17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бил е гулем!

Мир на праха му! Не знаех, че е бил такъв майтапчия. Смях се с глас! Прочетете непременно лафовете му под статията! :)))))

А лафа му дето искал да се прероди като вирус, за да изтреби колкото се може повече хора къде е?

Сякаш са били кръвни братя с Батето Славков.

Четете тоя боклук какво беше казар приживе: He said: “In the event that I am reincarnated, I would like to return as a deadly virus, to contribute something to solving overpopulation.”

Кво, тригърна ли се ? :)))

Интелигентен рептил, но все пак рептил

Ваксинирайте се. Поне и вие да внесете някоя друга контрибуция. :))))

"Как държите местните настрана от пиенето достатъчно дълго, за да изкарат шофьорския изпит?" Титаничен!

Махнете снимката на тоя вампир че стряска!

Еми нормален човек, какво да ви кажа...! Жалко, че не доживя 100 години, не е истина колко малко му трябваше...

дано не отидем там, където отиваш ти...

Колко ли време трае шофьорския курс там?

Да я сменят с тая на Ленин , че е мноо убав ли ? :))

Типичен руски маниер, безбожници. Редакторке.....

Култов!

Цялата фамилия на тея пиявици трябва да се заличи. Деца, внуци,правнуци,братовчеди - всички до един! Векове наред са били робовладелци и убийци! Сега вече ги боготворят всички.... Странно.... Цял живот селяците са го хранели,обличали,обували,бърсали са му гъ.а и са го обслужвали 24/7 докато си е обикалял по замъците и именията и си е живял живота буквално... И сега цяла Англия в траур... Откачена работа

Имал е чувство за хумор и не му е дремело за политическата коректност :) Вече не се раждат такива :)

Лелееее, разплетох си чорапите от мъка....

""Децата ходят на училище, защото родителите им не ги искат вкъщи" хахаха

не си ли претръпнал от гледане на Борисов

Май преживе се е превъплатил.Цинично е.

колко си зле, нали? Прочети малко за кръга на знанието и дано ти светне лампата, ако не е изгоряла отдавна! Лека му пръст на Принца!

не намирам нито един гаф в тези лафове, с които бе прочут принцът. просто е казвал това, което всеки си е мислил, но не е посмял да каже на глас, при това по един твърде свеж и остроумен начин... което пак е нещо.

Как да не е гаф за 'нощницата'? И то много голям гаф.

Вие какво очаквате, да е вечен ли? Отишъл си е човека и е взел прекалено много от живота. Неговата 1г. се равнява на 10г. обикновени човешки години.

към 2021-04-09 22:43:07 bookkeeping.mariana@ аз го намирам за твърде весело, за да е гаф...

"Световното население непрестанно се увеличава и има твърде много хора, които гладуват. Решението не е да произвеждаме още храна."

Доживял до 99 години и си умрял... никой не иска да умира, ама няма начин - рано или късно всички без изключение ще умрем. Ако всеки доживее 99....ще е супер :) Лека му пиръст на човека.

За съжаление въобще не е смешно! Това си е чистата истина в 90% от случаите. Като трябва да се добави очакването, че училището трябва и да ги възпита. И не случайно не само в България най-голямото мрънкане е: Защо децата не ходят присъствено на у-ще.... (... та малко и аз да имам някои и друг час спокойствие в къщи).

Имал е лукса за казва това, което реално мисли, без да му пука за това кой какво ще каже ;-)

голата истина им е казвал.

Ха Хааа Днес циял Ден Го Псуват Черните и Индийците ! Немски Расист Беше ! Преди 3 години катострофира тука карал без колан .хахааа Пазеха Го Далче От Приеми Да не Изръси Някой Гаф ? Май той е казал на Меган ако детето е Черно ))))

Този е бетер от комунистите, официално власт по наследство, така векове под ред. Това е такава тоталитарна система, както не е имало, Раждаш се принц и си знаеш, че след време ще си крал. Няма избори, народа не те избира, а власт по наследство. Честно казано, радвах се когато си отиде халиф Ал Багдади, Чаушеску, също и за който и да е от "Синята кръв".

TОЯ ли беше казал:"Ако има прераждане искам да се преродя в смъртоносен вирус за да поигубя човечеството"?

Човекът не е бил лицемер, каквото е мислел го е казвал директно.

Аууу робовладелци , ауу убийци ... ауу ама как може да има паметници на Чинигз, Цезар , Шака , и тн.

Ебати пича , казано во кратце :)

И какво точно избира "народа", смешник? Сталин, който е избил 1/3 от собствения си, пардон руския народ, който е управлявал, защото е бил грузинско еврейско копеле, и загубил 1/2 от мъжете на русия във война?

Даа, добре, : "Не е важно как гласуват, важно е кой брои гласовете", Сталин. Или и това е вот на народа, кокто и гласуването с 99% за БСП?

Обаче булгаристанските овце се прехласват по един рептилски миндил, без изобщо да се задълбочават в истинската му същност, както правят и с всичко в живота. Затова си избраха и чалгаджия, соросоиди и джендъри, понеже мутрите им бяха малко!

Най-после тоя рептил да прояви човечност. взе, че пукна сатанистът. Каква ли карма си е изработил? Трябва по на едро да се гътат тия. Без тях светът ще е едно доста по-добро място за живеене.

Спрямо това колко живеят хората в България, този направо е живял два живота по продължителност и 1000 по харчлък.

ехаа, лудите са налазили и нашите ширини. що не хванете по една мотика да свършите нещо полезно, няма да ви остава време да мислите за конспирации.

Ако някой е рептил,това си ти.

завиждам му на човека.. никога не е имал притеснението че трябва да намери пари за топлофикация.. а и от НАП не са го търсили да докаже от къде има пари за сьомга и кралски скариди..

Още по-"лошо", може и да си е мислил. че сьомгата и скаридите в неговите териториални води са му били поданици! И е трябвало да му плащат данъци!

отнима, Великият Майстор-Зидар на Обединената Велика Лондонска Ложа си Отиде! как човек да заспи след такъв ден?!

Пускал е лафчета и се е драпал по топчетата цел живот. Така си живее до 100.

кви кралски скариди. за нас са кралски. за него са си просто скариди.