Коментари - Лиза Мари Пресли е починала от усложнения след операция за отслабване | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цял живот "работи" дъщерята на Елвис, тази известност подарена от друг, наследена по-скоро, без собствена индивидуалност, всъщност е ужасно, това са хора без нищо свое, освен парите получени наготово, без лична реализация, без нищо, сега наследниците същото, ще бачкат докрай, като роднините на Елвис, пълна деградация

Прокълната фамилия. В Грейсланд гроб до гроб, все по-млади си отиват. Лиза-Мари ли пък точно прибягва до такъв тип операция?!? Винаги е била крехка и уязвима… Баща й си отива на тоалетната чиния, при прекомерен напън да се изходи по голяма нужда, от който му спира сърцето, след дългогодишна употреба на наркотици и какви ли не стимуланти, които тотално са му забатачили организма! При щерка му, става запушване на чревния тракт вследствие на хирургична намеса за отслабване, чрез намаляване на стомаха - тоест и там става забатачване на организма, в деня на връчването на Златния Глобус се е оплаквала от адски болки в коремната област, а алчната й майка вместо директно да я заведе в болница за преглед, се кипри с нея на светско парти… Сходни съдби на хора, които тотално губят контрол над животите си…!

На баба ти фърчилото. Какви ги плещиш бе. Запек, напъни и т.н. Да, взимал е наркотици, иначе е нямало как да издържи на напъна. Но смъртта му е загадка до ден днешен. Но какво е накарало да спре сърцето му, ти си последния който ще каже.

Накъде отива тоя свят?!? Рождената ти майка едва чака да те закопаят и хуква да търси парите ти... Леле...

Подобаващ край ,за подобаващо "чедо".............

Да ме си помослите случайно, че е от ваксата. Той сърдечния арест най-често след операция за отслабване ставал :)))))) Тов че вие. Е си вярвате е ясно, но защо мислите, че ние ви вярваме?

Не бе, от запушване на червата казват. Чипът е заседнал там!

Коженио чип

причината е написана ясно СЪРДЕЧЕН АРЕСТ.

Да не е от затоплизма?

да не бе яла

Айде, няма нужда, всички знаем, че е от ваксата.

В Русия ваксинацияте беше задължителна.

Чревна непроходимост се получава и от употреба на оксиконтин.

А ваксинирана била ли е? Пфайзер, шмайзер, дайзер,

Затова е преживяла ковид епидемията безпроблемно. Но е тъпо ти да и държш сметка, който до преди малко не беше чувал за нея.

...Спутник V...

Шило

Бог да ѝ прости прегтрешенията и нека почива в мир.

По добре дебел, но жив :-)

Слаб е по-добре, като докторите не са и казали, ще ти направим една операция, ще умреш - казали и са дай тези хиляди долара, да си по-слаба, трае три дена на легло, после два месеца ще те приболява леко и си свежарка, ще ти отиват дрехите. Едно от обещанията при такива операции, е че мазнината по задника ще остане, а ще махнат тази около корема т.е. да имитира разположение като на млада жена.

Защо трябва да четем за неволите на богати американци?! На тлъстия наркоман елвис щерка му, унуката му, после стринка му ...

Аами недей чети. Ако искаш да четеш за невволите на бедни или маргинализирани българи се насочи към Карбовски,аме е далеч по-депресиращо

Това са забавления за масите, простолюдието обича да сеинтересува от богатите, като си фантазира, че някога може да стигне.

Жоро Игнатов и Съдебен Спор, и чалгата на 6

резултати от аутопсия в кравария 6 месеца ги нагласят,за пред наследници ,застраховатили и медии!!!

"Според доклада от аутопсията Пресли се е оплаквал..." Велики сте!

Това усложнение защо се появява след години и дали ще съдят хирурга.

Хич не я жалете! Има милиони в сметките.

малоумник

ако всичко останало ти е като това ... Мъка!