Лили Иванова: Преди се обличах ужасно

Лили Иванова се обличала и изглеждала ужасно по времето на соца, призна самата тя в предаването „Преди обед” на bTV.

Обратно в новината

Коментари - Лили Иванова: Преди се обличах ужасно | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наистина сте глутница злобари! Поздравления за asd и Gesh! Вълшебен глас, божестван талант! Какво му е на облеклото - сценично, не ходи на поход с него. Фигурата й е изящтна. Като гледам напоследък, не се виждат подобни фигури сред девойчетата - обикновено са тлъстички. Тя е един скромен човек и не се заяжда с другите от гилдията. И какво давате за пример Йорданка Христова - точно тя е високомерна. Не помните ли как унижаваше участниците в първия Мюзик айдъл / особено участничките/.....Беше се взела на мно-о-ого сериозно. Точно там се показа що за човек е.

Ако питате мене май си е направо Пена

на един неин концерт сама казваше за себе си , че е "лиленцето-пиленцето". и до ден днешен не мога да разбера какво искаше да каже. това е все едно други певци по време на концерт да казват за себе си: аз съм василчо-карамфилчо, росенцето-косе босенцето, преславка - малка мравка, марийка -препечена филийка и т.н. ако може някой психоаналитик , който чете тук да ми обясни какво е продиктувало това изказване... благодаря

Ще опитам - това изказване е провокирано от дълбоко загнездено инфантилно поведение, водещо началото си от излишни капризи и превземки и липса на загриженост към околните.Което пък е следствие от силен егоизъм, граничещ с нарцисизъм.

Ни дете, ни коте..И затва казва: "Дрехите ме правят щастлива"... Не знам дали осъзнава , че буди съжаление..

В краката лъсната в лицето блъсната! Не желая да изглеждам като нея,освен глас никога не е притежавала душа.Просто един свинкс с певчески умения.Шапка свалям на певици като Йорданка Христова,които и на тези години излъчват достолепие и се съобразяват с възраста си.Лили имам чувството че се състезава с чалга певиците по кичозност в облеклото.На една от снимките ,които е побликувала си е защипала текстовете със щипки за пране.Това че не си помни вече текстовете го знаеме но има много по подходящи канцеларски материали за тази цел, но тя нали няма пари!?

Лили Иванова е гордост за България. Смятам, че и тези които злобеят по неин адрес, също ще го признаят. Относно тоалетите - че коя световна певица се облича винаги перфектно и сполучливо. Освен това не можеш, а и не е необходимо, да се харесаш на всички. Българите сме шампиони в дисциплината прби другарче. Голям кеф изпитваме ако някой се изложи или сгафи. А успехите ги признаваме с половин уста. Крайно време е да започнем да си променяме манталитета. С този очевидно нищо не върви на добре. А всички искаме да живеем в подредена държава.

Папи

Баба Лили Иванова е срам за поклонниците си. Облича се несравнимо кичозно и просташки. Поведението и е повече от смешно, а алчността и няма граници. Пее на плейбек в повечето случаи. Имах нещастието да съм близо до сцена, на която "пееше" Спря тока!

Ей ,papyy, ти си пръч и си срам за обществото, щом ти е толкова акъла и мисленето за една такава личност. Е няма да ти обяснявам как пее и къде е пяла, защото си толкова тъп, че нищо не разбираш.лили е светило.

Вкусът й е като на селска пръчка, видяла се с пари - кич, кич до откат. Чувство за мярка, достойнство и самооценка - нула. Глас - добре, развитие - нула, от началото на кариерата си та досега, звучи по абсолютно един и същ начин. Маниерничене - връх, пластичност - нула. Освен това с перенето на пръсти и пляскане по бедрата, друго за 50 години не можа да научи. Л.И. е гордост само в собствените си очи и на няколко все още живи почитатели от 70-те години. Ако някой се заблуждава, че пълните салони са от продадени билети, а не безплатни покани, си е за негова сметка. Има и доста по-възрастни, които продължават да пеят, но го правят с достойнство и не се правят на каквото не са.

както и да облиа , аз си метая баба ми да излезда така

Както си иска така да се облича жената. Вие какво искате с костюм ли да излезе на сцената. А що се отнася до възрастта и Шер е възрастна, но никой не я опл/ва така като вас.

Шер е доста по-млада от нея

Не разбирам защо Л.И. свързва "ужасното си обличане" със соца? Тази жена беше принцеса на соца - тя имаше десетки кожени палта, когато обикноените жени не можеха да си купят и една пола, тя получи апартамент на пъпа на София, когато на обикновените хора с деца не им даваха жилища. Ако беше казала - "В младостта си" не се обличах добре - може да се разбере - всяка стара мода изглежда малко смешна. Но какво е искала да каже и защо го е казала- и тя самата сигурно не знае.

Може да се е обличала ужасно но поне не е изглеждала толкова смешна и жалка като сега.Направо е като клоун.И каквото и да облече не може да скрие годините.Да прояви малко достойнство все пак.

какво лошо има в една дълга вечерна рокля

Сега се облича по-ужасно, и по-ужасно изглежда, ама не го осъзнава .... ЛЕЙДИ БАБА.

Лили винаги се е обличала и държала инфантилно. Инфантилите младеят...

Абе няма да те поправям, но след определено количество /много/ години, хората започват да вървят назад в мисленето си.... Жената е стигнала до пуберитета за момента и тича към ... памперсите....

Да е жива и здрава женицата, ама защо не си остарява достойно? И преди, и сега, все се облича зле, ама никой не й е виновен. Нямам спомени да си е купувала дрехите от ЦУМ или "Жданов"/тогава/. Все си беше беше облечена като дива кукумявка и няма политически строй, който да промени този факт.

това с "кукумявката" е добре!

Явно никой не прави разлика между сценичен тоалет и ежедневно облекло...

Много е леско да се търсят непрекъснато кусури. Нека всички,които нещо не й харесватда направят така,че на нейната възраст да са направили колкото нея пък после да приказват. Ако всички работеха цял живот колкото Лили, да сме рай. Стара била. Глупости. Пример е! Много хора с раждането си мечтаят, когаще започнат да получават пенсия .... Не гледайте дрехите, а какво работи и колко. Вашите майки и баби могат ли така или мислите, че нея нищо не я боли? Боли я, но пее!!!

Поздравления за този коментар. Уважение заслужава работохолизма на Лили, нейната енергия и взискателност. Тя се е отдала на една кауза и го прави с достийнсво. За съжаление българите нямаме необходимата култура за да я оценим. Не говорим за песните, които пее /те са малко демоде/, а за присъствието на тази дама в нашето общество. Лили е пример за класа.

Всякакви болни фенове на Лили съм чувала, ама този коментар се числи към най-болните. Иди в галерията на снимка 2!!! Лили отива на премиера в Софийската Опера! Смях! Смях! Смях! По-правилно е да се каже, че с музиката се справя по-добре отколкото с външния вид...

Миличка, ти изобщо знаеш ли за кого говориш? За каква кауза , за каква класа, какви 5 лева?

Злобари

Лили си остава неповторима като изпълнител.По отношение на облеклото има видимо разминаване между възраст и избора на тоалети.Но не трябва да забравяме,че тя е артистичен човек. Нейно право е да се облича така както се чуства добре физически и душевно.Лили Иванова си остава единствената българска звезда !!!

Престанете!!! Съмнявам се, че на нейната възраст повечето от вас ще изглеждат по този начин! И късите панталонки и отиват, защото има перфектен крак, без целулит... Вместо да се възхищавате от вида и, вие злобеете. Как искате да се облича? Тя е артист и е нормално да бъде екстравагантна. Това са сценични костюми. Как според вас да излезе на сцената? С престилка и забрадка ли? Божееее каква злоба!

Holy Shit :)

Поклон пред гласа и,но за всичко останало си е направо бедствие.Човек трябва да старее с достойнство.

И от хитови Марсиански дизайнери да се облича - все си е тя.

тя и сега се облича угасно *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Лили-пееш прекрасно.Ама всичко с времето си.Хубавото си личи и под съдран чувал.Изживей си старините и прави добро.А че по -хубава няма да станеш, то е ясно.

Като беше млада се обличаше зле, но що годе изглеждаше нормално в лице. Сега на старини, уж се обличала добре, но в лице е ужас..

Ти като прехвърлиш 70-те ще те питам как ще изглеждаш в лице.

Прекрасно! Изборът на дрехи, я правел "щастлива". Ееех, какви ценности трябва да споделя човек, за да изтърси подобна мисъл? И колко щастлив е всъщност ...

драги българи,имаите малко уважение!!!кои от вас е направил повече от нея? за това сме и на тоя хал всъщност,щото си нямаме уважение един към друг. и англичаните могат да кажат че елтън джон е един дърт геи и какъв ли не,но всъщност тои за тях е повече от кралицата. жалки сме

Драги ми 69,може ли да попитам какво толкова е направила?Семейство ли има,дете ли отгледа,помогна ли на някого?Не говоря за глас-има го,но характер,държание към околните?Къде са?Претенции,капризи,лакомия... Дайте на Лиленце Пиленце парички,защото тя като всички български пенсионери изнемогва.Жалка история!

Уважавам Йорданка Христова, но Лили, не! Малко помисли защо повечето от хората я плюят. Глас, глас, ама другото?

Е, извинявай , но не знаех, че сме на този хал защото не можем да оценим какво е направила Лили Иванова! В нито един коментар не видях някой да оценява негативно гласа или кариерата й! А това, че 50 години пее не е повод да сме снизходителни към изцепките й - както в стил на обличане , така и в изказванията! Освен това да се сравнява Лили Иванова с Елтън Джон си е кощунство!Той и Фреди Меркюри беше гей, но си остана велик и това е ясно и на днешните деца , които обаче, ще запомнят Лили с инфантилното и поведение!

Не прочетох някой да и няма уважение, напротив хората са изразили възхищението си от гласа и песните и, но и за всичко друго са прави. Точно защото трябва да има достойнство, заради таланта си, неможе да се облича като плашило, това просто е лош вкус /при някой хора е непоправимо за цял живот/, което няма нищо общо с хубавия глас и пеенето.

Лиленце, ти май забрави, че не се обличаше от "Лада", както другите певици, а си шиеше при шивачка. Ако си била облечена ужасно чия е вината? Друг е въпросът, че сега изглеждаш още по-ужасно, тъй като годинките ти станаха много, а моделите ти като за пубери.

Като гледам няма какво особено да допълня,освен да добавя своя глас към твърдението,че по-ужасно от това дето сега го облича, сякаш няма накъде... ако имаше поне малко ум в главата си щеше да си пее без да се прави на маймуна.

Леле,как може като вижда,че е ниска да облича този патрахил в/у себе си тип 7/8,което я прави по ниска.Имам чувството,че е облечено едно плашило.тук не визирам лицето и,нито възрастта,защото всички,ще остареем,освен,ако не умрем?!:)

По мое мнение тя и сега се облича ужасно.

По мое мнение тя и сега се облича НЕВЕРОЯТНО Ужасно.!!!

О-о-о, Да! Късите шорти в момента много и подхождат.

? че тя и сега се облича ужасно.

А сега още по-ужасно, предвид и възрастта, направо супер ужасно.

в 99,43% от случаите от нея струи небивал кич. не говоря за глас, кариера и т.н., но стил не е нещо, което присъства в гардероба й. друг е въпроса, че е ниска и трябва много внимателно да се подбират тоалетите. изборът на основно черен цвят обаче е плюс. с една дума ако не ти идва отвътре да си стилен и не си го отгледал за 70 години, нигока няма да се промениш

Както и да се облича - все ще изглежда ужасно

Еееех, старост-нерадост....

Лилито се облича като вещица...в черни парцаля от горе до долу...през соца поне беше по-стилна!

всички тези коментари са ужастни , като че ли ги пишат едни завистници, не постигнали нищо в живота си! затова си заслужавате съдбата !

Незнам за твоята, но аз от моята съдба съм доволна и хич не завиждам на Лили! Но някой май го боли от истината.