Коментари - Ленън: Царят загива заради своите придворни. Те го карат да преяжда, препива, та да седи на трона безмълвен | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно е сигурно, геният на Джон Ленън ще пребъде във вековете и може да се нареди до хора като Ганди или учителя Дънов. а тея мижитурки надолу където са си изляли злобата и комплексите, само се поливат себе си с екскременти А това че убиеца му е бил "луд" и "психопат" вече не може да заблуди никого. Човека си е точно пратен с правилната мисия, да застреля този опасен вече може да се нарече религиозен водач, който призовава за МИР НА ВСЯКА ЦЕНА Добре го могат това, режимите. С Джон, преди него с Кенеди, Мартин Лутър-Кинг и още много други Войнолюбците не търпят конкуренция и в единия и в другия лагер. Никой не е по-голям от партията на изток и от държавата в сащ. Всичко изправило глава се сече! LONG LIVE JOHN!

Вижте я само на втората снимка тая самодоволно усмихваща се, изтегнала се като намърсувала се келява котка японска разпоретина със специални характеристики на междукрачието и ще разберете защо ленън е превъртял и е свършил тайа. Неадекватен успал тъпак

Тоя ли дебел, космар, приличащ на изпаднал индийски проповедник от секта на немиещите се и въшливи бил Джон Ленън

По него време е хипи-движението, почети малко повече момче и ще разбереш защо е космат и брадат, светът не е бил същият като сега!

И Ози - рожденикът от преди няколко дни е бил голям фен на Бийтълс .Като всеки младеж е имал техен постер на стената в стаята си в дома си в Астън.Слушал техни плочи на разваленият си грамофон.Явно и поради тази причина- според мен, по късно прави може би най качествените кавъри на парчета на Ленън изобщо.Woman и Working Class Hero(оригинала е на Дилън) ,са включени в албума Under Cover.За мен версиите на Ози са по добри от тези на Ленън.А има и много други хеви ,прогресив или даже соул|фънк кавъри на парчетата на Бийтълс или Ленън, които са много по добри от оригиналните.Това разбира се няма връзка с неговото убийство.

Ленън дава автограф на Чапман а не както пише по-горе че отказва. След което Чапман го застрелва не че е раздразнен а по религиозни причини, но май е неудобно да се спомене това. Чапман е напълно нормален в момента и иска освобождаване.

Причината за убииството му е че на един концерт се изхвърлил като казал - че има повече фенево отколкото Християни на земята .

Точната му реплика е "аз съм по-известен от Христос"...Горкият неврастеник е бил изпаднал в умопомрачителна гордост, затова и е свършил по такъв жалък начин, от ръката на друг подомен нему психопат и убиец.

велик дрислив наркоман с грозната мастия в леглото. Путин е виновен за смъртта му.

Ха-ха! Тъй де, за мастията си прав, тя го унищожава като личност, само че Путин по него време не е бил този когото сега познаваме, а млад лейтенант разнасащ папки в дирекцията на КГБ в тогавашен Ленинград!

Пълно с психопатски коментари. Сигурен бях, че в тая клоака . . .

Текст към снимка #2 Джон и Йоко в хотел.И в момента апартамента в Хилтън ,този на ул.Аполо в Амстердам е туристическа атракция.Всеки посетител може да го разгледа,стига да няма настанен клиент.Бил съм в този хотел ,но не знаех че Ленън и Йоко са е протестирали точно в него март и май 69 .Пиколото един ден ме попита да ли не искам да го разгледам,но не знаех дали трябва да му дам бакшиш,а нямах пари в брой, та му казах ,може би утре.На другият ден имах банкнота за бакшиш в джоба си но и имаше гости в стаята та не можах да я разгледам.А иначе и аз си спомням този ден 8.12 .80.Празнувахме някъде и бая се бяхме напили та не обърнахме много внимание на новината.Но след няколко дни на трезво ,макар и да не съм голям фен на Бийтълс си казах ,ех много жалко за Джон.Имаше на Попа някакви бдения ,без милицията да им пречи.По радиото и ТВ отделиха доста внимание на фаталният инцидент а и доста въртяха парчета от Дъбъл Фентъзи,по радиото.х

Евалата на думите му. Смел човек дръзнал да бъде себе си, а не чужда марионетка за пари. Някой го беше оплюл, че бил лицемер - милярдер с възгледи на комунист. Единствените истински комунисти са богаташи, защото само те могат да са толкова наивни и заблудени да си мислят, че комунизъм може да има. Бедняците копират идеологията, за.липна изгода. Ако Маркс и Енгелс видят какво е построено върху идеите им, трижди ще се обърнат в гроба.

Леле какъв глупак

Музиката и текстовете на най-големите хитове на Бийтълс са написани именно от Джордж Харисън и Ринго Стар, които Ленън не искал да споменава. Имам предвид песните, които са били тотални хитове по времето, когато Бийтълс са изнасяли концерти, а не тези, които са се превърнали в такива след това.

Напротив, тъкмо обратното! Явно не си виждал плоча на Битълс, нито си чел нещо за тях!

Джон беше убит защото имаше леви убеждения. Спомнете си песента "Власт за хората" /Power to the peaple/. Спомнете си и великия Чаплин как едвам се измъкна от щатите, изпревари ги. Забележете днес величаят Хитлер и последователите му- в Украйна ги реабилитират, в Канада ги награждават!

Към двете патки, написали това нещо - скъпи патки, новината беше съобщена вечерта в "По света и у нас".

Хаха, триете скромното ми коментарче, дирници? Прекалявате с вазелина, затегнете малко халките...и утре пак.

благодаря ви за тази полезна информация от демократичния запад поредния надруусан отпадък

Жалък. Не велик, а жалък нарцистичен психопат - това е Ленън. Лицемерен и славолюбив, атеистичен комунист и...убиец, колкото и странно да е за мнозина от стадото му фенове. Майката на "петият Бийтълс", Стюарт Сътклиф, в едно интервю обвинява именно Джон за смъртта му, настъпила след мозъчно сътресение от ритник в главата. Само че, по онова време Ливърпулската четворка е обожестявана институция в обществения живот на острова, затова и никой не повдига обвинение на тоя уличен психопат, участник в доста сбивания в крайните квартали. Заради тая своя буйна младост, която не е спестявана в интервюта (само оня ритник винаги е забравян), после Джон стига до другата крайност и става "гуру на мира", докато всъщност си е същият неврастеник, само че по-лицемерен и облечен в аурата на индийски жрец...Жалка история, но за малоумната му фенска маса фактите никога не са били от значение.

Надуй чалгата и не се чувствай длъжен да даваш мнение под всяка статия, байо!

Бае Ганя

Знаех, че наред с останалите реплики под поста ми, ще има и кретен от твоя калибър, който мери всички със своите мерки, в това число и музикалните. При теб и още десетки хиляди дебили чалгата е мерна единица за музикален живот, и това е нормално, все пак десетилетното изпростяване не можеше да не даде плод. Само че, не се опитвай да мериш извън тая "музикална" вселена, в която индийските ритми са отправна точка, просто ще биеш на кухо. Като оня звук, който се е чувал в класната стая, когато даскалът те е налагал с линия по кратуната.

Байчо, лошо е когато баш малоумник нарича другите малоумници, много лошо, комплексите за избивка някъде другаде, тук сме пренаситени :)) Вярна е историята за Сътклиф, но около големите неща, все някой намазва. В случая го е отнесъл Стюърт. Пийт Бест пък по друга линия е гризнал дръвцето. Такъв е животът. След години Ленън казва: "Бийтълс бяха най-гадните копелета на света." И че за да успееш, трябва да си точно такъв - гадно копеле. Преди Бийтълс да станат асъл известни, на концертите им са ходили доста пийнали типове, които виждайки как мацките им пищят от кеф, започват да обиждат групата. Това е било редовна практика. Оттам настават и мелетата, в едно от които Стюърт Сътклиф получава и ритник в главата. Естествено, този, който пръв ще защити групата от обиди, е Джон Ленън. От футбол вдяваш, ама от музика...не съм много сигурен...

Бае Ганя

Още по-лошо е, когато се водиш от собственото си усещане, че не си малоумник като ония, които щедро даряваш с подобно определение. Усещането за непогрешимост е провалило не един и двама тебеподобни, мислещи се за Аrbiter Еlegantiae без при това да са роднини на Петроний. Синдромът на Външния клозет като че ли се прокрадва в епистоларните ти излияния, но не искам да слизам в дебрите на психоанализа ти, най-малкото не съм квалифициран специалист по материята... Като не познаваш опонента, спести си категоричните умозаключения относно музикалните му вкусове, защото оевидно си доста далече от реалната картина поне за мен. Ленън може да бъде окичен с какви ли не епитети, но "музикален ений" е най-смешният и неподходящ. Тъй като тоя ливърпулски лумпен и откровен комунист от доковете не е нищо друго, освен опаричил се плебей. Само изречението "аз съм син на английската работническа класа" показва що за боклук е тоя обожествяван от музикално неграмотната маса образ. Да, "гадно копеле" го характеризира като че най-пълно, макар че аз лично го поставям под всички останали "гадни копелета" от оная четворка, сред които мога да приема единствено Ринго за човек, тъй като най-малко той е пострадал от звездната болест, обхванала като пандемия групата вчерашни улични гамени, превърнали се заради момичешката истерия (и доста хитрата рекламна кампания на един чифут) в звезди за една нощ. И за ти дам една бегла представа относно онова, което харесвам в музиката, след като изясних какво не харесвам, нека спомена, че вчерашния 8 декември наистина е свързан с един музикален великан. Само дето тоя великан не е починал на тая дата, а се е родил. Името му е Джим Морисън, създател и вдъхновител на наистина велика група, пред която "Бийтълс" прилича на социалистическа музикална формация, участваща на конкурса "Ален мак". Надявам се да си разбрал последното, освен ако не бъракм за възрастта ти.

Значи, слагаш под общ знаменател "малоумните фенове", а ми дрънкаш простотии от сорта "като не познаваш опонента си"...какво става тукА? Не помниш какво си писал? Съжалявам, че ти писах. Играеш нечестно, непочтено, ако щеш. Не ми пиши повече.

Бае Ганя

Естествено, че фенската маса на тая псевдо звезда е съставена от малоумници, в това никога не съм се съмнявал. Обаче, аз не конкретизирам, а обобщавам, явно това не си схванал. Нищо не пречи сред тая маса малоумници да има и хора с добър музикален вкус, които обаче са се понесли по течението на глупостта. Случвало се е и с феновете на други псевдо звезди, и то не само от мизиката, но и от киното, спорта и т. н. Рекламната кампания, ако е достатъчно хитра и подплатена с доста $, може да създаде едно завихряне на глупост сред множество хора, без при това тези хора до един да са глупаци. Достатъчно е и разсъдлив човек да се остави да бъде повлечен от глупавата вълна, за да се гмурне дълбоко под нея и да се слее с останалите тъпанари, докато се намира в средата им...Да, докато се намира сред глупаци, умният също е глупак - това казвам.

Епа, оно, Жената е голема сила.

Он се друсаше с какво му падне...но беше талант....

А ти му светеше!

На 8 Ноември 1980 година Ню Йорк Таймз публикува обширно интервю на Ленън по повод новия му албум. Снимка на първа страница с текст, който продължава и вътре във вестника с още снимки. Точно след месец, на 8 Декември 1980 година Ленън е отново на първа страница на Ню Йорк Таймз, пак със снимка -- как Йоко Оно влиза в болницата, където Ленън е закаран по спешност -- и текст, както и по-нататък вътре във вестника, този път заради убийството му.

бе убит от ФБР, защото с неговата песен Работническа класа в Ню Йорк излязоха на протест против капитализма над 2 млн.души В свободния демократичен свят тази песен е забранена. Забранена е и тази на Пол Маккартни ..Върнете Ирландия на ирландците и на Жорж Харисън ...Бонгладеш. В евроатлантическа свободна България е забранена...Европо, Блуднице Вавилонска, кръвнице Македонска.трижди да си проклета и триклета

типична комунделска пропаганда си написал/преписал

на комунистите не им остава друго освен да злобеят и лъжат

Вярно е , че взе много много да агитира за комунизъм и революция, първо с ''Working Class Hero'', след това с ''Imagine''. Може и да са замесени разни служби в атентата, но не е ФБР, други се занимават там с тези работи. но Ленън си остава малко или много един лицемер - пее за комунизъм, равенство и братство, но се вози в Ролс-Ройс и се шири в луксозен апартамент, и не си е знаел парите. Малко или много, той и Бийтълс са продукти на капиталистическата система, срещу която рита. Не може да хапеш ръката, кято те храни.

Ленън пееше за мир, справедливост и равенство, тъй както го разбираше. Малко наивно, но искрено! Не е учил научен комунизъм, нито го е изпитал на гърба си като нас!

Къв гений може да бъде тя дето агитира против Бога. Слуга на сатанистите, които си карат по плана за зомбиране и опростяване на хората.

Никой не те агитира за нищо!

Блъскай тиквата в земята и се моли на бога, тъпанар!

Както сте написали, че бил отказал автограф на убиеца, така отдолу публикувате снимка , на която Джон подписва плочата, подадена му от психаря! Може и малко по сериозно, не са минали толкова години, хората помнят!

Велик!

ЦРУ