17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми то не става само да ходиш по нагласени церемонии и да взимаш Оскари самото защото си черен. Трябва и малко труда да се положи първо но къде си видял чернилка да иска да работи? Пък пише и че инцидента е бил лек - защо Дир.бг го отразява? Аааа, да, чакай сетих се защо... защото става въпрос за черен. Бах ти продажниците скаани.

Маймунска работа.

Общо взето беше симулация "инцидента". На Маймуната, правеща се на пантера, хвърлиха кашон с банани за обяд. В желанието си да се направи на пантера, Маймуната се подхлъзна на....бананова кора.

Един от първите Марвел филми, който ще прескоча. Пренасити се жанра отдавна, а и филми като този са първо да прати социално послание и репрезентация, и чак второ - да ни даде добра история и герои.И ако Шури е следващата черна пантера - твърд пас, не мисля, че може и е достатъчно харизматична да води цял филм.

Значи, протяга се на яркото слънце над джунглата Багира в сладка дрямка. Изведнъж до нея изкача Маугли в юношеска сила и казва: - Багира, ако поискам мога да се кача на онзи голям камък. - Даа Маугли, можеш. - отвръща Багира. - Багира, ако поискам мога да скоча в онзи водопад. - Дааа Маугли, можеш. - Багира, ако поискам мога да се кача на най-високото дърво. - Дааааа Маугли, всичко можеш да правиш с мен....

"Черната пантера " ми звучи расистко .Ще предизвика расистки скандал.

Ако филма беше "Бялата пантера" със сигурност щеше да има нещо расистко, ама сега е ОК !

черните никога не са расисти. Без значение че по всички филми има реплики като "белчо", "вие белите сте луди", и други подобни. Те са политкоректни. Но само да си бял вече е расистко. По подразбиране расисти са само бели. Черни и жълти не са расисти - те са винаги жертви на расисти. Дори ако черен се наложи да изчака на светофар, то той е жертва на расизъм защото го карат да чака. Да викаш "черните имат значение" не е расизъм, а възстановяване на расовата справедливост и право на самоизразяване. Но ако викаш "белите имат значение" това вече е расизъм. белите нямат право да изразяват никакво друго мнение, освен това което е одобрено от черните, и не засяга техните права. Права имат само черните, белите имат задължения.

Поредния филм за сажди. Тези боядисани в черно същества са най-големите расисти на света.