17-11-2017 20-11-2018

Коментари

tonk11

Абе явно тогава е имало много яка дрога. Нямам друго обяснение за тая "картина". Ама явно още я има щом има хора дето дават пари за това.

Трябва да си извратен за да смяташ някакъв октопод за жена.

Циганска клетва: - Да те нарисува Пикасо дано!

На мен ми прилича на октопод, но....

Кооо ?

И цените на тези картинки, отидоха в небесата, както и цената на футболистите.

НЕ ВИЖДАМ ! ВИЖДАМ ПО-СКОРО ОКТОПОТ, А "ЦИЦИТЕ" ТОВА СА "ОЧИ", А ДРУГОТО СА ПИПАЛАТА... МНОГО ГОЛЯМ ФАНТАЦИЯ ТРЯБВА ДА ИМАШ ЗА ДА "ВИДИШ" ТУК ЖЕНА, ...СЪЩО КАТА ДА ГЛЕДАШ ЗВЕЗДИТЕ НА НЕБЕТО И "ДА ВИДИШ" НЯКАКВИ СЪЗВЕЗДИЯ ВЪВ ВИД НА КАНКРЕТНИ ОБРАЗИ И/ИЛИ ФИГУРИ - СТРАШНА ИЗЧАНЧЕТА ФАНТАЗИЯ ТРЯБВА ДА ИМАШ...

НЕ "ОКТОПОТ

трябва да прочетете "синята брада" на К. Вонегът. там той описва донякъде развитието на художника, но пикасо е създател на първите gif. рисунки. октоподите нямат тази мекота на женската кожа. таз жена отмаря гола в една поза, която изключва всякакви сексуални фантазии. има и такива моменти, когато жените искат да са голи, без да ни привличат сексуално. което е твърде невъзможно.

пикасо рисува двумерното в движение. това е полегнала е тодора, но в третополов вариант... жената си лежи, но си е местила краката пред хоризонта помеждудругото и пикасо го е уловил тоя момент. окей, моят идеал за жена е малко по-различен от този, на тази цена. но както и да е. въпрос на вкус казало кучето и се облизало под опашката. но, да бъдем позитивни, все пак. сметнете само колко лициеви батерии за тези 67.6 млн. долара можете да си купите. или колко цо2 акции можеш да си купиш от германското правителство на психопатите. тогава вече и реалността става действителна, някак си...

Да пишеш, когато не си пиян или дрогиран, нищо не ти се разбира. Потърсих за "лициеви" батерии, но не намерих нищо, явно ще да са последна дума на техниката.

Туй нещо все едно Зуй Паша го е рисувал !

За 67,6 долара можеш да си купиш скицник и качествени боички и да си я нарисуваш същата.

Сериозно ли? Според мен ще трябват доста усилия, за да не изглежда по-добре собственото творение X-D

Прилича на /секстопод/ ,защото има шест крака

Не знам какъв октопод или морско създание виждате, но на картината отчетливо се виждат една глава, два крака, две ръце, двете половини на зад..ника (явно ѝ е бил голям) и няма никакви други крайници. Та не виждам откъде го измислихте това "многокрако морско създание"?

Оня ден платих на една такава и един час не можах да намеря къде да го бутна.Прецаках са с 50 кинта

Трябваше да си вземеш брашно, посипваш и натискаш по корема. Където продуха, там мушкаш

Преди малко попитах малката дъщеря на какво й прилича нарисуваното, без да й давам да прочете заглавието и отговорът бе :"октопод".

Това прилича на октопод. Колкото и пари да имаш, пълна глупост да хвърлиш над 60 милиона за това чудо. Колко курви могат да бъдат оправени с тях...