Коментари - Криско публикува официална снимка с бременната Цвети | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко трябва да си зле и да се подценяваш за да позволиш на тоя палячо да ти направи дете.

Предвид участниците в обстоятелството залагам на момиче!

Преименувайте си страницата на ...АГ "Лайф"... То само бременни ,,коремчета ... бебоци ... пък днес въобще не сте писали за Мегън или Кейт ... Що става с тях ? Сън не мога да хвана от мисли ... Егати и розовата страница с жълто-кафяв отенък и ...воня !

Той е с папийонка, а тя в екрю!?? Редакторите, два крокодила се разхождали, единия бил по-дълъг, а другия зелен.

Да са живи и здрави! На мен лично това момиче ми харесва повече от предишната му приятелка. Сега ще си проличи колко стува Криско.

Оф, останалите 777777 кифли се самоизядоха от яд, силиконът им посивя, а устните се свиха, носовете им се изгърбиха. Дерзайте, момичета, има и други, които да срещнете в кваталната дискотека преди да изтече срокът на имплантите.

Участва ли миФко, не ми го хвали!!

Нещо не изглежда добре.колко ли корекции има?

Дай боже тази лювов да е вечна, а не влязла през вратата и излязла през прозореца я, като днес в повечето случаи наблюдавайки е така. Като поовехне, за старее жената я подменят с младо агънце овните, хора де

Дубай е за парвенютата! Истината е в далечния изток... Кеф ти Китай, Япония, Южна Корея, Тайланд, държави с хилядолетна история и екзотика на max,... А не камили, пясък и лъщящи неща, привличащи гаргите:-)

Млади хора,какво по-естествено от любов и деца...Хубави са и двамата,дано по-дълго време се обичат.А иначе всеки има кусури и в характера и във външността,но какво от това!

Криско сам ли се хвалиш....????

Модата да приличаш на Майкъл Джексън взима застрашителни размери напоследък !!!!

Аз мислех,че мен ще ме подмине.....дори и в манастира не ме искат....

Хубаво момиче, но защо си е направило такава ужасна устата и защо се е загрозило с тези татуировки?

и на двамата....един от друг. Затова търсят алтернатива.

Хубаво е булчето. Свещено тайнство на живота е бременността. Повечето жени като забременеят и разцъфват като цветя. Ето това нещо джендърите никога няма да го проумеят. Гърчави хомосексуалисти си поръчват утроби под наем и си купуват деца, все едно са тикви на сергията. Това трябва да се прекрати!

Точно така е,Майоре!

Щях да съм изненадана, ако любимата им дестинация не беше Дубай.

Любота не задминава никой Сега ще запее друга песен! Поздрави!!!