Кристина Агилера арестувана след препиване

Носителката на "Грами" американска поп-изпълнителка Кристина Агилера беше арестувана в западен Холивуд през нощта заради напиване, съобщили от полицията.

Обратно в новината

Коментари - Кристина Агилера арестувана след препиване | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми то не може само със секс. Това постоянно изтъркване си е жива скука. Чашката помага да приемеш и най-големият олигофрен.

напълно и съчусвам на момичито. аз съшо се зех да си пийвам и само се излагам. иначе съм много сериозен тип,ма алкохола е страшен. в България много го ментосват и от 200-300 грама се отрезваш,може и да пукнеш. Крисито е готина

Има няколко парчета , който ме кефят . Ама ако й махнеш макиажа и силиконеца ще остане едно ... нищо . Чалгарее ми.

Откакто се раздели със съпруга си, нещата около нея вървят все надолу... Първо гафа с химна, после спъването на сцената на трибют концерта за Арета Франклин, а сега тия пиянски истории и арест... да не говорим, че и музикалната й кариера в момента не върви никак успешно. Въобще, жал ми е за нея. Дано бързо стъпи на крака, защото би било непростимо такъв талант като нея да се провали по такъв начин...

С нея и Шакира сме стахожтно трио - ще има да пеем, да пеем...

Сега вече съм и фен :)))

Абсолютна ЧАЛГНЯ !!!

една изключително талантлива и красива жена, за мен тя е една от наи- великите певици и артисти на сцената на нашето време, обичам я!!!

Уитни да не беше грозна ,бедна или без талант. Алкохолът не прощава на никого.