Лейди Гага: Социалните медии са "тоалетната на интернет"

Тя коментира и прочувственото изпълнение на "Shallow" на Оскарите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брадли Купър е бил женен преди доста години за италианка. Лейди Гага е италианка. Той, бидейки режисьор на филма си, който е от огромно значение за него, защото му е дебют (забележете) - специално и лично си я е харесал и избрал за ролята. Не е имало кастинг. Когато в едно интервю са ги питали - дали има химия между тях, Гага откровено казва - да, от първия миг, в който отворих вратата и го видях. Няма място за въпроса дали има чувства между тях, защото направо се разтапят и двамата, то личи, като дрогирани са. Брадли я гледа с такова нежно умиление, до размазване. На всички други, а и на жена си се усмихва просто нехайно и весело. Лейди Гага се е разделила много скоро с годеника си, а Ирина Шейк малко преди церемонията е престанала да следва лейди Гага в Инстаграм. Случайно? Не мисля.

Голяч талант е Гага ,ама е видно от 100 километла че цъфти когато е с Брадли, не че е лошо това ....

Клозетът е основна част от човешкото битие. Масово си седят в клозетите и си душкат собствените аромати, а сега и общите.

Ами нека излеле от там,но има и пари в социалните. Микс между тоалетна и банка.

Социалните мрежи в много случаи са място където хората си изливат емоциите и заразяват другите. ОК, ако посланията носеха любов, но хейта, пошлостта и лошият вкус преобладават и почват да миришат на канализация. Така че, жената е права!!

Хах милата, ти без социалните медии щеше да си сервитьорка в някоя крайпътна закусвалня, колкото и добре да пееш!

Щоо ти кво работиш "пич". И да социалните медии постоянно ни заливат с помия и фалшиви новини. И кво срамна работа няма

Пич, не е важно какво аз работя, и не сък казал че да си сервитьорка е срамна работа! Но, при положение че от няколко месеца върви една безумно агресивна рекламна кампания на въпросната звезда във всички мрежи, е малко нелепо да се оплаква. Ако ги нямаше тях никой нямаше да разбере за нея, нямаше да има милиони последователи, нямаше да печели от реклами на всеки клик на нейн клип в ютуб...Да обяснявам ли още колко е смешно да се оплаква?

Не бях обръщал внимание на Лейди Гага, но ей така от любопитство я чух. Че тя пеела много яко бе.

100+