Кристиан Костов жертва на преследвачи и телефонен тормоз

Певецът се оплака, че получава съобщения, пълни с омраза и обиди

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крис, изглежда, че си свръхчувствителен. Това е част от реалността да бъдеш известен. Сори, или свикваш, или ... Повечето от хората са елементарни и повърхностни, ти не можеш да ги промениш. Променяш себе си, ако можеш. Успех! Много, много те харесвам!

Дали му е редовен цикълът?

Терминаторите да ни изтрепят, ами направо Джендърите ще ни превземат изотвътре...

Снимката с розовото кимоно кърти..

Готина мацка е

тоя

Добре пее!!!!! Но защо го павят така, че да се чудиш момче ли е или момиче????? Жертва на шоу-бизнеса....

отива мъж при доктор-сексолог: - Докторе, като че ли съм гей! - Господине, Вие сте религиозен гуру? - Не. - Известен певец? - Не. - Политик? - Не. - Ми кой си ти, бе?! - Водопроводчик съм. - Чиче, ти не си гей, ти си обикновен педераст....

Ужасно е да се държат с теб като собственост, предмет и чак да не приемат отказ :( Най-лошото е че "фена" му си е довел 4 ма да го накарат да се усмихне, oбиждали, хомофобско отношение и заплахи по телефона...дано Крис пусне жалба! Не заслужава този тормоз и то от българи!

Кристина Патрашкова като малка

объркА се свет...

Липсва му едно червилце и една спиралка и ще е гадже трепач...

Всички, които обявяват Крис за гей, би трябвало да обявят и половин Корея за гейове, а те не са! Просто мода, търсене, това върви, това е модерно и се носи , това носят известните к-поп звезди.Това е модата на к-попа.И това ще мине, ще дойде друга мода.Но това не значи,че всички са гей.

Мммм. Много хубав момич

Между другото всеки, запознат с Кpop културата, е наясно, че има абсолютно мъжко и красиво излъчване за възприятията на цяла Азия. Всичките известни корейци изглеждат като него, с разликата, че чертите на лицето им не са толкова правилни. Трябва да сме горди с таланта му и с това, че толкова много китайчета /и не само/ вече са луднали по него. Не трябва да обръща внимание на злобни хора.

Не знаех, че шокладовото мляко развеселява... да не е бил някакъв друг "шоколад"?!

Сега си представете как Том Арая или Джеймс Хетфийлд постват в социалната мрежа как ги преследват лоши батковци. Дали някой няма да изяде боя? А, да, вярно, тия двамата са мъже. Имаме леко разминаване в разбиранията за това с Кристиян. Не че ми пука дали си го слага. Но е факт, че се държи като недоклатена девушка.

То защото винаги, всичко се премълчава, та затова сме на това дередже.

Искам да кажа, че при Том Арая или Джеймс Хейтфийлд, ако се случи нещо подобно - си има закон, който да ги закриля в такива ситуации.

Отвратително е цялото отношение на разбирачите тук... към едно младо момче. отвратително е също, че все още има хора, които смятат, че някой им е длъжен с нещо..... всеки човек има право на лично пространство, напълно нормално и човешко

Коте, Васил Найденов никой не го пита с кого е в леглото и как се чувства. Аз, като космат и прост българин се възхищавам от песните на Найденов. "Синева" за мен е по-добре от "Child of time". Когато Криси

когато Криси стане известен с талант на певец, както г-н Найденов, ще спрат коментарите по адрес на дупето му.

И къде е станало това, че не разбрах? В Русия? Китай? САЩ? Щото така звучи като обиден на целия свят...

Не знам кой съветва това дете, но то вече заприлича на момиче! Лоша услуга ти правят,Кристиане,,разкарай ги!

Той като мъж няма шанс. Затова се пробва като жена. За радост на жените.

Защо за радост на жените? Криси е попадение за мъжете: чувствен, нежен, всеотдаен и без....мигрена и месечен цикъл.

Дават всичко, за да станат известни с нещо, от което да печелят пари, давани от почитателите им. И като се прочуят малко, почват да се оплакват от славата, навлизането в личното им пространство, преследването и подобни. Ама продължават да публикуват снимки и коментари от личния си живот. Като не ти харесва да те преследват, престани с измислените рекламни трикове и никой няма да се интересува от теб. Но дори тези оплаквания се използват за показване, зер няма лоша реклама. Беше симпатично и нормално момче, а се превърна в депресиран, отчаян и отегчен млад мъж(може би). Феновете плащат за охолния ти живот, не го забравяй. Колкото и талантлив да си мислиш, че си, ако няма хора, които да те харесват и платят за теб, си никой и нищо и ще ровиш по кофите за буклук за прехрана.

Нима твърдиш, че някои хора нямат право на лично пространство само защото са известни!?

Нямат ами! Някои нямат личен живот, защото са прекалено бедни, други - защото са отдадени на прекалено много работа, трети - защото страдат от различни наркомании, а изветните - защото върху тях нон-стоп е насочено вниманието на милиони и се случва да ги наблюдават дори в клозета. Мисълта ми е, че не е единствен, но той поне знае за какво е продал личния си живот.

Да се стегне малко стига е мрънкал.Да се преведе в мъжки вид, та да заприлича на нормално момиче.

Бла, бла, бла ... Кей Поп извращения.

Тия дни попаднах на един корейски сериал - всички герои под 30 изглеждаха като Кристиян. Само по дрехите и прическите се рзличаваха мъж от жена. Младежът има азиатска жилка, затова изглежда така. А сигурно ползва и крем за лице, фон дьо тен и др. разкрасители, което в Азия си е напълно нормално за мъже.

...и лак за нокти ...нали ?!?!

Със сигурност е метист човека, азиатците съзряват и възмъжават по-бързо и изглеждат по-младолики от другите раси и се гордеят с това. Наречете ги недоразвити, ако щете - но хомосексуалист, хайде моля ви се! Кристиян едва ли носи грим през свободното си време. Но ако си в шоу-бизнесът се налага. Какво си въобразявате, че нашите изпълнители от мъжки пол ходят без грим ли? Просто не са толкова нежни като структура и не са с толкова правилни черти и не си личи. Талантлив е Кристиян, да е жив и здрав! Но коментарът му ме издразни! Не изглеждал добре - няма селфите! Ех, суета!

Ти в кой свят живееш бе човек?Педала се разпознава веднага

Познава се, бабината ти! Най-много хомота има сред стероидните батки, дето се зобят и жените бягат от тях, първо си бият инджекции, а после и други работи и си има логично обяснение. По твоята логика - видиш ли жена с мустаци - значи е лесбийка, а не жена с хормонално нарушение.

Това е златна среда за него. Там една на която някой от родителите и се водеше немец (Angela Baby), имала само 60 милиона последователи в техни си мрежи. Така че да учи китайски. Една я съдеха за укрити данъци за над 100 милиона долара.

Славата има и тъмна страна. Хората я осъзнават прекалено късно и понякога започват да искат да не бяха известни. Иначе за упреците на форумците към външния вид на момчето. Всеки изглежда както си изглежда, ако и за тия работи почнем да налагаме шаблони, да пуснем баретите да избият всеки, дето прилича на мутра, на педал, на тъпак,докато се върнем обратно при маймуните.

На тази снимка ми напомня на Софи Марсо в младешките си години.

Това какво е: певец, певица или певче?

Няма мигрена и месечен цикъл.

само снимката,никога нямаше да разбера,че това не е жена!

Това "нещо" ,ако си сложи малко силикон спокойно може да се яви на конкурс за плейметка.....Че има шанс и да го спечели :)))

НЕЩО това е човек на първо място- Приемете, че има и други хора на тази планета не само всезнайковци,плейметки и прочие-Има и хора с таланти и чувствителни души.Според конституцията на БЪЛГАРИЯ и хартата за правата на човека подписана от нас той може да се бъде който иска и да се чувства както си иска,това включва и битовизмите като силикона и дрехите и златотърсачките - Той е свободен и никой не може да го тормози по какъвто и да е начин.

Тая харта ти подписа ли я? Щото аз не съм.

Коте, в древна Елада младежи както Криси са били на върха на социалната пирамида - обществен статут, имоти, роби. И всичко постигнато чрез ....дупето. До днес това не е "фолклор" при българите. Може да го опитаме, но не и да преядем!

Той обича да влиза в ролята на жертва и да се оплаква от всичко и всички. Ту не бил спал, ту бил много уморен, ту някой го преследвал, ту някой го дискриминирал. Явно му харесва да провокира съжаление у невръстните си фенки. Така запълва липсата на нова музика в кариерата си. Докато той се прави на жертва, колегите му издават нови песни, пускат клипове, не спират с участията и концертите си. Сами си направете изводите с това ли един музикант трябва да си задържа публиката или с музика. А неговите почитатели всъщност намаляват сериозно, впечатлени от "новата му визия".

Откъде идва тази злоба?! Само завист към талантливия и успелия ли е?!

Това не е злоба. Емблема на Мерцедес сложена на предницата на Запорожец не предизвиква злоба, а подигравки. Същото е когато една жена се прави на мъж или мъж се прави на жена. Разликата е в това, че мъжете и жените в такива ситуации се забавляват и подиграват по разичен начин със съответния клоун.

ПОСРЕДСТВЕНОСТТА РАЖДА ЗАВИСТА е казал един български социолог Хаджийски се казва-

Това "нещо" ми е неприятно и не ми харесва да го виждам по медиите!!!

Свободен си да не го гледаш като не искаш- Никой не те задължава гледай си каквото си искаш-

Той е типаж, дето се харесва в източна Азия. И снимат такива в разни тенийджърски филмчета и сериали. Така че да учи китайски, че това е златна мина за него. ;) Там бълват сигурно по 3 нови такива сериала на ден.

Абе тва "хайде да си правим селфи" да не е някава кодова дума?

Кристиан подай жалба в полицията, не че това ще помогне-Но може да стане чудо и да се промени нещо-В една нормална държава ще подадеш жалба и ще бъде направено нещо по въпроса-На въпросните хора ще им бъде забранени да приближават до теб-Направи го-

За се чудя защо почти спечели Евровизията , а той бил малката Кончита Вурст.

Той е прав за себе си-УВИ на нашата географска ширина нещата не изглеждат така както ти би искал- Хората са мнителни и не могат да приемат, че другите могат да бъдат различни- Те те виждат като човек с друга ориентация и ще те гледат винага по особенно-Ако искаш да си свободен и приеман като какъвто си без предрасъдъци трябва да смениш страната-Много ми е болно да го кажа, но е така-Сега може да живееш къде искаш направи го- Иначе си много готин, свободна душа и ще постигнеш повече другаде-Докато си млад действай - И.наче ще ти е по-трудно и ще те съсипе-

Очевидно не говори за България.

И ся ко праим с таз руска девойка? Да вземе да престане да се шматка с разни приятелки, да си намери един стабилен мъж и да си родят деца. Тогава ще се оправи девойката.

Какви проблеми и тежки времена, каква сърцераздирателна ситуация! Еди-си-как го наричали! Че има ли по- мъжкарско нещо от това да разказваш мелодраматично как се събуждаш кисел и още неизпил млякото си, избягваш с приятелка?

Съжалявам за момчето ,но и него славата го разврати,като всички останали, няма нищо мъжко в него.Жалко за него.......Иначе успех.......

Толкова е сладък, ще го схрускам ей

Сигурно искат да му нащипкат бузките...

Че какво толкова!? Като изглеждаш като гей, нормално е около тебе да се навъртат гейове!