Кристен Стюарт: Животът е едно голямо състезание по популярност

Актрисата в откровено интервю пред Harper's Bazaar. Карали я да крие сексуалността си, за да получи роля

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някакво... нещо да играе Даяна ди е... перверзия. Така или иначе няма да го гледам филма, дори да ми платят за това. Фен съм на Чарлийз Терон, да речем, а с тази не се сещам за сносен филм.

Понякога и антидепресаните не помагат алкохола също и наркотиците тоже но ако се смесят има надежда да се събуждаш различен всяка сутрин Наполеон Цезар Жана Дарк или Коко?

Кристен Стюарт има предвид суетата, когато говори за популярността.Суетата е много силна,особено сред актьорското съсловие.Тя не е длъжна да обявява своята сексуалност и личен живот.Единственото, което би трябвало да вълнува хората, особено ценителите на филмовото изкуство,е нейната актьорска игра.За мен Кристен Стюарт е интересна, различна и талантлива млада актриса.Времето е пред нея , освен това би могла да изненада в бъдеще и с работата си като режисьор.

На татуираната кой и го слага

'"Животът е просто едно голямо състезание по популярност"- във вашите тъпи актьорски среди 100%, иначе има брилянтни профеионалисти, на които не им се налага да се г-зят и правят на палячо, за да не ги забравят хората.:)

За това моме единствено помня как Патисън я заряза когато разбра, че спи с женения режосьор на Снежанка и Ловецът. След това от Холивуд я отрязаха много яко, затуй явно сега два интервюта, в които намеква че е обратна и трябва да я недискриминират, т.е. промотират заради това.

'"Животът е просто едно голямо състезание по популярност' Хората са еднакви, различават се само по количеството лайка която са набрали.

Както и мащерка :D

Пропагандичка пак а? :-) Никой не го интересува с кого си ляга, но тя го криела. Много слаба актриса е това момиче.