. казва в прав текст, макар и малко крим, че Нели Делчева си е измислила статията, разглеждайки снимки на Крисия. И тя няма да има по качествен телефон, защото родителите и не искат да става обект на субекти като журналистите.

И защо слагаш думата певица в кавички ? Тя наистина е такава и се доказа и извън България.За нейните години достатъчно много направи и за себе си и за страната ни.Смешко!

Много дечица могат да пеят. После им мутират гласчетата и са приключили. Като гледам и визуално нещата не вървят на добре, та Славчо навреме се оттърва.:))))))))

Ами много дечица могат да пеят ама малко дечица може да са изпълнители , а тя е такава.Това означава да ти хване вниманието , да се впечатлиш и да искаш после да я слушаш пак.Да не говорим за харизмата , която притежава и за начина по който стои на сцена.Успехите и точно на нея са случайно и при всяко пеещо дете няма да дойдат.И преди нея имаше участници на детската Евровизия и след имаше ама нейния успех друго дете не постигна.Клоунче! При момичетата гласовете не мутират толкова драстично , а ако си много отворен си намери клип от нейно скорошно изпълнение и виж за какъв разкошен глас става дума независимо , че е импровизация.

Я да ти обясня малко по-подробно, че родата й май не сте от най-схватливите.:) Пет пари не давам за тая глезла, която с кинтите на тате изгря, светна, примигна и загасна. Певица няма да стане, да учи и да се готви да работи. Никога не ми е привличала вниманието и никога не съм искал отново да я слушам. Като нея има десетки хиляди българчета, но тя имаше тате с кинти и късмет. Че чак да съм и търсел скорошни клипове? Вие, роднините й съвсем изпляскахте...:))))))))) И еВровизия не е престижен конкурс, а политкоректна бозица от 50 ст. Няма нито ЕДИН изпълнител или група, която да я е спечелила и да е прокопсал/а. Всичките биват забравени точно след 3 месеца. По-полезно щеше да й е да спечели "Хит -1" или "Като Лъвовете".:)))))))

Оооо ти си оня смешния , който когато види , че някой защитава Крисия и го обявява за неин роднина ? За пореден път да ти кажа , че не съм и роднина , нито съм и близък , нито я познавам лично.Не е нужно да впечатли теб , та ти си господин никой.По-важното е , че впечатли професионалисти като Куку Бенд и една голяма част от българите , които за нула време още в първите и стъпки показаха , че я харесват.Впечатли БНТ , които отправиха покана към БТВ да състои участието и на детска Евровизия и то в момент когато имаше пауза от нащи участия.Впечатли и музиканти като Лев Левченко , Филип Киркоров и още чудесни руски изпълнители , които и дадоха втората награда в Крим.Впечатли и диригентката от Дисни , която е избра направо да пее песента от филма " Замръзналото кралство".На друго дете тази чест не е давана.Теб кой и къде те оцени , кой се впечатли от теб ?

Ако някой имаше някакво съмнение, че си я майка, я учинайка на Крисито - ти разсея всякакви съмнения!:))))) Даже си й профилирала критиците, моля ти се....:))))))) Кой нормален човек, дори да му харесва как пееШЕ детето, ще ги знае тия безсмислени подробности, които си издращила..:)))))))) Че и ще си записва, кой и разобличава апологетите(защитници означава, не я знаеш тази дума) като близки роднини. Направили сте един щаб да и цъкате плюсчета и да си хвалите гарджето.:))))))) Гадно е, че се набутахте с кинти, пък Дългия ви изхвърли като мокър парцал, а?:))))) И да се пръснеш от яд и злоба, Крисия, както комплексарски сте я кръстили на баба й Кристинка, е вече просто едно Криси, което един ден ще си спомня разни сцени и микрофони, докато работи от 8 до 17 ч. в някой офис.:)))))))))))))

Първо не ми говори в женски род ясен ли съм ? Ако много държиш да ти докажа от кой пол съм ще ти се наложи да е на четири очи .. да те видим колко си отворен.Второ всичкото , което си написал са едни глупости на които сам не си вярвал.Всичко , което съм написал аз са факти , факти и факти.Не можеш да отречеш нито едно от тези неща защото те са се случили.И преди съм ти казал , че ако мислиш , че като се държиш по този начин към едно момиче , което не ти е направило нищо само показваш , че си един нещастен и самотен човек , който няма с какво да се занимава освен да храчи.А защо и как са се разделили със Слави не е наша работа , а колко пари е получила си е нейна работа.Покажи , че имаш качества и си спечели и ти .. ако можеш.

А, да. И не оставяте интервал след точката.

Да , клоун както и ти нон стоп показваш чии са постовете , които храчат по момичето.Не можеш да минеш без тъпото си споменаване на роднините и.И си мислиш , че си много оригинален.

Ах, какъв мачо-мен! "Хайде да се бориме и със саби да се колиме!" :)))))))) На дуел ли ме каниш, драги ми господине? Утре в 12:00 ч. на пилоните на НДК!!!!!! Оръжие - огнестрелно! Glock 17, муниции 9 mm Para, по два пълнителя на човек, без лазерни прицели и бързомери. Кой ще стреля пръв ще решим с ези-тура. Разстояние 25 метра! Секунданти ще бъдат Хасан и Ибрахим!:))))))) пп: Ако не дойда - почвай сам.:)))))))))) E не, няма такава изрезка като теб честно, това вече и шестнадесетгодишните тийнейджъри не го правята. Хахахаххаххх. Оправи ми деня. Не, че беше лош и преди това.

Няма и такъв страхливец като теб.Лесно е зад анонимност да храчи.Излез и се окажи ако ти стиска.

Дуй се още като пуйче пред майка си, щом ти е драго. Освен, че не пречиш, веселиш юнашки!:)))))) Нама да стане певица от детето.;)))))

Нали си знаеш , че си страхливец.

ударете другия. Тоя фена на Крисия явно не е добре, ама пък и другия му отговаря...

Спокойно.... всекиму според заслугите нали знаеш.Ти си мисли за твоите.

Пък може и с тръбички за фунийки, или да си бием шокове и чимбери докато някой се откаже? Канадска борба?:))))))) Не те знам кой набор си, та предлагам варианти?:)))))))))))))))

Аз ти казах нещо.Когато набереш смелост съм готов да се срещна с теб.Там на място ще види какъв ще бъде отговора ми.

Какъв ще ти е отговорът? Весел и забавен като постовете ти.:))))))))) До пет години само в Уикипедия ще я има Крисия...;))))))

Е, нищо де ти кажи , че си готов пък с Крисия не се занимавай.Отдавна искам да те набарам , че да е видя колко си смел като излезеш от анонимност.Страхливко!

Мен ме канят на дуели поне десет като теб всеки ден, не мога да спукам главата на всеки тиквеник, с който си чеша езиците по форумите...:)))))))) А и дори да ти причиня само средна телесна повреда това си е съставомерно деяние по НК: Чл. 129. (1) (Изм. - ДВ, бр. 26 от 2010 г.) Който причини другиму средна телесна повреда, се наказва с лишаване от свобода до шест години. Отделно е влаченето по съдилища 3-4 години на три инстанции. Повярвай ми - знам.:))))))) Какво те прави толкова специален, че да ти доставя удоволствието да зърнеш на живо 120-те ми килограма и ръстта ми от 190 см. Трябва да има някаква стръв? Все едно някакво боксьорче-аматьорче да иска да се боксира с Джошуа или Уайлдър? С какво си по-специален от останалите 10 души, с които сме разменили реплики днес по форумите. Разпали любопитството ми...

Каззх ти нещо.Ако си мъж и ти стиска , излез от анонимност и приеми риска какъвто и да той.

Хубаво е, че вече си възприе прякора и сам се пишеш като Палячо.:))))))))) Стръвта и наградата какви са? Аз съм обидил, очевидно, член на семейството ти, като съм и дал слаба оценка като певица. Това е твой проблем. Ти искаш реванш. Както и десетки хиляди боксьори искат да се изправят срещу Джошуа, а от няколко дни и срещу Рейс. Ако следиш бокса. Каква ми е мотивацията да се срещна с теб(стръвта) и каква ще ми е награда, като те неутрализирам за 30 секунди? И ако отговорите на двата въпроса не са убедителни, защо да го правя? Защото ме наричаш страхливец във форум на ДИР.бг? Слаба мотивация е това... п.п. Крисия без продуценството на Слави много слабо се представя. Нещата не са добре. Мисля, че това и беше.

За последен път ти казвам , че нямам роднинска връзка с Крисия , нито съм и от семейството.За пореден път ти казвам излез от анонимност и си поеми риска..Награди и стимули ще очакваш от майка си.

Палячо, не е обида, а герой от опера на Леонкавало. Той е тъженотрагичен герой. Като теб. За да се срещна с теб искам организиран мач с голи ръце, със залози, за да може като те пребия да имам поне 5000 лв. печалба от залози. Каратист с кафяв колан съм, освен другото, мерките вече ги знаеш. Естествено няма да дойда сам а с въоръжена охрана, която да гарантира, че правилно сме се разбрали. Иначе ще се дуелираме само онлайн с думи. Обикновено, когато някой не може да се пребори с думи иска юмруци, който не може и с юмруци, иска ножове, който не може и с ножове, иска пистолет. Моят опит показва, че е най-добре да се почне от края. С пистолети. Ако сме сериозни хора. Остава въпростът. Кой си ти? И какво печеля аз като те повредя и ме съдят, за което?

Условията ги поставям аз , а ти само ги приемаш.Казвай къде се намираш и подготви майка си да ти сложи памперса.

Условията ги поставяш ти само кога да си изчуркаш чурката. Искам гаранции, че ако ти счупя кухата кратуна, ще имам дивидент от това. Печалба искам. Иначе не си ми интересен. Казвай как си го представяш - може да стане? На някой от свободните двубои по ММА? При всяко положени ще има публика и рефер. Няма да минеш по тънката лайстна само да се надстрелваме в стрелбище. Другото излиза от закона, а аз съм бивш негов служител.

Ще бъдем само аз и ти страхливецо.Може ти казах да доведеш майка си да ти подмени памперса защото съм сигурен , че това ще се случи.Хайде казвай къде си и не ми се прави на девица.Нали си много отворен да се зъбиш по форумите.Скрит си много ербап.Майка ти на това ли успя да те научи за целия ти жалък живот ? Да се криеш зад полата и ?

За последен път. Ако искаш да си имаш работа с мен - на официално състезание по бойни изкуства. С публи и рефер. Та ако паднеш на главицата си и не станеш повече, да не ме съдят мен. Там се попълват съответните документи. Ако искаш да се видим насаме, събуди любопитството ми... Днес само водя подобни диалози с още десет-петнадесет тъпанари като теб.

Водиш десет такива разговора ама не смееш да излезеш и да се покажеш нали.Водиш ги там скрит , не искаш да си понесеш отговорността за думите.Не случайно ти казвам страхливец ,, цял живот ще бъдеш такъв , скрит по ъглите и подсмърчащ.Нямаш грам доблест в себе си.Когато се погледнеш в огледалото освен едно петно друго виждаш ли ? Докарай майка си да пише вместо теб , че сигурно е по-смела , ти не ставаш.

Да дойда, ама пак повтарям, за тъпак като теб ли? Първо. Ти имаш някаква мотивация. Роднина си на Крисия. Каква ми е на мен мотивацията да се бия с теб? Не си ме обидил или засегнал с нищо. Стреляш на посоки, да видиш няма ли да закача на нещо. Второ. Каква ще ми е изгодата или печалбата като ти счупя тъпата кратуна? И да дойда и да не дойда само щети и загуби за мен във всеки изход от ситуацията. Заради това ти казвам, колко пари залагаме в боя? Щото ако аз съм успял да ти вляза под кожата и да обидя - ти за мен си никой. Аз коментирам една пикла, ти се засягаш покрай нея - ваша работа. Ти мен до момента не си ме обидил - само общи приказки. "Страхливец", "памперси", "майка ти" и т.н. Редовите неща във всеки форум. Аз съм във форумите вече 20 години. Не се справяш добре. Тъпееш.

Жените са любопитни , а мъжете действат.Това е относно желанието ти да ти събуждам любопитството.Ако беше мъж досега да беше поел отговорност за приказките си.Но ти си мамино детенце.

Ти ще ме лекуваш, ти ще ми осветлиш душата, че и тялото ми ще лекуваш, ти ще му уредиш катарзис от склада? Защото не харесвам как пее г-ца Крисия? И отбелязвам, че си шизофреник? Ясно е, че с всяка чаша ставаш все по-свръхестествен. Но утре сутрин като си прочетеш простотиите? Болен човек си, искренно те съжалявам. Но Господ е решил да си душевно болен. Такава е Волята му.

Има голяма разлика от това да не харесваш някой и от това да вменяваш мнение относно нея.Като не я харесваш казваш точно и ясно : Аз не я харесвам и точка по въпроса.Не ходиш да обясняваш както ще стане от нея , дали ще става певица , дали сега е певица и всичките ти други щуротии.Това си го позволяваш тук защото знаеш , че няма последствия , но на живо и пред хора ще си мълчиш.А още по-мълчалив ще си ако ги видиш заедно с майка и баща и.Тогава сигурно няма и да погледнеш към тях ама иначе тук си много отворен.

аз знам много добре кои са майката и бащата на Крисия. Ти разпали любопитството ми като покажеш, че знаеш, кой съм аз... Нарочно не публикувам тази информация, защото няма връзка с таланта, бившия, на детето. Разпали любопитството ми...

Бивш талант няма.Или го има и го развиваш или го няма и няма какво да развиеш.Нищо няма да ти разпалвам.. има време .. всичко ще си дойде на мястото.

Да разпалиш любопитството ми. Да пребъде цялата Ви рода!

Каквото повикало това се обадило нали знаеш.Броенето започва от днес.

Тук единствената гарга си ти.

Часовникът цъка цък , цък , цък ...

И да се изтрие ще отиде където трябва. При нужда. Заплахите срещу живота и здравето на хората не са шега работа.:))))) п.п. Това, което цъка в главата ти е шизофренията.