Кристен Стюарт се разсъблече за червения килим

Звездата се появи на премиерата на новия филм, в който участва

Обратно в новината

Коментари - Кристен Стюарт се разсъблече за червения килим | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На някои жени разголените дрехи им стоят приятно предизвикателно. На други, като в случая, като на проститутки от околовръстното. Това момиче има някакво мазно, даже долнопробно излъчване (сигурно от онзи вампир бившия й го е прихванала и после с лесбийските афери го е интензнала)

Да кажеш че е отблъскващо грозна и с мъжко излъчване.:)

И по-лаконично мога. Гнусна е.

Абе козата си сака пръч

Кликнах. Не виждам жена съблечена. Докога с тоя кликбейт бе?

Най-лошо било да те бие трансвестит - женска злоба и мъжка сила.

Е друго. Да си в разцвета на мъжките си сили. Да те удари размножителният хормон. И да се охакаш с травестит джендер професионално маскиран като жена. Тотал щета. Няколко приятеля мъкнат хомота на педалското робство в момента. Посъветвах ги на скоро да почват да пият женски хормони и да се готвят за транзишъна. Поведенчески отдавна са си чисти женки.

Викаш, нещо като в "Играчка - плачка", дето Стифън Риа изобщо не беше подготвен каква "кака" е набарал и от шока търча да повръща в кенефа. Не разбрах тия ти приятели какво точно мъкнат и защо.

Кое не си разбрал? Огледай се колко двойки по улицата мъжете водят за ръка жените. И дали не е обратното. Подтичкват отзад и мякат "миличко". Жените като резултат на джендеро феминистичното промиване отдавна са просто едни мъже с дупка между краката. Ако имаш начин да чуеш разговорите на средно-статистическата "модерна" 25-35 годишна женка с компания, тотално ще ти светне. Зад този тип поведение седи сложна социална трансформация, резултат на провала на бащите на няколко поколения и отмъщението на глупавите им майки направили грешен избор към мъж. От там добави нормализацията на образа на "чувствителният и сензитивен" представител на "мъжкият" пол и паркираме идеално в десетката. А приятелчетата му мъкнат на гърба си незадоволимите очаквания на половинките си с мъжко съзнание:)

Това са мъж ли е? Жена ли е? Яко джендери. Тука си имаме също такива. Иво Янкулов. Нагъл джендер, който го играе наранена женка ма вече не му издъжат нервичките и почна да показва екстремно мъжко поведение. Мислете момци. Днешно време не е достатъчно да има капачки за веро като цици и дупка. Поведението и излъчването на жената са диференциращите фактори. Иначе рискувате да се обвържете с педали в женско тяло:)