Кулагин пред Life.dir.bg: Чувствам се като герой

Не се бях сблъсквал с 15 лицемера наведнъж, без мен шоуто не е същото

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интелигентният човек вижда своите недостатъци и може дори да се самоиронизира. Когато критикува другите , той го прави с финес и аргументирано. Кулагин е в шоу формат,можеше да намери друг подход за иронизиране на другите играчи. Достойният и умен играч спазва правила.Кулагин ги погази безцеремонно, а начинът му на действие показва огромно его и невъзможност да откриеш у своите партньори в играта и частицата добро, която всеки носи в себе си.

Кулагин не може да бъде разбран от уличния примитивен еснаф. Вижте коментарите по долу на средно статистическата българска овца на която и допада повече лицемерието, интригите, подлостта на тези карикатури които останаха. Всички широко скроени българи и малкото интелегенти останали в тази държава подкрепиха личността на Кулагин. Вотът беше манипулиран за да се хареса на такива тъпанари като еснафите по долу, които пък тръгнали да дават лекции за добро възпитание

Злобата и омразата му са едекватни и точно с това трябва да бъдат облъчвани всички тези псевдозвезди, които налагат извратени ценности, извратен модел на поведение, начело с него самия. Че кои са днешните вип-ове? Крадци, убийци, изнасилвачи, "преуспели" леки жени ... Слава Богу, българинът все още не е изтрещял, че да почне да ги уважава и да ги боготвори, колкото и да му ги натрапват. Да, точно така, вип-овете дегенерати трябва да бъдат заклеймявани, усмивани и ненавиждани, защото те са гнилост и болест за обществото.

лисва. Трябва да призная, че НЕ ПРОЧЕТОХ интервюто, НЕ ГЛЕДАМ "Биг брадър" и телевизия изобщо. Честно. Знам кой (или по-точно какво) е Кулагин, защото стоически издържах цели 5 минути да гледам във Вибокс откъс от някакво предаване с него (май "черешката на тортата" или нещо подобно...). Самият факт, че "подвизите" на такива като Кулагин, Азис, Николета, Бареков и Сидеров могат да занимават толкова много хора в България говори СТРАШНО МНОГО... Ясно е, че за повечето хора квантовата механика и теорията на вероятностите са отвлечени неща, но по света (за науката и технологиите да не говорим!) има толкова далеч по интересни неща отколкото глупостите на разни травестити, силиконови кифли и родеещи се с Ганьо Балкански политици.

Според мен се опитва да копира авангардния стил на обличане на известни в публичното пространтсво личности /от близкото минало/. Досещате ли се кого визирам?

масово са гласували за него, но и на мен хареса - една 70 годишна жена. Хареса ми, как влуди всички и беше един срещу всички, може нарочно да го е направил да се види колко им е акъла на такива "асове" със самочувствие без покритие. Не ги познавам освен Стефан. Не знам защо Кулагин не се отнесе с него като с всички - явно нямаше смелост, а можеше най-много да се заяде - затова че е безпаричен "мъж на жена си".Благодаря му как показа колко струват - вършеха неща достойни само за деца на предучилищна възраст.

Ти си 70 годишна жена и ги разбираш младите, колкото и Кулагин е гримьор

Кулагин милия кой го набеди за ВИП? Той си е обслужващ персонал, който дори не си разбира от работата! Самият той прилича на corpse bride от филма на Тим Бъртън, само че в злобен вариант! Как ще дадеш (камо ли платиш) на това нещо да ти сложи грим?

Хайде стига, Кулагин им беше виновен на всички... другите вътре са не по-малко злобни и гадни.

"На зла круша, зъл прът" , та и на тези випове такъв Кулагин. Никой до момента не показа възпитание, достойнство, класа, уважение към мнението на другия, ум, чар и т.н.

Искаше да кажеш обратното, сигурна съм. На такъв Кулагин, такива випове.На простотия изречена от Кулагин се възхищавате, на друг не, нещо мерника ви е объркан.

Баба му била обидена, че казали,че не го е възпитала.Ми нека отиде един "тип Кулагин" при баба му и да и говори глупости, неуважително, да я обижда за всичко - външен вид и и болестите и, пък да видим дали самия Кулагина няма да го набие.

Изчетох цялото интервю,за да прочета истината, НО той просто повтаря заучени неща, нищо ново не е казано.Аз например никога не съм одобрявала дъжанието и приказките му, но за сексуалната му ориенатация никога нищо не съм споменавала. Тук "казващия истината в очите " ЛЪЖЕ БЕЗОБРАЗНО". Защо не каже колко много хора не одобряват точно държанието му, приказките му, обидите, а не сексуаността му. Как да обсъждаме нещо , което го няма?

А този какъв ВИП е, в цял свят гримьорите са обслужващ персонал, това е истината!

Този формат бил един експеримент, в който участниците се поставяли в нетипични ситуации, за да се видело как се държат, какво мислят и т.н...Не мога да разбера кому е нужен такъв експеримент, защо се прави, с каква цел ?!? На какво учи едно такова предаване, с какво провокира положителни емоции или теми за размисъл у зрителя, които да го облагородят и духовно извисят? Вкарват се някакви набедени за вип-ове персони, които освен да подронят личния си авторитет срещу пари, нищо друго не постигат. Не само е жалко, но е страшно, че подобен малоумен формат разгаря страсти, полемики сред гледащата аудитория, кой с кого, как и защо спал, или как едно недооформено човече нагло парадира сексуалност, злоба, неуважение, вулгарен език, арогантност...Питам се това ли е предаването, което една национална телевизия трябва да предложи на своите зрители? И не се ли явява точно медията първопричината за въздигането в култ и героизирането на подобни екземпляри? После се чудим и вайкаме защо нацията ни все повече се озлобява, душевно опорочава и вече е ампутирана откъм морални норми на поведение и ценностна система. Защото има голяма вероятност този т.нар. "експеримент" да излезе от стаята на вип брадър и да обхване цяла една държава...

много точно казано, но за съжаление вече голяма част от нацията е завладяна от подобен тип поведение, дори не желаят да проумеят, че това към нищо добро няма да ни доведе

Кулагин искаше да мине за оригинален, но доста пресоли манджата. След поведението му във Вип Брадър, нито една актриса или певица няма да отиде при него за грим. Ще е късметлия и ако някоя заблудена женица се навие да я гримира за кръщене или сватба. В Западна Европа, че дори и в Русия никой няма да му обърне внимание като гримьор, в Дубай може да бъде само траверса на някой квартален салон за красота.

Това което е казал в това интервю напълно отговаря на това което се случи в това шоу. Надявам се правите разлика между живота и едно предаване в което армия от психолози изваждат на показ различни стасти, емоции, слабости и проблеми на участниците, които по собствено желание са се съгласили да участват в този експеримент.

Мене ме отблъсна и отврати изключителната арогантност на тази "ВИП" персона" Кулагин. Обидното отношение към по-възрастните хора издава липса на уважение към тях. Не мисля, че е свалил каквито и да било маски, това си е неговата истина и позиция.Прекалено много "аз" имаше в цялостното му поведение, сякаш е безгрешен.Такива хора няма.По отношение на Ваня Костова,ако претендира за "елит", трябва да й се извини.Тя не е лицемер, ако сте гледали внимателно,Ваня предупреди, че ако е извън "къщата",в живота, ще го удари.Защото той прекали и всичко си има граница, пък било и в рамките на един формат, който позволява словесна агресия към участниците в него.

Частично е вярно това за герой - по малко от началото и края.

аххахахахахах

Харесван е траверсата, защото демонстрира типично българска черта на характера - недоволство, присмех и осъждане на всичко и всички, освен на себе си. Вместо да демонстрира емоционална незрялост по този начин, би било по-добре той да игнорира останалите и да се постави над нещата и или да прояви самоирония.

Кулагин победител

Победител на кукуво лято.

Спрях да гледам , след като Кулагин излезе. Това момче ме забавляваше истински. Прекали с младата докторка , с която се отнесе като простак.

Много трябва да сте зле щом ви забавляват обидите, неуважението и наглостта на Кулагин.

тоя Вълнягин и той не е стока ама останалите ганки и ганювци в къщата са супер мизерни комплексирани изгладнели плъхове без грам достойнство натискат си парцалите за пари а с претенции за преуспели в кариерата и бизнеса

Една фабрика за л.й.а.

ти мурзилка ли си , бояршник цоцаш ли ?

за съжаление кулагин е прав ...тия неудачници до един в къщата са супер мизерни лицемерни комплексари без образование и грам интелект а коментиращите начело с Ники Пънчев са супер ганювци с претенции на експерти по психология ….само публиката не е глупава и подкрепи Кулагин с най високия рейтинг

Като не ви харесва Биг Брадър не го гледайте. Някой да ви е опрял ножа до гръкляна за да ви накара да гледате. Биг Брадър да спрат, попфолка да спрат, порно каналите да спрат, ще може ли да се угоди на всеки. Ало, катили и дребни душици, не сме времето на соца и без това сме на 111 място по свобода на медиите, влезте в час и се осъзнайте в кой век живеем.

Вальо Клоакин, затвори си устата, че замириса на канал!

Веднага Български Хелзински Комитет да го номинира за човек на годината.

Това някакъв фестивал на извратеняците ли е?! Та аз не видях нищо което да наподобява хора по тези снимки. Новия Биг брадър да не би да се снима в зоопарка или някоя психо болница? Мислех, че само едно такова предаване е имало а то се оказаха много повече. Жалко и тъжно.

Съжалявам, но не гледам БосфораТВ и ДъртаТВ. Респективно нямам представа, че има Дебил Брат. Затова моля да ме извините за тъпия въпрос, но кой по дяволите от двата травестита на снимката е въпросната личност?

Ами така е - Кулагини разни, оная с йонитата как се казваше, че я забравих... Все някакви неофициално известни се пъчат колко са известни. И все с някакви съмнителни професии, не значещи нищо и не учили нищо за тях - гримьори, сексоложки.. Ама иначе много им знаят устата. Както се казва в библията, не е важно какво влиза в устата, а какво излиза от нея. Ми затворете си тия смрадливи дупки бе,пуууу. И все руски ненормалници го вършат това. Да си ходят в русия да плещят и вършат простотии. И без това всички там са перманентно пияни и ще им минават номерата без усложнения.

Уелеее , тази Калугин ми падне само !!! Момчето си е един долен педераст . Тройка с него и лорда от трамвайя желанието на всеки дърт манафюга .

Той е супер жалък....

Как така имате мнение след като не гледате? Ами проследете предаването и САМИ си създайте такова ( мнение) това е експеримент и не къде вашият живот ,просто събира мнения за бъдещи манипулации,но според мен ,малко си казват истинското мнение, повечето нямат смелост да застанат зад това което мислят

И това ако е популярност! 70% от тези които гледаха го правеха, защото очакваха някой да не издържи и да му размаже мазната педалска мутра. Но както знаете българите сме изключително търпелив народ. Търпим разни дебили и олигофрени да ни управляват вече 30 години. А онези които не издържат, си вземат шапката и бягат от територията, както го направи Плачков.

Брат-близнак на Миро, последният го виждах отблизо, говорих с него.

Браво страхотно изиграно ,останаха бледи копия в къщата

Осъзнавате ли колко време отделихте на един обикновен ,злобен и комплексиран хасковски педераст?!!!

Са: Васко Василев Райна Кабаиванска Лили Иванова например, но тях никога няма да ги видим в предаване под заглавие ВИП.

Не знаех, че е ходил с Майкъл Джексън

Чакай бе,това Майкъл ли е?Аз си мислех,че е сестра му на Майкъл...божкееее,трябва да увелича диоптрите...

Това дете е болно. Трябва да се лекува при родителите си.

То няма такива!

СЪС родителите си

Кулагин изнесе този сезон на гърба си. Изхвърлиха го режисирано, за да може да спечели някой от нагласените. Но е факт, че рейтингът им спадна 10 пъти.

Абе,тоя на снимката с пезевентските мустачки да не от родата на Северинчо ? Мязат си нещо по цвета !

Проблема не е, че е гей, а че има педалско поведение. И Дим Дуков беше гей, но се държеше изключително мъжки. Много ми е интересно да ли щеше да си позволи и половината от тези провокации ако е на улицата.

Много точен коментар!

Вестниците са пълни с какви ли не по пиокантни неща казани за измислените випове ама никой не е седналда ги съди защото си знаят че е истина поне в 90% така че Кулагин не е казал нищо което го няма по медиите...., но им го каза в очите и те за това се изблещиха...

Голям праз какво казал някакъв шарен папагал с походка на замаяна пеперуда. Вече ще ги гледа по телевизора тия, на които бил казал нещо си. Смешник жалък.

Това е поведението на младите гейове, безумно нахални, безцеремонни...питайте лекарите на които тези са масов контингент....

Жалък е не този смешник, а мършите, които го гледат. Днес страната е развъдник на отрепки с различен ранг и природа. Народ няма, има прости овце.

Преди век и малко: Герой - Левски, Ботев, Вазов. 2018-та: Герой - Кулагин?! Какво по дяволите става тука?!?

Колаген да каже къде гримира... в кой салон..... има ли фирма.... издава ли фактури и плаща ли данъци! И да не лъже за причината по която ходи всяка година в Дубай! Там си нямат все едно гримьори, че чакат той да отиде! Ходи там на "турне" да прави тутурутки за да вземе някой долар, че иначе ще умре от глад...

ПОМИЯР НЕАДЕКВАТЕН , МНОГО ЗНАЕШ КВО ЗНАЧИ ГЕРОЙ !

ам къф тос манафян до пидала

Питам ви,драги защитници на смелия,салящ с грубост и обиди маските на съквартиранти,дали би се държал така навън,без защитата на Брадъра? Или е смел само вътре,където смелостта му е платена и го пазят?!

питате за навън? Живота си има правила, не по-различни от тези в къщата и те не са да се разправяш с някого който не ти харесва използвайки физическа сила!