Лили Иванова пя по къси панталонки в Кремъл

Примата на българската естрада показа изваяни крака на юбилейния концерт на Иля Резник в Кремъл.

Обратно в новината

Коментари - Лили Иванова пя по къси панталонки в Кремъл | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАЙ-ГОЛЯМАТА БЪЛГАРСКА ПЕВИЦА! ДОРИ И НА ТАЗИ ВЪЗРАСТ, ТЯ ПРЕВЪЗХОЖДА МНОГО МЛАДИ ЖЕНИ!БРАВО, ЖИВА И ЗДРАВА ДА Е!

Щом нямаш стил, ставаш за резил!

Перфектен стайлинг! И аз да бях като нея -талант , изглед, и аз бих се облякла така! Браво,Лили!

Перфектен стайлинг! И аз да бях като нея -талант , изглед, и аз бих се облякла така! Браво,Лели!

Ако Лили Иванова е търсила скандал- постигна го.Но тя не е прохождаща чалгарка, която иска да бъде забелязана на всяка цена!По голи кълки на официално събитие си е направо излагация!

Браво на руснаците ! Те уважават хората с талант и затова са Велика Нация ! Браво на Лили Иванова ! Да е жива и здрава !

Е това малоумно мислене, че щом е звезда - всичко е позволено, ни докара до този хал. Звезда означава да уважаваш феновете си. А за да уважаваш феновете си, трябва преди всичко да имаш себеуважение. И не мога да разбера защо се смесват постиженията на човек с изгледа му. Та тя изглежда нелепо в къси гащи, та дори и само защото е на един век.

Когато си Лили Иванова и събираш във фокус всички погледи и коментари, трябва винаги да си на ниво!Ако ти е трудно сам, намери си екип, който да се грижи за теб, включително и за визията ти.Иначе- пееш в Кремъл по шорти и се излагаш напълно!

Ами личи си кой е от обслужващия персонал. Пък си пишете отлични оценки и помежду си. Гадост.

абе това бабе защо вече не си стои в кащи и си гледа старините ами продалява да се чекни по сцените изглеждала много добре с каси панталонки хаиде моля пак и ми се струва не пее вече достатачно на ниво аз поне повече не я гледам и слушам защото искам да я запомня с оня глас по които лудеехме

С къси панталонки,без паталонки,тя може да си позволи всичко,затова е и уникална и пее като звяр.

Точно, като звяр чуеш ли бягаш, щото те е страх да не те срещне!!! :))))))

Спомням си преди 10-ина години в един тест имаше следната констатация "Ако сте жена над 40 години и Ви дразни начина, по който изглежда Лили Иванова, то причината е само във Вас"! Тя винаги е казвала, че се облича така, както й харесва и както позволява нейната фигура. Затова е Лили, затова е и уникална. Вижте коментарите в руските сайтове - всички й се възхищават!!!

..."кожен жак"-какво за бога е това- алоо дира----никак не ви е на ниво журналистиката...:(

Фифи, това е Leather Jack- съкратено от Leather Jacket:) в страхотна комбинация с Leather Shorts and Black Tights. Сченичен стайлинг , съобразен с музикалния style, който е изпълнила. Хубаво е, че не се пише колко градуса е водата, колко е черен шоколадът и колко билки има в меда,щото хората с ниско духовно и интелектуално ниво и там ще имат претенции за компетентност.

Какво е "jacket" на мен ми е пределно ясно!!!! От кога обаче има дума "ЖАК" в българския език и в кой речник да проверя значението на тази дума?????

На млади години Лили се обличаше елегантно, с вкус, приличаше на гранд дама.Защо напоследък се влюби в тези къси гащи?Все пак певиците не пеят с краката си, защо непрекъснато ни ги натрапва?

Провокативно заглавие, злобни коментари. Журналистите ни са жалки!

с тази статия лили доказа че винаги пак и пак ще е номер 1.толкова много мнения за половин ден 240 коментара.Е САМО ПОЛИТИЦИТЕ СЪБИРАТ ТОЛКОВА НИКОЙ ДРЕГ. БРАВО ЛИЛИ ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА ТИ ГАЗИШ ВСИЧКИ И НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ НИКОГА.

Еее, чак пък Тина Търнър в малкия джоб, хахаха.... Пуста сиромашка гордост :)))

Бъркаш понятията, ако Лили не се правеше на 16 годишна, никой нямаше да обръща внимние на годините и! Тя сама насочва хората да гледат възрастта и. Не дава да публикуват снимките и без да я нарисуват на фотошопа махайки и всички бръчки.

Нормално.Цял свят използва фотошоп. Защо само за ЛИ трябва да е забранен?

Нека пак да си ползва фотошопа, но да не се прави на 16 годишна. Тя прекалено много акцентира на това да не и личи възрастта по никакъв начин, и хората затова обръщат толкова внимание на годините и.

И Цецка Цачева на корицата на едно списание я бяха направили 30 годишна, и хората и се смяха. Всичко трябва да е с мярка, иначе става гротеска.

Лили била дама защото можела да пее, а това че си показала задника на дърти години не играе никаква роля. За да си дама не е достатъчно да ходиш по нужда седнал и не е задължително да можеш да пееш, но на тъпаците им е достатъчно някой да е пробивен за да го издигнат в култ. Поведението на баба Лили ме кара да се срамувам че е българка като мен. Аз може да не съм прочула страната си, но със сигурност не съм я изложила като нея. Баба Лили е по-зле и от чалгарките, те поне са млади и не е толкова грозно да видиш някое младо което се е разголило, отколкото някое бабе с претенции.

Много си тъпа и ограничена, само това може да извини малоумните ти писания!

Кварталната магистралка ли си, че го приемаш толкова лично?

Изкуството няма възраст,таланта е без коментар.Лили е поредното доказателство за величието на СОЦА!Кадрите се подбираха, правеше се култура.Благодаря че те има ЛИЛЕ.Дано не се продадеш!

Тя не се продава , тя се подарява. Желаещи да има само. Лили е поредното доказателство , че по време на соца пробиваха предимно продажните лелки като нея, които нямаха нито глас, нито визия, но се лумтяха с подходящия.

Тъпото си е тъпо,селото си е село!!!

Е, не! Моралът е за грозните жени.

Баба Лили защо се показва тогава?

Аз пък се срамувам - при това особено много - от твоето глупаво, тесногръдо, обидно и необосновано мнение. От къси панталони до къси панталони разлика има голяма. Ако не си разбрала, в статията става дума за сценично облекло. Освен това, не виждам защо късите панталони и поли трябва да бъдат привилегия единствено на определена възраст. Аз предпочитам да гледам панталонките на Лили Иванова, отколкото тези на някоя 20 годишна тлъста и преливаща от дрехите си госпожица. Не на последно място, интелигентния човек никога не би обидил възрастна дама, наричайки я бабка. Още по-срамно е, че точно жена си позволява да го прави.

Претенции, ама с покритие. Защо приемаме Мадона и Тина Търнър да се разголват, а Лили Иванова не? Ти какво очакваш, да се облече като Цола Драгойчева ли?

ммммммм, изтриха ме.. а аз исках само да я категоризирам като предпоставка за гастроинтестинална непоносимост и геронтофилно обоснована генетична инсуфициенция за репродуктивно начало.....

Че е тъпа и проста тъпа и проста е. Че се излага с тия панталонки и че физиономията й направо да те уплаши не е лъжа. Само едно мога да й завидя, знае поне за какво е родена и какво иска. Продължава да ни се натрапва с манията й за пеене. ОТдавна вече не е това, което е била, но каквото го прави, го прави сама. Няма нужда от продуценти, аранжьори, сценаристи и какви ли не там. Просто залага на името си, налага си волята и печели. Иначе всички от нейното време Йорданки, Маргарити, Мими, Васкокеци и пр. са отдавна забравена халтура. Абе който иска да си я гледа, жива и здрава да е.

Това са КЛАСИЦИТЕ в българската музика ! А ти си толкова звезда, колкото станиолът е злато.

Класици ли, или една малка групичка от богопомазани през комунизма, дето не даваха на никой друг да припари. Тогава беше лесно, компартията решаваше кои някои наши другари ще пеят. Всички останали трябваше даги слушаме. Е баба Лили се доказва и днес, когато от всеки апартамент се излъчва телевизия или организира концерт. А така набедените за класици остават някъде назад в годините.

ХАХАХАХААААААААААА!!!!

Страхотна е ,спор няма.Показа кожи на концерта. Стари кожи в чорапогащник.За геронтофили.

А ти си с руси мигли... И защо си бил на концерта и- да похапнеш, да се овъргаляш и сега да погрухтиш. Вероятно си се изтрепал да получиш безплатно билет за да я видиш и чуеш и си лишил някой друг, който може да няма възможност да си купи.

СТРАХОТНА Е !!!!

Всички поклонници на тази естрадна чалгарка може да ме плюят колкото си искат, но тази нито е велика певица, нито изглежда нормално. Как може една стара жена да се появи в такова облекло при това на място като Кремъл, където винаги се е държало на официалното облекло? Как може тази кукуригница да прояви такова неуважение към страната-домакин и да се облече с къси гащи? Това показва не само старческо изкукуригване, но и пълна липса на такт и вкус. Хайде плюйте.

Лили - чалгарка :) Като я видя да мята кючек, ще повярвам, ама надали. До тогава - мога само да презирам 'дами' като тебе.

Супер си! You keep on moving!:)

Лесно е да критикувате, по трудно е да направиш нещо достойно да критика. Българите винаги ще помнят голямата Лили. Сигурен съм, че нейните песни ще се слушат още много години!

лили иванова, георги калоянчев (лека му пръст), татяна лолова, тодор колев (лека му пръст)..., нали се сещате защо съм ги изредил и защо с малка буква... Ако да, моля допълнете списъка...

Защото си простак!

Благодаря, че се включи и ти.

лека ти и на тебе

Толкова грешки в две изречения... За сравнителна степен дали си чувал,а? Като "тъп", после "по-тъп" се пише с тире! Другите си ги открий сам/сама.

Да,Лили е уникална певица,но не е стилно на тази възраст да се облича така.Една елегантна рокля би била по-подобаваща.

Ъхъ! Купена от твоята колекция в Илиянци!

Ех, каква радост да обиждаш другите, само защото не харесват Лили Иванова. Който не я харесва бил чалгар, циганин, злобар и какво ли още не. Всеки има свое мнение, което трябва да се уважава.

Що бе, Лилито няма ли пари да си купи елегантна рокля от другаде, освен от Илиянци.

ТАЛАНТА СИ Е ТАЛАНТ, БРАВО , А ТАМ НЯКАКВИ СИ "ЙОДИ", "ГЪЦИ" ПЪЦИ Т.Н. САМО МОЖЕ ДА МЕЧТАЯТ И ДА ЗЛОБЕЯТ

Не са някакви си, а половин България.

Ще ти се... То и за троленето трябва пипе.

По-право беше да речете-"Лили Иванова пя по кюлоти".Досега не съм виждал баба с къси"панталонки".Обикновено панталонките,които носят бабите се наричат кюлоти.Чак пък с изваяни крака...Ха-ха-ха.Ами комшийката срещу нас е на 80 години, сигурно и тя е с изваяни крака.От ДИР-ника си пишат разни врели-некипели.

Чалгарите да спрат да плюят кака Лили. Тя е номер 1 !!!!!

лили заслувава и адмирации и лукс!

Страхотна е Лили! Ако писалите тук тези 168 коментара, бяха на половина колкото нея отдали сърце и душа в работата си, щяхме да сме най-преуспялата държава! Браво на миниатюрната гранд дама на българската музика!

не злобейте!!!днес и 20-30 годишните не бива да се показват краката, защото сланините им бликат!де да можеше всички да сме като нея-жизнени и можещи!

Ееех...Суета и гонене на вятъра.74 годишна баба плаща 6100 на нощувка в Риц.Трагедия.Да се смееш ли, да плачеш ли.Колко добра работа щяха да свършат тези няколко нощувки на някое бедно или болно дете или на студент,който се издържа сам да продължи обучението си.От такива "прими" продуктът е нулев, освен някакви лигави блудкави песнички.

Плащат и, защото е поканена на събитието.

Нещастна работа, за съжаление.

Говорейки за стил и етикет на официално събитие, може да погледнем София Лорен и Джейн Фонда, които са във възрастовия диапазон на Лили Иванова. Не съм виждала някоя от тях да се появи по шорти на официално събитие.

kokobrais

Лом-Лондон:-) :-) :-)

Прима и артистки.

Шер.

имам чувството че лили е изпръщтяла вече да ми излиза на сцената и то в друга държава по къси панталонки и къси роклички на 7.4 именно това почвам да си мисля много по добре щтеше да да изглежда ако излиза с пола или рокля до коленете и естествено панталони някакви по талията не знам какво иска ида покаже с това след като на лицето и личат годините колкото до гласът и песните и то шапка и свалям няма такъв певец с такъв глас на тия години харесвам и песните нищто че аз самия слушам хард рок хеви метъл и готик метъл

Я преведи на английски изпрЪщял и неЩТо... Ех, татанка,татанка...

горещт картоф никога не съм си слагал в устата че да уча английски пък за мен нее нещто пристижно ако някой го знае

Е там е работата, че за звезди като Лили Иванова и обличането е от значение!

Няма значение как е била облечена Лили Иванова , по-важното е, че е ПЯЛА ИСТИНСКИ за разлика от днешните ни бездарни изпълнители, които с провокативното си облекло се опитват да прикрият липсата на талант.

Божеее...в Кремъл бабишкера по къси панатлонки...някой трябваше да и каже, че е висша проява на неуважение, ако вече е загубила предства къде се намира. Талантът и не я оправдава. А антуражът и просто я е оставил да се изложи.

Когато те поканят теб да пееш си сложи вълненото чохено контошче и забрадката!

Когато една голяма певица си позволява такова ,,ниско"поведение, обличайки се като евтина жена за забавления, това не е добре.Цял ден коментираме защо Лили Иванова за пореден път е показала пилешките си кълки.За съжаление публиката е била ошашавена не от прекрасния й глас, а от абсурдната й визия...

Чичо Манчо, публиката не е проста като теб. Само ластика на панталонките не можеш да си позволиш.

Тя носи трико по цялото тяло,с цвета на кожата й,което създава илюзията за слабост,защото е плътно прилепнало по нея.Това трико и е шито специално по поръчка в Париж.Така че тя заблуждава всички.

Ъъъ, гледай къде бил ключа от мазето ... Значи всяка друсла си поръчва по едно трико и става слабичка като Лилето... Иначе може да си плюска зърнени храни- т.е. де що зърне. С тия трика диетолозите и хирурзите ще умрат от глад...

Баба Лили има старческо отслабване. Трикото не е да я втали , а да и скрие висналата кожа.

Увисването на кожата се получава независимо от възрастта. Увисването зависи колко килограма липсват от това, което са били преди отслабването и е много индивидуално. При някои се получават стрии вместо увисване. Лили няма нито увисване,нито стрии,нито целулит.

Браво ! Пожелавам на всички български жени да изглеждат така на нейната възраст !

ДО ДАРКО ТОМАЛЕВСКИ-ВИЕ СТЕ ТИПИЧЕН ПРИМЕР НА БЪЛГАРИН СЪЗДАДЕН ОТ ЗЛОБА-ЗАВИСТ И НЕКАДЪРЕН ПРОСТАК.МАЙ ЧЕ ВИЕ СТЕ ЗА ЛЕЧЕНИЕ!!ПРЕГЛЕДАЙ ТЕ СЕ.

Да ходи при папата - той много ще й се зарадва....