17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чандлър наистина има много написани криминалета, но аз също харесвам Джеймс Хадли Чейс.Много ми се иска по неговият роман "Свидетели няма да има", да направят сериал.В книгата се разказва за едно момиче много хубаво не до там известна артистка, която играе само като статистка, е отишла на посещение на една голяма известна такава, която, щяла да играе в нов сериал, та колежката и е отишла да я моли , да и даде роля, т.е. като статиска да я замести в някой епизод.Тогава се натъква на убийството, на известната и колежка.Убиецът забелязва момичето и я подгонва.То успява да се укрие, оня не престава да я преследва.Тогава тя се обръща за помощ към полицията и им разказва всичко.................. и започва екшъна

Щом е от Нийл Джордан - ще се гледа, дори и да не е по Чандлър.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Аз не разбрах - хем по Чандлър , хем от друг автор.

Щом не е по роман на Чандлър ще е боза !

Е може да не е лош и тоя дето го е писал де, не че съм го чел. Едва ли ще е като Чандлър, но неговите романи не са много и са екранизирани вече много пъти. Не се сещам за добра екранизация много много, за екранизация на баш шедьовъра му - "The Long Goodbye" - май хич не се сещам, дали нямаше версия с Мичъм ама в Англия или го бъркам с някой друг. Не съм гледал много филми по него, чел съм му всичко написано нееднократно, дяволски добър е и е неподражаем разбира се.

Kenn1111

Мисля че ще стане добър филм.За мен най добрия Марлоу е на Хъмфри Богарт но и тук е сполучлив избор

Пауърс Буути

Не съм ходил на кино от 10-ина години, но този филм ще го гледам.

Защо винаги слагат застаряващи актьори да играят Марлоу? Моите уважения къв Нийсън - много го харесвам, но не става за Марлоу. Пичът е 33-42 годишен в книгите. Як тип, 86 кила, 1.87 висок със здрава челюст. Нийсън е висок, но си му личи, че е към 60 годишен, че е и слаб... Най-доброто превъплъщение на Марлоу през годините е Powers Boothe 1983 - 1986. Това е същата работа като Джак Рийчър - восок 1,90 як, рус мъжага, който бе изигран от Том Круз. Супер актьор, но тотално неподходящ за образа.

...канадеца ,беше супер..може би,заради челюстта му....

Ще пипне младо поси Марлоу.

това ще е яко, след Роуан Аткинсън като Мегре.