Леонардо ди Каприо дарява 5 милиона долара за борба с пожарите в Амазония

Фондацията му досега е събрала около 100 милиона за природозащитни каузи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук много малоумници не са разбрали,че парите не са от джоба му взел ги е от фонда и ги е сложил както тиквата взима държавните пари и ги дава за самолети или на калинките си .Като иска да дарява да извади от неговите 200 300 милиона да ги дари.Това са пари от фонд не са от сметката му това са народни пари.Само дето не ги е дал за самолети или на калинките.

Не са от джоба му приписва си заслуги ако иска що не извади от джоба си 200 300 милиона

Luna0102

Изгубена кауза! Докато не се бойкотира вноса от Бразилия така ще е.

Леонардо не е разбрал, че пожарите са умишлени за увеличение на селскостопанските земи. Това е основно перо на бразилския износ.

От къде знаете, че са умишлени?!? а сетих се, пишеше го във вестника. :-) Има ли още хора, да вярват на информациите спускани от борците с "фалшивите" новини? :-)

Може би е разбрал и въпреки това иска да помогне? Не вярвам да е по-малко информиран от теб..

Ди Каприо: дълбоко загрижен за околната среда Ди Каприо: лети с частен самолет и създава стотици тонове въглероден диоксид Холивудски педерунгели....

велик си!

Браво, дано и други с възможности споделят примера му. Макар че, не е там проблема. Да ще се намерят такива, като Леонардо, да даряват, да подпомагат и т.н., но уви, много повече са лобитата (в коя ли не сфера), които не се интересуват от природата и ще продължат да я съсипват по един или друг начин. Тъжно е, като гледам как си унищожаваме домът.

Вярно, че секат и палят, но дори тези, които нямаме кой знае какви възможности, но имаме съзнание, можем да залесяваме, ако не да предотвратим неизбеждното, поне да го забавим, поне за едно поколение още! У нас на есен има много кампании по залесяване, включете се!

О, да, така е, всеки от нас би било прекрасно да има съзнание и да се старае да пази и съхранява. Наскоро обаче четох, че в световен мащам се вменява вина на мен и вас (образно казано), че едва ли не от нашите сламки зависи чистотата на природата (не че и те не са замърсители), но реално в световен мащаб и наистина мащабни са производствените замърсители, визираха се големи компании за производство на различни неща, изхвърлящи отпадъци, бълващи вредни емисии, нефтени компании с техните сондажи и т.н. Не знам как ние с вас бихме могли да се преборим с това :( Иначе сте прав/а, всяко дръвче е нов живот :)

Ако тези пари отидат за изтребване на подпалвачите (то цяла Бразилия само мангасар!!!), браво!!! Но като знам, че шибаните бразилски, политици са същите крадци като българските - язък за и за жеста му, и за парите му, хвърлени на вятъра!!!

Очакваме примера му да последват: Меркел, Макрон, Трюдо, Путин, Тръмп, Джонсън (на другите не им помня имената) като най-загрижени за човечеството лидери.

По принцип може да очакваш да завещаят наследството на покойния Ъпстийн на Амазонските пожари.

Всъщност пожарите в Амазоноя са със същата площ както всяка година, само пропагандата е много по-голяма!! болшевики сър!

Колкото и муниси да редите, това е истината, а не "фактите" спуснати от НПО центъра, които ви съобщават либерастките медии!! :-) За тях не е важна каква е истината, а е важно какво ни карат да си мислим, че е истина!! :-) Жалка манипулацийка, ще ни ощавят с пари, много пари!!

Ох горкичкият. Господ като е раздавал акъл теб те е пропуснал.

От космоса се вижда всичко, само не знам доколко е публично достъпно и съответно потвърдено.

брао

ако е останало нещо от Нотрдам да пуснат и за горите малко...бах я у черквата 2 милярда.....откъде дърва са за реконструкция ....

В скоро време и в Мутроландия ще имаме нужда от помощ за запазване на дърветата. Пожари , безобразно рязане навсякъде из държавата. Всеки път като пътувам виждам множество камиони натоварени с дърва. То не бе рязане и унищожение, то не бе чудо!

Евалата! Той е голям пич! Дано повече богаташи се включат!

А колко дарява за пожарите в Сибир? Или те не са от значение - за тях почти нищо не се писа, но виж за тези в Америка - проглушиха ми ушите лицемерните католици!

И двете огромни територии са от изключителна важност и пожарите там са жестока трагедия за всико живо на Земята

За Сибир да дари Абрамович, не да си купува нови супер яхти. Имат няколкостотин милиадера в Русия.

Това са територии, от които богатеят руските олигарски - те трябва да осигурят средствата!

Ох, как го обичам това западно милиардерско лицемерие... Няма лошо в парите и богатството му, но някак си да ми проповядва еко идеи, при положение, че навсякъде пътува с частният си самолет (няма лошо, нека има), който бълва огромно количество замърсявания, е не мерси.

За човек със стотици милини това да отдели 5 за белите дробове на планетата е малко..

Защо - всичките си ли да даде според теб? А нашите крадци - защо те не дадат малко от откраднатото за природа, за бедни и нещастни, за болни!

Ти със своите десетки левове колко отдели?

БРАВО! АБЕ КОГА НЯКОЙ БГ ОЛИГАРХ ЩЕ ДАДЕ ПОДОБНА СУМА ЗА БЛАГОДОРНА КАУЗА! ПО- БОГАТИ СА ОТ ЛЕОНАРДО! А ВЪЛКЪТ МИ Е ЛЮБИМ ФИЛМ!

Най-после да ми се издигне в очите, като изключим филмовата му кариера.

И какво за филмовата му кариера... Човека има само един Оскар а заслужаваше поне 4. Дал е сега 5милиона а знаете ли още колко милиона е дал за други благотворителност... Не знаете нали...

Защо именно се заяждаш? Нито можеш да четеш, нито си Леонардо ди Каприо или майка му.