Леонардо ди Каприо спаси човек в Карибско море

Преди да го открият, французинът е прекарал 11 часа в откритите води

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Друго си е да си плувал и потъвал заедно с Титаник, макар и на филм! Все си е школа.

Спасения да се е именувал Джак спароу?

Човекът е достатъчно известен, за да си прави реклама по такъв начин! Ама нищо де, явно за българите фразата "Haters gonna hate" важи с пълна сила, като гледам коментарите по-горе... Жалко...

БРАВО!

И после го е наебал, нали?

тази новина трябва да е към "Платени реклами". Хайде "доброто момче" ди Каприо как спасило паднал от борда, пък и цели 11 часа бил във водата. А защо от кораба, на който е бил и е паднал, не са го търсили? Нито брегова охрана, нито други кораби в района са го търсили, пък Леонардо, виждаш ли, го намерил, при едно към 1 милиард шанс. Едни такива въпроси изникват ...

Представям си се колко е бил изненадан удавника като е видял на чий кораб е попаднал :))))))

oБраво!

тъкмо се чудих този плондер как е спасил човек като плува като шамандура пък то се оказа блъф и този не е плувал

Ти па си много убав...

Браво1

Според морските правила, когато има човек зад борда, всички морски съдове в района са длъжни да започнат да го търсят, независимо от какъв клас са. Имало е случай дори круизен кораб да търси човек паднал от друг кораб. Така че не е нужно разрешението на Леонардо, за да започнат търсенето, а капитана е длъжен да го направи, иначе ще изгуби правоти си да управлява кораб или лодка.

а бе друго си е и Леонардо да си даде одобрението

То така, ама падналият не е имал сключена "морска застраховка" и при такива случаи той трябва да поеме разходите по спасителната операция! Добре че е бил Лео, който предварително се е съгласил да поеме разходите в случай, че няма застраховка! Ама, какви хора!? И при нас има такива купища непредвидливи! Къде си тръгнал като нямаш планинска застраховка, морска застраховка, речна застраховка, горска, полска, някои ходят и по пещери без пещерна застраховка - имало маршрути, нам си кво!? Абе, ако ти падне на главата някой сталактит!? Кой ще плаща за спасителната акция?

Искам и мен да спаси! Къде да ходя да се хвърля?

Ако си над 25, вече ти е късно за спасяване, сори мацка.

Спасил го е като е казал на капитана да го търси. Тези звезди много работят.

Същото като "новинарски сайт проведе журналиситческо разледване", а се окаже преразказана друга статия.

На 30 декември екипажът на плавателния съд получава съобщение за 24-годишен французин, който е паднал зад борда на круизен кораб. Според в. "The Sun" мъжът е бил пиян в момента на инцидента. Капитанът на кораба на Ди Каприо заяви пред пресата, че късметът им е бил "едно на милиард", защото освен че мъжът е прекарал 11 часа в откритите води, в същото време към тях се е задавала голяма буря. Пиян с шанс 1/1млрд да попадне на точните спасители. Баш на място си е попаднал пийенийя фанцуз. Да си допият и да се гангбангват малко за щастливия край.

бил пиян - падналия зад борда е нямал никакъв шанс! Пияния и Господ го пази! Как да не пие човек?