Лили Иванова на рождения си ден: За мен най-скъпа е публиката

Примата на българската естрада стои здраво стъпила на земята и не се интересува дали е с корона или без

Обратно в новината

Коментари - Лили Иванова на рождения си ден: За мен най-скъпа е публиката | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лили е велика а Паша щеше да в в небитието . Няма друга като Лили тъпи хейтъри може само да целувате земята по която ходи Лили

я извади от селото, слугугва на ГЕРБ

Таланта я извади!

Има страхотни крака за 80 год.

Каката държи здраво.

Не се изпуска. На сцената.

Сигурно и слагат памеперс. 90 годишен задник, възела едва ли държи вече.

Вечната Паша Христова. Отиде си на 21 но остави 40 брилянта. Песните и до днес са еталон за българска песен. А някои са ненадминати по чувственост.

Малко преди Паша имаше друга голяма конкурентка Мария Мицева, но тя отиде в Щатите

Айде стига с тая Паша - има няма 3 песни, без специфичен глас, горе-долу еднодневка. Това, че е загинала трагично (на 25, не на 21) я прави легенда.

На днешните събития на Европейски парламент ни се пеят песните на Лиленце Пиленце а на Паша Христова. Имам може би първият запис на кубратската Снаха Такова - дере се като коза, без никакво чувство за хармония и ритъм. Ако не бе Снаха на клан от "Чавдарци", до днес щяха да я клатят татарите в Кубрат. Големите музиканти или тръгват от низините с необятен талант, като Едит Пиаф, Далида, Салина, Били Айлиш. Или са БАГРЕНОРОДНИ - както най-добрият пианист на днешното време туркинята Лола Астанова. При нея всичко е брилянтно: от произхода, невероятната красота, невероятното тяло, невероятният стил и аксесоари. А както извлича нотите от клавишите са единици за всички времена.

Бъди здрава и продължавай да пееш за своята публика, която пълни без свободо място всяка зала, в която гастролираш. А завистливците, които не събират дори родата си в едо читалище искат, вместо честна кокуренция с теб, да им преодставиш безвъзмездно масто в сърцето на публиката. Не става така, горки неможачи. Когато напълните залите, тогава коментирайте и давайте съвети. С много обич към Лили от нейната публика!

ясноооо, някой цензурира яко!!! Е , но няма как да я направите безсмъртна!!!

Пожелах ѝ да си живее живота, но някой ДИР-ник го изтри!!! Да бъде пичата ѝ въшка до края на дните ѝ!!!

Благодаря Лили за прекрасните песни и ...продължавайй да пееш! Културата ще пребъде!

Без ташак?!

Дреме ми на пенсията на ПОЛКОВНИК от МВР. Трики-трики мама-му Абра -кадабра.

Да е жива и здрава, но каква публика, какво пеене на около 90 години, нормалните звезди от голямата индустрия за забавление на хората, приключват кариерата си с пеенето някъде около 50-70 години, ако могат да издържат на натоварването на тази възраст, а иначе до 40-50, всички са толкова богати, че не им се занимава с пеене, явно бабата е много алчна и проста за да лъже, че прави нещо за слушателите на плейбек, а външността и набръчкана като шарпей плаши и доказва, че даже доносниците на ДС и курвите на БКП са отвратилени и като млади и като дърти скрофи, апропо, тая няма и деца, а само една луда сестра, от която се беше отказала и я гледахме (сестрата) на издръжка от данъкоплатците. Това дърто нещо, получава и пенсия - за заслуги, а заслугите и са предимно в СССР, където радваше алкашите с маймунския си вид... Аман от недочовеци в тази малка България, на хранилка на нормалните.

много си смотан/а.

Морис Шевалие пееше и след 90.

Възможно ли е човек да е толкова злобен и негативен?!? Откъде я вадиш тая омраза???

Да е жива и здрава бабата но е изкукуригала на дърти години да се облича и държи като лолитка. Само Макрон може да я оцени :)

Сочна е.

И твоята баба ли така е изглеждала на старини?!?

Едва ли?

Честит Розден ден ти пожелавам, и да пееш още много години да радваш хората. Напук на зависливите драскачи. бъди жива и здрава

Полковник от ДС! Всичко друго няма значение!

родена 24 април 1939 г. значи въпросителната е с отговор 85 г.

Данните в Гугъл са редактирани. Лили Иванова е родена 651 година. Била е кръстница на Хан Аспарух и е била поканена да пее на офицялното откриване на българската държава.

Измисли нещо оригинално! Тази простотия се върти вече десетилетия! Уж все сте по-умни, по-талантливи, по-хубави от нея, а единственото ви предимство е, че сте по-млади! Което не е ваша заслуга. И което се променя с времето!

че един, съвсем планомерно, срещнала оная с косата... Удушила я и ѝ прибрала косата. Останало само наметалото...

А за нас, цената на билетите за концертите ти!

Като не искаш - не ходи! Никой не те кара насила да ходиш на концерта!

Концерт ли каза? Това да се мъчиш на сцена с 12 см. токчета , прикривайки болката от артрита и да пееш на ум с илюзията , че хората ти вярват си е чиста грандомания.