Коментари - Лъчо от „СкандаУ“ стана баща за втори път | Лайф.dir.bg
назад

Лъчо от „СкандаУ“ стана баща за втори път

Двамата с любимата му Ралица обявиха новината в социалните мрежи

Обратно в новината

Коментари - Лъчо от „СкандаУ“ стана баща за втори път | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толкова пари взехте,що не ги оправиш тия зъби. Смей се по малко

като се разгранича от "музиката" която тия двамата уж правят... друго не мога да разбера ква е тая вълна от отрицание към тоя лъчо и оня тото, заради някакво интервю с Тити Папазов ???? Е тоя Тото ли е обръснал някой преди 20-30 години, не разбрах? Човека води някво предаване, друг въпрос дали е тъпо или не, но някъв негов гост му говори глупости там и изведнъж - "кансел" на Тото, Лъчо и кво ли не, утре ще искат и да ги съди стадото просто щото им свирнал овчаря???? Вие глави на тия рамене нямате ли бе? Бати дебилния и прост материал?

Лъчо ли си къв си незнам ама си мнооооо проста кратуна, айде марш в трета глуха с ония тапир Тотка и повече да не сме ви видели!

Ако иска, да стане и майка, но акъл нема да му дойде. И модел за подражание няма да стане. Куха кратуна е, с високо самочувствие.

Никога повече няма да посетя концерт на хора които толерират насилие над жени !!!

И тоя е същия като Тото

Не знам защо, но ухилени брадати джихадисти много ме дразнят. Лъчо на Тото или Тото на Лъчо

Матине канеше и качествени гости от време на време, но този не е такъв. Изключителен селски тъпанар, заедно с другия от групичката им. Нещо невиждано ли е постигнал, че му давате поле за изява? Поне да имаше дар слово да каже 2-3 думи, а той говори все едно е седнал на пейката във Враца с пияниците.

Защо ни занимавате с тия тъпанари ?!? Ако това е "цветът на нацията", най-добре да закриваме тая държава!

Това някаква нова мода ли е да постваш в социалните мрежи, че си свършил нормалната човешка работа по зачеването и отглеждането на дете? Стана модерно всяка..... тунингована мутреса или тъпкача и да публикуват "радостната" новина. Явно за първи път разбират как стават нещата.....Тъжна и жалка картинка са тези наши "извиестни" "звизди" да си губят времето в пдобни постове, все едно простосмъртните българи също няма деца, но за разлика от тази сган, нормалният българин прави всичко възможно и се трепе да осигури прилично бъдеще на детето си, далеч от чалгата и силикона.

Нямате ли какво да пишете още за погребението на Алексей Петров, та превключихте на други новини? Аз например не разбрах дали брат му се храни добре, защото за майката всички знаем.

Още по-тъпа и противна физиономия има от врачанския Батман - Тотууууу. Още едно селтаче ще е със статут на софиянец, ужас. Поредното загубено поколение.....Чакаме да порасне и да почне да дрифти пред пичетата в училищния двор.

Кой е по неприятен Тото или тоя? Плюс егати групата-електронни гласчета и публика от 11 годишни

двама ли били, аз сега го разбрах

Кенсъл и за лъчо. Той е не по-малко противен и тъп от тото.