Кристин Илиева събира 65 000 евро за лечението си

Манекенката пострада тежко при катастрофа в началото на март

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво за идеята да се съберат в този сайт, оправяй се мило дете! Няма нужда да съдите, че била манекенка и не изкарвала ли достатъчно да си плати, в такива моменти преди всичко трябва да сме хора и да си помагаме.

Тази кифла я настаниха във ВМА, където хората направиха чудеса от храброст, за да ѝ спасят безобразно натрошения крак от ампутация. Отношението към нея беше като към някаква тотално ВИП персона, каквато това девойче не е. Да не говорим за безобразното поведение на наглите ѝ родители, които се държаха така сякаш са хванали господа за шлифера и всички са им длъжни. После момето се изх.ди на главите на тези, които ѝ спасиха крака, за да се изкара жертва на българското здравеопазване, че хората да я съжалят и да ѝ дарят пари да се развява до Турция за пластики. Съжалявам, но направо ме е гнус от такива особи.

Има ПТП с виновен. Да търси пари от застрахователната компания.

Докъде стигнахме.... невероятната манекенка парадираща луксозен живот да иска бедните хора да й дадат пари??? Безочливо е! Да си ги събере от "звездните" приятели и да си плати лечението

Аз лично не бих дарила пари за този случай. Не искам да спонсорирам пластиките на една повърхностна личност, която ако си възвърне формата, ще стане следващата Николета - т.е. не искам да й давам пари, за да може един ден да прави пари от хорското внимание. По-добре да даря за някое болно дете или да ги дам на някой пенсионер.

А когато позираше с въпросния Кристо и се кипреше в Москино и кристали, на стойност 10-годишната пенсия на един пенсионер, защо не помисли за благотворителност? Пошло е да се чудиш как да си изхраниш децата, да ги изучиш, а недай боже някой се разболее сериозно - няма как да се справиш със средностатистическа заплата. За сметка на това медиите те засипват със снимки и клипове на такива млади хора, които нямат и ден трудов стаж, но демонстрират благосъстояние. И сега точно тя моли за пари?! Не ме разбирайте грешно, нека се оправи момичето, да е живо и здраво, но има десетки обикновени хора, които имат нужда от помощ, много по-спешна и необходима от нейната.

Нека всеки да помогне с каквото може! Хората сме за това. Все пак какво би коствало на другата девойка, която е участвала в ПТП-то да посвети песен на това момиче и да я пусне за продажба по всички канали, а средствата да са за лечениетп на Кристин. Вярвам, че всеки би си “купил” парчето!

Вярвам, че ще ги събере!!! Успех мило момиче!

Това сарказъм ли е?

Това сарказъм ли е?

Грозноватото идиоче причинило всичко това?!? Не беше ли редно да си покаже тъпата муцуна да помоли за прошка и извинение и да се посвети на лечението на осакатената си “приятелка”? Да курвееш с дружка е лесно, но да бъдеш човек, когато се налага и пръднята ти не може да се помирише. Няма ли кой да го изкара това животно от бърлогата му?

Дали Кристин би помогнала на друг,,?Едва ли. Защоо другият може да е обикновен млад човек.Но въпреки това пожелавам оздравяване докрай.

Живея в еб.хти скапаната държава. Пари се събират за манекенки, алпинисти, измамени от бразилски маг.Концерти се правят за спасяване на Панорамата в Плевен. В същото време държавата ще помага на западните Балкани. Кво става, не знам!

Вие нали разбрахте? Диването не било виновно щото имало дупка на пътя. Само административна отговорност щяло да носи - демек да си плати глобичката. Я я плати, я не. На Кристин й пожелавам бързо възстановяване и да си подбира приятелките.

Да, явно минаването през дупка вдига скоростта на 120 при ограничение 60.

Ами то в бг е така. Дупките са ускорители, Бойко има 10 неплатени акта от грешки в системата и тъй

При положение, че причинителката на катастрофата е жива и здрава, защо тя не даде парите? Ако ги няма - да разпродава, да ипотекира, да тегли бърз кредит! Аааа да, от състрадателни балъци по-лесно се събират ...

Дивна няма ли пари от шоуто, дето го спечели? Или май се скатава и не й се дават. Извини се там как да е и толкова.

Горката!

И втората вноска за гражданската.....Но започнах да се съмнявам защо да го правя, като няма полза за никого освен за компанията. Щом сами си събираме стотинките за лечение, всичко е отишло на ..... си .....

Причинителката на катастрофата ще плаща от застраховка, или гражданската отговорност, или при съдебен иск..... не става да караш със 120 км там където е разрешено 60..... На Кристин пожелаваме здраве и да се оправи

Застрахователите и виновницата нещо се ослушват, а?

Добре де парите от акциза на цигари и алкохол къде отиват? Освен това всяка кола има гражданска застраховка. За причиняване на повреди не едно и повече лица. Та застрахователя къде блее?

Какво да ти обясня? По ГО за смърт на едно лице плащат 10 000 лв. след 5 години съдебни дела. На мацето му трябват пари сега.

Тогава си търси парите от причинителката на катастрофата, виновна за състоянието й.

Отиди в една онкоклиника.Виж колко хора в активна възраст селекуват.Позаинтересувай се колко струват апаратура, изследвания, лекарства, заплати и обучение на персонал и пари за сгради и стационар.Държавата прави каквото може, но и крадцитеса много.Парите за това момиче трябва да се вземат от тази"пикня'-Дивна.