Коментари - Легендата Джина Лолобриджида е в болница с тежка фрактура | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Червената курва трябваше да стане депутат както Чичолина - когато и течеше мензиса.

Тя е млада,ще се оправи!

На 95, със сърдечни заболявания и деменция и ще и правят операция с упойка и после ще я чакат да се възстанови и проходи?! Празни приказки, пишете я бегала

През 60-те най-красиви са Катрин Деньов и Милен Демонжо. Джина е след тях. Абе беше време на готини неща, коли, Бонд, Фил Марлоу, пищни мадами. Сега-нищо.

Най-красива беше Бриджит Бардо, а всички други бяха след нея и ѝ духаха супата!

си очилата и чети внимателно - в статията се казва "трите най-големи звезди на италианското кино". А тези твоите май не са италианки.

Ти си сложи очила: най-красивите в света, Гошо, така пише-в света, не в Италия.

Някои счупвания на тази възраст ,наистина могат да бъдат фатални.Примерно на бедрената кост .Ако не се оперира смъртноста от последващи компликации в близко бъдеще е почти 100% .Ако се оперира е 50/50.На 95 всяка операция е потенциално последна - ако изобщо пациента е подходящ за операция.На 95 даже не трябва и да падаш,много от счупванията са спонтанни,тай вече поради напреднала остеопороза или метостазии.На тея години привенцията на остеопорозата - използване на бастун,количка и удобни ниски обувки е много по ефективна от лекарствата които масово се употребяват (нямам предвид калциум и Вит Д)

Килограмите също са от значение. Повечето хора на възраст са и с наднормено тегло, а костите им са крехки.

На +80 проблема не е наднормено тегло.На тея години особенно в Италия почти няма дебели. Точно обратно - обикновенно хората на тази възраст са с BMI под 23.

Баба Джина слаба ли ти се вижда?

За съжаление, на тази вързраст, няма оправяне такова счупване.

Много почнаха да падат тези, преди 2 месеца и бившата на Тръмп случайно падна у тях .... хммм

Докарай си задника до тази възраст и ще разбереш, че падането дори и като си вървиш на равното и без околни препятствия е нещо обичайно за много възрастните хора за съжаление! Старост,нерадост!