17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Корица, браво! Много е хубав и е невероятен певец!

Половината от вас пишещи тапири,не ви познават в квартала ви даже,толкова сте безлични.Но да плюете по успелите можете.Момчето прослави България на всички континенти,има фенове във всяка една държава,под всяко негово видео можете да прочетете коментари на всички езици и всички са възхитени от него.Но Бай Ганьо не го харесва.Ами как да го харесвате,като сте чалгари с три мозъчни клетки,двете са ви за равновесие,а едната за да хвърляте салфетки.Сган!

Симпатична девойка, браво!

Кат видех снимката и подсъзнателно прочетох „гейна“, а не грейна. Нищо лично, жив и здрав да е и си гледа кефа.

Излезе ли от гардероба момчето или ще го нападат молците??

и червило са му сложили на устата на тоз момък. Баща му как ли се усеща като гледа това изображение - повече мома отколкото ерген. Иначе, финансов успех е налице.

Този младеж не е ли вече към 20-25 годишен? Но в Китай явно е по-вървежно да си "бой" вечно на 17...пък като се замисля не само в Китай.

Много талантливо момче, дано успее да се съхрани и да не си отлепва краката от земята.

Както виждам,и ние си имаме Кончита Вурст

Не, имаме си Бой Джордж.

Успех !И не галопирай ,момче ...

Добре се ориентира на пазара момчето! А и фенотипно се е утепал за азиатския пазар - един такъв изящен, като манга герой!

аа няма по завистливо племе от нас българите.Тиова,че момчето прославя страната никой не го интересува.Като чета тия джендърски постове,ми се повръща. Дай боже ,повече такива момчета на България и спри раждането на идиоти в тази страна,че се народиха за сто години напред в последните двадесет години.

Не се интересувам от пеене. Но той прилича на момчетата дето ги избират по китайски романтични тинейджърски филми и може южнокорейски и японски. В това отношение е много подходящ за тях. А томошни медийни звезди, имат например 60 милиона последователи в техни си социални мрежи. ;) Така че там може да е златна мина за него. Не знам дали става за актьор, да играе например в нов "I Cannot Hug You" ("Не мога да те прегърна"). ;) Ако отворите на снимки, ще видите приликата.

Напълни се с педали тоя бранш.

гейтака

Като му гледам корицата, все едно гледам китайче, може би затова са го харесали?

...а може би /т.е.е сигурно /защото пее хубаво ...

Нормално е да прилича на китайче, майка му все пак е от жълтата раса.