Коментари - Линда Еванджелиста: Бившият ми съпруг ме малтретираше | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре бе Линда, що не се омъжи за някой друг , а се омъжи за шефа на модна агенция? Не вярвам да си нямала възможност. Някой насила да те накара , да си модел ? Що не се напъна да учиш, да работиш, като всички останали , нормални хора ? Китайците са го измислили преди много години - ин - ян, по равно. Няма как да вземеш само позитивите.

Да посегнеш на такава жена... абсолютно необяснимо. Този е бил тежък психопат

Той ежедневно се е занимавал единствено с жени като нея 24x7 -не е като само да точи лиги по тях докато зяпа билбордовете, той ги е подбирал еднолично за билбордовете след обстоен тест драйв. Прочети малко повечко за въпросния и как се е ставало успешен модел в неговата агенция.

Ядиние, пииние и малко ала бала, пък после некой да ми носи цигари у панделата.

че е изнасилил в ауспуха.

Е, и затова ти е БИВШ съпруг. Какво повече искаш?

Пари, милиони, а той Мъжът да ходи по съдилища и да си продаде органите да си плати сметките

Сега Салма Хайек ще й търси ли и на нея нов милиардер за съпруг, както търси за Джоли-то? Или викате то неженени милиардери не останаха?

Ама булка нали ти си си го избрала!

Съвсем нормално си е жените да оплюват бившия. Рядкост са такива, като Ванеса Паради, която защити Джони Деп.

Хера: - Ма ми ту! Ту! Тоя моя Зевс ту! Даная: - Ах! А аз да не зная ...

Биеше ме, насилваше ме, но аз стоях с него... "Не вървеше да му кажа искам развод".

Хубаво де , ама от къв зор се ожени за 73 годишен??? Плющи го за пари и двамата доволни....брак за кво?

Прочети пак статията, този път с разбиране.

E добре де помогни ми да разбера, щото функционалната ми грамотност е в отпуск днес. Омъжила се е за шефа си , който е бил с репутацията си вече и после се е изненадала, че не я третира като специална принцеса, а като всички останали. Наоми или Синди или там остатъка от звездната петорка са си вършали със заможни влиятелни персони, но не са сключвали брак с чичаците

Тогава не е бил 73 годишен, а на 37.

Мерси. Тоест бъга не е в моя софуер а в редакторите, щото ако за първи път чуваш за драмата между тия двамата, с това изреченеие твърдят , че е бил 73 годишен, когато я е маризил. Моделът споделя, че 73-годишният Джералд не е наранявал лицето й, защото е знаел, че именно то носи пари както на нея, така и на него. И отново що се е омъжила за 20 години по-голям чичак, вместо да си вършее като волна птичка по примера на колежките си -тогава беше на върха на славата си.