Лейди Гага падна от сцената с фен, когото покани да танцуват

Почитателят загуби равновесие, когато певицата се метна върху него

Обратно в новината

Коментари - Лейди Гага падна от сцената с фен, когото покани да танцуват | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всъщност сцената там е доста тясна и в тъмното явно не се забелязва добре края и. Пича просто стъпи с петата извън ръба от което вече загуби устойчивост. Самата Гага явно не си даваше сметка, че там просто е тясно и няма място за подобни игрички... Интересно дали пича ще поиска обезщетение. В много други случаи жени масово се бутат да се изкарат пострадали търсейки финнасови облаги.

Tатуирана

Колко по хамериканску

Това само джендър може да го направи. Мадамата си е много добре и в тялото, и в лицето без грим. Не се подвеждайте по сценичните изгъ...ци на режисьорите. И в България има много примери как жена без грим изглежда много по-добре без грим.

1.50, ниска и набита, къси крака, трътлест гъз? Добре ли е ?

Кресливата яга пак е кьоркандил :)))) Наздраве :))0

оня му се огънаха краката от тежестта ....

Не ме бива в танците, как се казва този който танцуваха? Това ли е валс?

Истинска пача.

Падна от сцената, размаха крила и отлетя!!!

Грозотия

Това е леля Гарга и е прекрасна демострация на развитието на човечеството. Особено в културен план. Тя е най-голямата 'фенка' на Куин. Единственото което е 'попила' са ярко контрастните гримове и провокиращ външен вид. Разликата? Ами разликата между провокиращият вид на Ламборджини и Лайно.

Смях в залата... Гагата в желанието си за епатаж стана за смях. Имаше шанс да стане нормална певица след филма, ама пак се върна към пайетките, голотията и силния грим. Уви.