17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абсолютни олигофрени

Ако БТР искат да правят рок, а не поп, да се поучат от Queens of the stone age, модерно звучаща яка рок група. Никога не омръзват.

Доста скучен е рокът на БТР, осемдесетарски. Не е зле да излязат от клишето и потърсят нещо ново. Но какво значение има, щом правят пари, евала.

ГОЛЕМИ СТЕ РАЗБИРАЧИ

Малко демоде, иска много поддръжка, но още го бива като натисне газта и гази всичко наред с огромните гуми. Виж, не знам с Т.А.Н.К. каква ще е работата, там е по-сложно, много подгряване на нафтата, форсиране, акумулатори, екипаж, мерачи, пълначи, механик-водачи, няма кой да почисти траковете и да ги върне обратно......Абе сложна работа. Чакай бе, всъщност за какво става дума и говорим, че му изпуснах фабулата?

Тия не знаят кога да спрат! Изчерпаха се още преди 20 години! Пример как с 1-2 добри парчета се храниш цели 30 години от носталгично настроени балъци!

Напълно съм съгласен с теб. Лошото е, че не само те са така. Просто те вървят по добре утъпканите пътечки от предишните. Вземи който се сетиш от БГ "музикантите" от преди 20-30 години и ще видиш, че съм прав.