Лиа и Райа не получиха роза от Евгени Генчев и напуснаха имението на "Ергенът"

И тази седмица зрителите на bTV станаха свидетели на страстни целувки, бурни емоции и неочаквани обрати

Обратно в новината

Коментари - Лиа и Райа не получиха роза от Евгени Генчев и напуснаха имението на "Ергенът" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Вальо каза че ММА боеца Симеон Наковски поздрави Принцесата заради която Дани Илиев заряза Гери Никол с Basshunter Now Youre Gone feat. DJ Mental Theos... (HQ), а ММА боеца Русия Китаец поздрави Принцесата с Me and My Fly High. А Вальо пита ММА боеца Симеон Наковски ти ли беше с бентлито на 24.03.2023, като засече на улицата Принцесата заради която Дани Илиев заряза Гери Никол не че нещо, клюкарствал но отстраи, като наблюдавал случващото се му станало интересно, да не те е объркал, че не видял добре кой е ха ха?

А Чофи каза за Димитър Вучев – Демби шефа ти Баретата каза, че ти забранява, да досаждаш на Принцесата заради която Дани Илиев заряза Гери Никол, шефа ти каза, че нямаш шанс да я свалиш!

Димитър Вучев – Демби шефа ти Баретата каза, че ти забранява, да досаждаш на Принцесата заради която Дани Илиев заряза Гери Никол, шефа ти каза, че нямаш шанс да я свалиш!

тоя Евгени е джендърче, кви рози раздава, той самият иска да е принцеса и да му подарят една кожена изненада. Също така, дебелата за кво я държат там? Тая ако легне до ергенина, ще го направи на ваденка. Да поканят там Али Соу за ергенин, да ги почне с голямата тояга. Предаването ще стане световен феномен.

точ Ефтгений е просто ужас, добре са се отървали и двете

Просто е джендърче с перука. Нищо повече.

Ясно е защо младите успели мъже не искат да се женят

Тоя ще избере дебелата, обзалагам се!

Две с ръцете и третата с езика ли ще работиш?

Добре, че момичетата си носят вибратори и дилда та се самообслужват, щото Генчо е само разводач

Генчо поддържа три креатури, които не харесва, но те правят шоуто интересно за приматите, това са Пам, Елисавета, Габи. Най секси са Айлин, Валерия, Крисия, Джия, Ивелина, Елена, които са винаги подмокрени, но на Генчо са забранили да си го вади

Обаче джукестата Габи, която има само джуки и заби, си я държи под ръка. Тоя верно не е живял с жена.

При цялото ми уважение към артиста и вероятния му талант - това момче сякаш не е виждало жена. Само мога да предполагам какво се случва зад кадър от толкова зажаднели за ласки и внимание жени и един плах и неопитен, но много лаком млад мъж. Противно на разбиранията ми харесах Габи и това, че има хаплив език и не спестява критика, която често е основателна. Но като цяло нивото и на Ергени, и на повечето дами е много ниско. Но сеирът продава, нека не се сърдим на продуцента. Дано следващия Ерген е висок, умен и приятен, както и дамите, които ще се борят за сърцето му.

той е просто джендър, нищо не се случва.

Като сериал , интрига след интрига. Щом са там те са отишли за това.

Прекрасно предаване с толкова мили момичета! Бих искал една четворка с трите сладурчета - Валерия, Айлин и Джия! А останалите млади дами да наблюдават подмокрено и злобно!

Много чалга! Евгени и Виктор (първият ерген) - участници в клип на Галена - Стара каравана. Айлин участничка в клип на Меди. Джия - чалга певица. Другите кой знае и те по кои чалга произведения се подвизават.

Haskovo rulez

Много се съмнявам, че като целуне Жаби... ъъъ... Габи, то тя ще се превърне в принцеса, като в приказките.

"световноизвестният виртуоз"?!??!?! На кой свят е известен тоя "виртуоз"? Аз, като музикант мога да кажа, че в изпълненията ми, които показаха по телевизията имаше по няколко грешни тона. Позите бяха малко в повече също!

Все пак свири с Лука Шулич, който едва ли ще вземе посредствен и непозна музикант.

..докато има хора, дето гледат простотии, телевизиите ще бълват простотии.

Нещо много сълзливо това предаване. Все реват. Аз мислех, че ще има партита, кекс, потки и цици. То само говорят и плачат.

А за дебелото прасе и силиконовият урод винаги има роза

Разбира се, всеки се има роля и е определено да кога ще е там! Режисьора

Женските в пълния им блясък. Доста са жалки като се видят на светло игричките им, когато си ловуват мъж.

Накрая ще каже, сори, ама сърцето ми е заето и ще се ожени за адв. Хаджигенов.

Показаха ли си п0тките?

Още не. И аз това чакам. Дано ги покажат в следващия епизод. Че искам потки да гледам, то иначе егати тъпото предаване.

Не, но Джия показа гола гърда (странично).

Едновременно в Америка се вихри и американския ерген, bachelor, но за разлика от Генчо, който само прелъстява и лиготи намокрените момичета, американеца ги ебе и след това ги пъди, последна беше една руска еврейка, чието семейство беше наело цел ресторант да посрещне ергена

САЩ са напред с разврата. Но и България попива. РАзпадът трябва да е навсякъде, според евреите, които са се окопали в САЩ. Само Израел трябва да порсперира. Там няма да се пуснат еб..ета по телевизията.

Добре а Габа и чичо ѝ Елисавета няма ли да си ходят

Елисавета е даже по-гнусна и от Габа жаба. Това е толкова долно, грозно, но за сметка на това нагло същество, че не знам откъде й идва самочувствието. Самото предаване няма да коментирам, трагедия

Не мога да разбера жените в това предаване, не го гледам, но явно чета статиите за него. Толкова е унизително. Един ден целува една, на другия втора и т.н Какво достойнство има в това?

Новият ерген направо закла стария. Както ги е подкарал нищо чудно да видим и ебане в ефир. от стария освен "много мило" друго не видяхме..

Може, но само с водещия...

дюнера и двата травестита с джуките и топките политкоректно ще ги държат до финал!

На кого му пука?