Лора Караджова: Моята порода е дива

Певицата Лора Караджова откровено заявява в новия брой на списание Story, че е решила да се раздели с Део в точния момент - когато той си е намерил момиче.

Обратно в новината

Коментари - Лора Караджова: Моята порода е дива | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

део изглежда много свецно и точно момче. лора има недопустимо курвенско поведение за обвурзана жена. самочувствие без покритие. нямам нищо против нея освен евтиното и чалгаджииско поведение(без да е чалгаджиика), но от кум пеене е повче цараоке сингер. успех на део, момичето му изглежда много готино и симпатично. а мисля,че за лора би трябвало да е много унизително да се дуржи като инфантилна, загоряла теенагер-ка..радвам се за део,че се е освободил от това незряло существо с елементарно поведение *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

НЕКА НЯКОЙ ДА ПРАТИ НА ФЕЙСА НА ЛОРЧЕТО ЛИНК С ТЕЗИ КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА. ИСКА МИ СЕ ЛИГЛАТА ЗАБЛУДЕНА ДА СЕ СЪБУДИ И ДА ПОЧНЕ ДА СЕ ДЪРЖИ И ИЗКАЗВА АДЕКВАТНО, ВМЕСТО ДА НИ ИМА ЗА ПЪЛНИ ГЛУПАЦИ.

Изклучително ограничено същество-това е мнението ми за Лора. типичната куха лейка, лекомислена, леконравна и със самочувствие. Докато беше гадже на Део, и все още бяха " влубени" преди 2-3 години, се появи заобиколена от мъже в едно плажно заведение във Bарна, които взеха да зяпат като телохранители и ходеха да се заяждат със всеки които я погледнеше-тогава разбрах коя е тя- че е някаква си певица Лора.A защо зяпах ли- ами взе да се кълчи безподобно пред DJ-а на въпросното заведение и да му се слага, и от танци чак щеше да обърше пода с косата си,защото се чудеше каква разчекната поза да заеме и да покаже колко е гъвкава.

Що не спрете да ни занимавате с тая ПАЧА? Не е толкова интересна, нито толкова добра в това което се мъчи да прави...Реве като вдовица за ... Диво животинче...Баси!...

КАКВО ВЕЛИКОДУШИЕ!ИЗЛИЗА,ЧЕ ТРЯБВА ДА БЛАГОДАРИМ НА ЛОРА ЗА "ЕКСПЕРТНАТА ОЦЕНКА", ДЕ ДА БЕШЕ НАПРАВИЛА И НА СЕБЕ СИ ТАКАВА. ЩЕШЕ ДА Е ВЪРХА ЗА "ТАЗИ "ВОЛНА,СВОБОДОЛЮБИВАПТИЧКА"

Твоята порода е оФца .

Уважаеми пишещи, вие или сте извадени от нафталина, или просто не слушате съвременна бг музика. Сред приятелите на дъщеря ми Лора е популярна. 15-16- годишните слушат нея, Бобо, Графа, 100 кила, Криско Михаиела Филева, ... От известно време се заслушвам в парчетата и без да съм фенка, си давам сметка, че са по-добрият вариант от от преславите, илияновците и алисиите.

Жалко за готините родители децата са потресаващи,но при нас винаги е било така децата са клонинг на родителите си с тяхна подкрепа и протекция, не зависимо какво могат,а Лорчето и братчето са точно от тези нехранимаковци,харчейки парите на родителите си .

Йордан Караджов е виновен за нейното к++венско поведение - той я насърчава, и я лъже, че може да пее, и тя взе да се мисли за нещо специално.

това момиче ще пее ли някога облечено? "Голямата певица"!

ПОРОДА ТЪП МИНДИЛ

По-скоро е порода ниско-трътлеста.

Абе, това верно ще излезе - проста жена, като започне да одъртява и се озлобява....

Твоята порода е улична, Лорче...западаща отсЕкъде!:)

Когато видя усилието, изписано на лицето и, докато се опитва да улучи поредния тон, сътворявайки измъчено, наистина оригинално и специфично, мучене през тясното си гърло (тук явно нищо не помага, анатомията е по-силна...) направо ми иде да си посегна! Лорче, не се мъчи, мила! Човек или има талант или няма. А татко ти прекалено много те обича и е заслепен. Та затова и сам себе си лъже, че момиченцето му става за нещо повече от танцьорка на пилон ;)

Много ти е пиенето Лорче... Не си се донае... и затова търсиш някакви псевдо свободи.

"...горе-долу подходяща..." - това ме втрещи! Лора ли определя коя е подходяща за Део?! Определението "горе-долу подходяща" е просташко. Без никакв зачитане на човека, с който е била толкова години. Жалко за Лора и за умствения й багаж.

"Реших да го оставя в обятията на горе долу подходяща, може би чисто визуално. Като интелект - не знам." Горката жена.... А тя още не се възприема като такава. Около 30те си години(не знам на колко е точно и не ме интересува) още се възприема като лудичкото момиченце татко си. Смеххх. Само искам някой да ми напише една известна песен на Л. Караджова - и ще я чуя. За да разбера какво съществено е направила в живота си

нека бъде лято

В "Нека бъде лято", "дивата" пее само припева :)))

Абсолютно на същото мнение съм. Само не мисля, че годините - 30, 40 или повече пречат да си "луда глава". Но проблемите при нея са други... така поне си мисля :-)

Хайде, да не бъдем толкова критични,какво е на Лорчето,хубава е пък и си пее.Който не я харесва да не я слуша.Део също е добро момче.Няма нищо лошо ,когато една връзка е изчерпана,да се прекрати.А с тях ни занимават журналистите,а не те самите.

Много е грозно да плюеш в кладенец, от който до вчера си пил вода.

Бабо, вече си сляпа и глуха. Ние още не сме. Недей да ни занимаваш.

Много се излага това момиче и все повече пада в очите на хората. Адмирации за Део и приятелката му , които не отговарят на провокациите и изказванията и по техен адрес, а просто я игнорират.Това само по себе си говори достатъчно.

Твоята порода е ебли.а

Абе вие четете ли или само аз виждам това: "че е решила да се раздели с Део в точния момент - когато той си е намерил момиче"??? И тя сега какво, ако не беше решила да се раздели с него, щяха и двете да си ходят с него? Какво великодушие, уважаеми читатели! Каква саможертва в името на любовта между двама души! Лора, ти отдавна си излишна от неговия живот, но май и от нашата музикална сцена....

Ами да, на маймуните природата им е дива. Впрочем, колкото повече повтаря, че тя е изоставила Део, толкова по-ясно става, че всъщност той й е бил шута. Браво на него!

Добре, че е баща й, та да е чувал някой нещо за нея. Какво се обяснява, след като никой не го интересува нейната личност?

Много елементарно момиче! За съжаление и нейния интелект никакъв го няма! По-добре да замълчи! Много се излага!

Той пък твоя интелект.............

Део е инфантиляк!

Nina

несправедливо е, когато децата изграждат имиджа си за сметка на славата на родителите си; но още по-несправедливо е, когато после със собствената си слава сриват имиджа на същите тези родителите си! въпреки, че като се замислиш - те са си ги създали такива!!!

Лорчето е глезотийка, не е виновна а тя, а родителите и.Прекалява с алкохола и разни други. Но живота си е неин и да прави каквото си иска.

Твоята порода мило момиче е на околовръстното!

наистина не съм чул ни една нейна песен. И тя ще е толкова певица, колкото сина на Емил Димитров.

Сравнението не е подходящо! Синът на Емил Димитров никога не е имал претенции да е певец! А Лорчето (много се извинявам) е куха лейка!

То тя чалга не пее. Ти сигурно Преслава и Азис слушаш.

Ами уважаеми господа не ни занимавайте с тази измислена певица, напишете нещо за някой свестен човек!Не пишете за нея щото баща и е известен моля Ви!Тя не става зе нищо!

Реших да го оставя в обятията на горе долу подходяща, може би чисто визуално. Като интелект - не знам. Не я познавам, не мога да коментирам. Надявам се да е щастлив Лол! Ебати наглата. Ако бях на гаджето на Део, щях да ида да й извадя очите.

Безразличието боли повече. Не си заслужава да слиза на нивото на Лорчето. Човек не знае какво притежава, докато не го изгуби.

Всяка седмица ли ще ни занимавате с тази? И всеки път едни и същи глупости преписвате, с леко перефразиране. Аман.

ЕХ ТЪПОТО ЛОРЧЕЕЕЕ

много си жалка Лорче, не се показвай и не приказвай повече, излагаш баща си. А той е уважаван и достоен човек.

Твоята порода е ЛИГАВА!

лорче, не затормозяваи си главица-момичето е и по-интелигентно от теб,и по-красиво/няма нищо общо с теб/,и по,по,по от теб,което не е трудно............. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Стига си дрънкала глупости. Аз мисля , че той те остави и по добре. Виждаш че на твоите провокации , той отговаря с мълчание. Това не ти ли говори нещо. Не си певица, но не сматах поне,че си толкова глупава.

Део да почерпи! :)

Колко великодушно от твоя страна Лорче, добре че остави момчето че все го беше затрила с твоята дивотия. И един съвет от мен : скачай , тичай , смей се - само недей да пееш!!!!!!

Ами "дивата" Лора да ходи в гората да тича, да лети.Няма нужда да натрапвате това бездарие тук.