Лейди Гага забременяла след като на 19 г. била изнасилена

Звездата не назовава насилника си, защото никога повече не иска да се изправя срещу него

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изглежда левичарите поемат и темата за психологичните отклонения и психическите заболявания, което никак не е добре. Както поеха феминизма, расизма, икривиха ги и обществото трябва да се съобразява с всяко малцинство, да си мери всяка дума и т.н. Онзи крещящия от видето пък мен ме стресира, не може ли аз да стана жертва, макар и той да е бил жертва. А ЛейдиГБТ, която поначало не ми е ясно мъж ли е, жена ли, тотално се излага, като не е дала на съд или не посочила изнасилвача, защо е мълчала толкова години, ако не направиш нещо, когато трябва изглежда сам си забиваж ножа, колкото и несправедливо да изглежда.

съм гледал на клип как само по прозрачна рокля и под нея нищо се хвърля в публиката, където всеки я хващаше по където си иска се оказа чувствителна натура, измъчвана от един акт в спомените си до сега. На това се казва най-малко лицемерие, защото тия скандали я направиха известна. Като музикант и певица шапка ѝ свалям, но така се прави да си на върха явно и с такива похвати. Намерете клипа и го гледайте.

Аз съм жена и не отричам, че има много престъпления, нито омаловажавам личната й трагедия, но съд сигурност започна да се преекспонира. Вече всички мъже са лоши и всички, особено популярните жени са бити и е*. Чак не знам какво правят там жените, то едба неизнасилена не остана

Според мен всичките и проблеми са от многото дрога, да не изкарва мъжете виновни че е психопатка

Ама сега всички останали мъже включва и тия дето не се интересуваме от нейната музика трябва ли да се чувстваме виновни че са я изнасилили преди половин век

Музикално на Гагата и умря магарето, не е пускала истински хит от години. Затова пробва да влезе в новините с такива сензации

Хубавото е , че балканската простащина на нашите мъже я има навсякъде. Не само в Бг ти викат "мачкай, за да те повиша, иначе бачкай за без пари ". И после що в София жените мислели само за пари - каквото посееш - това жънеш.

Ами поредната кифла с претенция за виенски кроасан

Доколкото разбирам, не е била изнасилена, а изнудена(рекетирана). Сама си е направила избора да го плати.

Kenn1111

То не остана някоя там от известните да не е била я изнасилена я малтретирана като дете или младеж.Явно това е модерно.

Специално тя не разказва за преживяното за първи път сега - това по повод на изказванията,че било модерно. Дори има написани песни по темата,които не са от днес и от вчера.

Kenn1111

и някой вярва ли и?

дето да не е изнасливана !? не могат да си вдигнат гащите от изнасилвачи .... пачаври жалки, проститутките са по-почтенни от тези спермоядни влечуги

От този психически срив и болката през последните 15 години смени 100 гаджета, не знам колко годежа, сватби отменени, 1001 любовници, абе разпра се... Ама то от мъка било. Ако сега трябваше да избира със сигурност пак щеше да свали дрехите и да вдигне краката.

Ох аз как не исках, пък такова ебане падна...

"Това я е довело до "тотален психотичен срив", който е продължавал и когато е приела "Оскар"-а си за "Роди се звезда" през 2019 г." И въпреки че за последните 16 години е все с "тотален психотичен срив", това не й се отразява външно по какъвто и да бъде начин, нито пък на кариерата й на певица!? Я стига глупости! Ако е толкова зле щеше да е в лудница от тогава до сега. Поне не е толкова зле колкото един които се раздели с приятелката си защото носела рокля с дизайн от времето на конфедерация. Голям зрял човек и ронеше крокодилски сълзи като че майка му умряла, но заради рокля. Е това е модата в САщ все да си жертва на нещо преди хиляда години, което чак сега става ясно.

Вече имам чувството, че за пари и аудитория са навити да бръщолевят всичко каквото им подадат по сценарий, без оглед на щетите, които нанасят. Заради кинти и популярност, Възпитават в новото поколение култура на "жертви" и ги превръщат в безмозъчен планктон, който се люшка наляво надясно, в зависимост от посоката на вълните. Индустрията е гадна да, но всеки човек носи отговорност за решенията си за това какви граници е готов да прекрачи и за и постъпките си вследствие на това. Вместо да им набивате в главите , че са жертви, набивайте им главите , че внаги могат да се опълчат и откажат на мераците на "индустрията"

Ох, и тя жертва била. Много е модерно. Донякъде даже подозрително, ако не е. Тъй де, как се е добрала до сцената, тогава? Трябва да се прави разлика между проституция и изнасилване. В случая, тя си е изконсумирала нейната част от сделката. Благодарение на такива като нея, истинските жертви на изнасилване няма да бъдат чути.

как пък прифанала от първият път

Това някаква мода ли е? Че те всички изнасилени?

Да не се казва Алехандро случайно изнасилвача ?

Не го назовава,за да не я обвинят в расизъм.

От статията излиза че Принц Хари я е изнасилил.. Дира така са го наредили...

Съжалявам но друго бие на очи:то не остана известна знаменитост от женски род която не е била изнасилена в известен етап на живота си.

О, не само от женски род. Това се случва и на много от мъжкият род. Просто системата в Калифорния базира на това че до "успех" стигат само тези, които позволяват това. Имаше един случаи преди много години, когато майката чака дъщерята в колата пред сградата, докато дъщерята (малолетна) "получава ролята" от продуцентите. Това е цената. Или се продаваш или не те пускат при тях.

Не е била само в Калифорния такава системата, драги

Коментиращите сте долни, прости боклуци. Дано някой ви го начука на вас доброназорно. Ама знам ли може и да ви хареса.

Я като е била изнасилена зашо не е отишла в полицията веднага...щяха да му лепнат на оня 10=15г....ама сега не искала да го назовава защото видиш ли не искала....

Е, то остана ли вече някоя която не е била изнасилена? И при повечето сценария е един и същ. Натиснаха ме, аз не исках, ама не се и дърпах и нищо не направих, и после изнасилиха ме.

оф и тая ли, аман

Тя и Мадона така. Ама и тя така ве казва кой е насилникът. Да не се окаже, че насиленият е той. Да питат Дрейк, щеше да го удуши докато му се натисна неочаквано за него. Трябва да е подсъдно да се подмятат такива твърдения, освен ако не се пуска жалба и не се посжчва извършителя.

И тази си избара разбиващо CV. Как пък така една не се наеба доброволно. Сега е модерно всички курви да са изначално изнасилени от някой голям и известен и богат най-вече шеф, продуцент, режисьор или политик.