Коментари - Лили Иванова пак се стяга за турне | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма лошо да прави концерти, но все пак е на много години и трябва да се пази и съобразява, отразяват се годините, на сцената май ще си отиде от този свят.

Песните И Са Прекрасни Но Злобарите Я Нападат Защо Не Зависници

Лили Е Неповторима Тя Е И Ще Бъде Моя Любима Напук На Злодей те Тук Които И Завиждат Бог Да И Даде Още Сто Години Да Ни Радва С Песните

а нали концерта в Зала Армеец през демекември 2022 уж й беше сбогом с публиката и затова билетите бяха по 400 лева. А после Малкович бил скъп.

Аз нямам още 50, но годините ми тежат - окапвам психически / физически и не мога да си представя как това ще се засилва още с времето. Добре, че има такива личности като Лили Иванова, за да видим, че човек може да функционира стабилно и в много по-голяма възраст. И очевидно напредването на възрастта не е непременно присъда, ако имаме съответната нагласа и действия.

да е жива и здрава амбициозна програма си е направила.. .да я осъществи:)

Жив е още Дракула ..., ей!

Тя може. Тези, които не могат, могат поне да злобеят!

Дълги, протяжни песни, оркестър с класически инструменти, пеене с партитури ... и накрая пак нейните си. Вживяла се е в нещо, което в същност не е, ама хората свикнали на псевдокултура, няма как да разберат разликата между един истински концерт и концерта на доживотната галеница на соц режима.

То поне да правеше някаква музика, а то всичките й песни са толкова еднообразни и скучни. Омръзнала е на всички, ама хората плащат да ходят да я гледат като за последно и тя им ходи на крака по градове и паланки, те туй е :).

Репертоарът й е отврат - всички песни звучат еднакво и неразличимо... Това няма нищо общо с Оная Лили навремето... След като се изпокара за пари с композитори и текстописци на песните, които я направиха известна, и които всички обичат / и сега няма право да пее/, всичките й напъни са голям провал. Кой ги слуша?! Искаме си стойностните и прекрасни песни на концертите, не тоя.. шит...

на 84г стана нищо чудно и да сколаса на сцената

Лакомията й няма край! Ще я погребат заедно с афишите за новите концерти! Скоро хората ще спрат да гледат излагациите й по концертите й! ОТВРАТ!

Абе до 150г може а след това да намали концертите, Лили сега е в разцвета си - само на 84.

Цола Драгойчева

ще я караме до 100.., после по стълбичката надолу :)

Това вече е пълна излагация.

Коментарът ти - да!