17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Но гледам доста подобни снимки се промъкнали, и си мисля - горките акушергинеколози! То било ужас бе! Утре ще му треукне на някой патоанатом да се снима усмихнат върху...разлагаща се плът, примерно.

Не знам коя е тази жена, но тя е грозна. А бременна и гола, е отвратителна.

Аз съм жена и не виждам никаква красота на гола жена в деветия месец от бременността. Това е толкова лично и ти, с целия си акъл да се съблечеш гола, с ръка да държиш корема си - да, много е грозно. Красотата на бременността в деветия месец ще изпъкне много повече, ако си облечена например в лека, ефирна рокля, загатваща за идването на малкото човече. Но така представена една бременност, не говори за добър вкус. Същото, като при Мария Илиева с нейния гащеризон - корем напред, с извинение, гъз назад и т.н. Даже е кичозно.

Като мъж никога не съм разбирал тая мания с бременния корем. Нито е красиво, нито ме привлича. Отвращават ме такива снимки, а сме набори с мъжлето и.

А раждането ще ни покажете ли, бе, ДИР-ници? Че нема да спя, ако не видя как ражда тая грозница.

като липса талант се показва кот може най често че са я мандръсали гнус.

НЕЧОВЕШКА ГРОЗОТИЯ Е ТАЯ "КРАСАВИЦА"

аз бих и го лъзнал с огоромен кеф. иа яко тяло, само след раздането да няма много поражения на катеричаката

повече от половината раждат секцио бе лъзгача

Пълен отврат.

Живи и здрави да са, да си го гледат, да му се радват! Ама аз до сега красива бременност не съм видял и тази не е изключение.

... като... Дали не е прабългарска???

Децата са най хубавото нещо на света.Но да се изтипосаш с разголен корем ,тип Деми Мур ,струва ми се, че е малко прекалено! Разбирам радостта, но има много лични моменти и то само за най близките! Чудя се как все още някоя бъдеща майка не ни е показала от къде и как излиза бебето....Пълни глупости,аз лично се срамувам да гледам разголени кореми!

Поздравления за бременноста и леко раждане. Но коя е тази и с какво трябва да я познаваме. Или просто бременна жена и си прави снимки. Браво на dir че показва случайни бременни

БОЛИ МЕ КУРА .....ЧЕ НЯКАКВА СИ ИСКА ДА ИЗКАРВА ПАРИ С АКТОВИ СНИМКИ В 9- я МЕСЕЦ !!! Това ли е важна новина ...Да ви сера на новините !

Като не става с пеене, поне така! Иначе - глад и въшки.

А красота а на путката след раждането, ще покаже ли ???

Съжалявам,че ще го кажа,казват,че бремеността е красива...,но...ужасни фотоси...

И ужасен модел. Някои хора освен да обикалят моловете за друго не стават.

А Артьомчо разбра ли вече, че в българския език има и пълен член или се задоволява само с непълния?

Нищо красиво не виждам. И в прекия и в преносния смисъл...

Имам фетиш към бременни. Брутална красавица. Бих я гледал и любил до безкрая. Брутална красота.

"Любил"? Само 70+ годишните говорят така... Явно трябва да си сложиш очилата!

Ако напиша думата 3вал ще ме изтрият ве. Как да се обясня в любов на тази красота.

Бременността на една жена е нещо лично, засягащо основно близките й. Намирам за неприемливо да се публикуват снимки на голи бременни жени в социалните мрежи. Но може би целта е да видим, че булката " е наедряла само на корем"

Абе всячески бих я опънал, без да се двуумя.

Не, не е красиво, вуларно е като майките които кърмят с голи гърди на обществени места.

И вулгарна, но нали трябва да се покаже. Милиони са госпожо, без да се показват. Пфу

Каква е тая кифла и с какво е известна,че ни я натрапват. Едно време Деми Мур направи подобна снимка,но беше красива и естетична. След това има една Аня П3нчева и тя се изтипоса на такава снимка,защото уж била секссимвол. Но поне тогава беше красивичка. А това грозно дебело същество къде е тръгнало не е ясно. Ами виж се МА първо в огледалото. Тоя Артьом как е харесал тази не е ясно.

... като ....

Мисля,че това граничи с вулгарността. Майчинството е нещо свято и и далеч от суетата и това да си показваш корема, като някакъв сувенир или трофей е жалко падение на личността. да не говорим до колко естетично изглежда в подобно положение една жена в напълно разголен вид.

Това грозновато момиче не знам как го е забърсала този.

За пръв път ги виждам тия. мадамата не струва.

Позьорщина и фалш с тези целувки прегръдки и т.н. Голямата любов не се демонстрира, хората които наистина са сигурни във връзката си нямат потребност през ден да си слагат снимки в ИГ и да се правят на шутове.

Тия,защо си мислят,че са много красиви ,та се разголват ,като порно актриси

Емануела(тази на Митето Динев де) , втора серия. Ся очакваме развода. Артьомката бързичко ще си намери някоя друга курволетка. Той си пада по такива. Даже се говори, че си е намерил вече. Развод по рускоиталианобългарски. Очаквам пикантериите с интерес.

Баси плондира !

Дали редовно дезинфекцират тоя стол, дето поддържа голите задници на тия снимки?

Тази никога не е била красива.

Ти знаеш коя е?

Не си е показала вагината и ануса.

Следващия път и тази "красота" ще покаже. Бременността е красива за нея и мъжа и, не за всички нас!

"наслаждавам максимално".....Да ,...и така трябва , аслаждавай се...и нека детето е живо и здраво, и нека всичко е ОК....НО по дяволите, защо трябва да ви гледаме личните , интимни и какви ли не моменти в живота, защо така всички до една се натрапвате....всеки си е имал такива красиви мигове и не е нужно да са достояние на всички....

Тази "звезда" е световно неизвестна лично за мен, но интересно как се пише за тях, сякаш всички трябва да ги познаваме, нали... хахах; все едно сме си на село, там на седянката :))) ....а пък това афиширане на лични неща е много грешно според мен...не са ли много лични тези работи, аз ли нещо не разбирам?!..на снимката как надменно гледа, сякаш е първата бременна жена, смешнички сладки.

Според мен трябва да се забрани публикуване на голи бременни жени.

Напълно съм съгласна с Вас....бях коментирала вече и след това прочетох Вашето мнение....чудех се дали ще имам "-" , но виждам , че не само аз мисля така....