Лора Крумова чака бебе

Телевизионната водещата Лора Крумова обяви, че очаква бебе през септември.

Обратно в новината

Коментари - Лора Крумова чака бебе | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като майка на порастнали деца ти пожелавам Лора да родиш лесно едно здраво и красиво бебе, от което да направиш Човек!! Радвайте се с баща му на всеки миг, на всяка усмивка, на всяко мигане с оченца и му давайте цялата си любов!!!

Ужасни сте някои, какви са тия гадни коментари?! Лигавете се на новините за Златки, Млатки, Мари и прочее, но на новина за бебе, някакси не ми звучи добре. На Лора пожелавам лека и безпроблемна бременност и раждане и живо и здраво бебче.

преди време си я биваше доста лорчето, да са зиви и здрави с лапето. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Изразите и мисленето в много от коментарите само потвърждават убеждението ми, че много голяма част от българските мъже са ненодялани простаци. С такъв изказ и речник ми е много чудно как изобщо която и да било жена би им обърнала внимание. Мисля, че това се дължи най- вече ма комплексите и неуверността им, които прикриват с мръсен и обиден речник. Жалко. А на Лора й желая лека бременност и щастие със Сотир и бебчето.

Аз като един завършен простак, ще коментирам пък българските жени: Като виждам, какви са на външност, ум, манталитет, интелигентност и висока степен на непознаване на българския език, изобща не ме учудва, че напоследък броят на гейовете в България рязко е нарастнал.

Емигрантчо неграмотен, много ме дразниш! Човек като тебе, не бива никога да се определя/да се отчетеш (току-тъй-нъ) като осеменител. Осеменявай "кочове", а явно и от "маде" разбираш. Наслука!

Лора. Нека септември, Господ ви дари със здраво и красиво бебе. От все сърце ти пожелавам лека бременост, здраве и сили за щастливото събитие.

СУПЕР! ЧЕСТИТО И ВСИЧКО ДА МИНЕ УСПЕШНО!!!

абе, нямаа... само курвите имат по едно дете, нормалните хора правят по 2,3,4 деца

Няма какво да чака, а да действа. Сега задръжките падат. Септември е далече. И да почерпи.

ХАРЕСВАМ ТЕ ЛОРА ЖЕЛАЯ ТИ НАЙ ХУБАВОТО БЕБЧЕ /след моето/ ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ С ТАТКОТО ДА СИ ГО ОТГЛЕДАТЕ - МИСЛЯ СИ ДАЛИ ДА НЕ ТИ ПОЖЕЛАЯ ДВЕ БЕБЕТА С ЕДИН КОРШУМ ДВА ЗАЕКА ОБИЧАМ БЛИЗНАЦИ

колко па да е средно средното образование ?!? То виШето е в калта, ти за средното си заревал. Жената чака дете - или кажи нещо добро, или ходи да се шибаш.

заплаках от мъжка ярост... ;-) Да си жива и здрава, ти, бебчо и таткото! Успех и късмет!!!!

браво дир.бг приятно е когато читателите ви имат възможност да прочетат новини касаещи интелигентни , талантливи и носещи полза на обществото хора като лора. да е жива и здрава .

Говори само и единствено от свое име. Иначе се приема или че имаш раздвоение на личността или си бивш комунистически секретар, те имаха навика да говорят и отговарят от името на всички трудещи се. Твърдението че Лорка е талантлива и пр. показва семо едно, че имаш много занижени личностни критерии, плод очевидно на една не добре развита ценностна система. За мен Лорка закономерно отиде в Босфор ТВ, една долнопробна телевизия с главни таргет групи: селянки-фризьорки, мутреси, циганки и изобщо жени със средно образование в най-добрия случай.

Трудно четим сте без всякаква пунктуационна грамотност....

мнението на оценил се сам, че е нещо повече от Лора! Тя е един добър, доказал се журналист! Ти кой си, с какво си по можещ и по -известен от Лора? Завиждаш , или си хейтър!

ами то аз пазих ама знам ли .... кой е бил след мен?

Голяма новина ! Сякаш само тя чака дете ! Да е жива и здрава, разбира се, ама то и Айшето от Столипиново чака бебе. Вие що сте такива расисти и не отразявате тази "новина" ?

"Айшето" ги ражда non-stop и ние си ги гледаме, нали? Но можете да сътворите новина - раждате ли в момента или сте оставили тази дейност на съпруга си?

Чудесни моменти пожелавам на Лора Крумова !!!

По- добре една жена да роди след 33, знаеща какво иска и какво може, а не ,такива на 18 години без образование, които бързат да изсерат едно бебе и да вържат някого.

То на 18 на е добре, ама на 14-16 е трагедия.

Честито Лора! Голяч фен съм ти. Много си готина и си страхотна на екран. Спокойна и точна. Желая ти щастлива и разглезена бременост ... на "Градина" и едно мило и сладко бебче.

Винаги съм знаел, че Лора чака бебе. Тя изглежда бременна от години, дано най-после да роди.

Няма начин някой да не напише някоя глупост! В случая си ти! Не можеш ли да оцениш една чудесна новина за нов живот? Или ти е по-интересно, че някой златотърсачка си е оперирала носа! Абе явно е вярно за "матряла"!

хахахахаха, заболя ме стомаха, номер едно си пич:)

ЧЕСТИТО, ЛОРА! ОТ ТУК НАТАТЪК ТЪРПЕНИЕ, МНОГО ЛЮБОВ И ЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ ВАС!

Аз пък, чакам автобуса...

амчи той мина сабаалем

Ах не мога да спра да се радвам!!От кого чака дете - от Кеворкян ли?

Казват, че е от Сотир Смърфа...ъъъъ Сърфа. :)

ние също чакаме. Второ!

Лека бременноста на Лора и още по-леко раждане на прекрасна рожба, която много да ги радва! На екипът на дир.бг - да проявяват по-висок професионализъм, защото критериите им са така занижени, че е обидно за читателите, доколкото са им останали такива. В тази връзка - снимката с Белослава е чудна!

Поздравявам я най-сърдечно! Много ще бъда щастлив, ако същото се случи и на моята дъщеря! Моля се на Бог за това!

Прати снимка да я видим твойта дъщеря, ако става може да я огрее :)

ЧЕСТИТО! Лека бременност,леко раждане и едно прекрасно бебенце.

тази година люлка, след години булка !

Честито, Лора! Да родиш здраво и хубаво бебче! Какво означава, че й е време, всяка жена сама преценява кога иска да роди, важното е да срещнеш човека, но и ти самата да имаш желание да станеш майка в даден момент. Това не е състезание, не всяка жена е готова да ражда по всяко време. Има жени, които смятат, че трябва да родят на всяка цена и се хващат с първия срещнат и после си провалят живота. Семейството и децата са отговорност, човек трябва да е готов за тази стъпка, а не да я прави, защото така трябва. Късмет, Лора и всичко най-хубаво!

В една идеална реалност е така. Но се пази в тайна, колко много жени над 35- 40 години са кастрирани от гинеколози при проблеми! Така че човек е по-добре да свърши хубавите и важни работи рано, защото на практика не се знае, какво може да се случи. Имайте го предвид.

Рени, разбира се че е по-добре по-млада да родиш, но това не е нещо,което не се планира, съдба! Самата аз родих на 35, без никакви проблеми, приятелките ми също, повечето родиха след 33. Ако жената е здрава, годините не са проблем, познавам много жени, които нямат още 30 и не могат да имат деца. Мисълта ми беше, че не трябва раждането на дете да е на всяка цена, има жени които буквално психясват, че задължително трябва да родят преди 30 и правят прибързан и грешен изобр, аз лично познавам такива, не може да се обвържеш с мъж, когото не обичаш и не си щастлива само за да станеш майка и да не си стара мома. За съжаление в бг още си го има това мислене и пришпорване от страна на роднини, познати и всякакви. Детето е прекрасен дар, но трябва да се появи като плод на една голяба любов, а не защото ти е време. Колко семейства се създават така, без любов, защото им било време, защото направили белято и т.н., общувам с много хора, работата ми е такава и много малко са тези, които наистина са щастливо женени,а няма по-страшна самота от тази във връзка. Така поне мисля аз, не ангажирам никого с мнението си!

В главата е сладка, ама има голям . А сега след детето трябва да внимава много.

На 33 години ли е? Определено изглежда по-възрастна. Винаги съм мислила, че е към 40те

Не разбрах кой е заредил фурната?

до пекар докато има хора като теб с болни мозъци , готови да обидя т без да се замислят е много трудно да върви м напред като общество.

честито лора да вие живо издраво леко раждане касмет прекрасна юрналистка,,,, *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да е живо и здраво бебето, както и родителите! Радвам се! На България й трябват деца, пък и и на Лорчето й е време. Един мъж може да стане баща и на 80 години, но една жена не трябва да се бави прекалено дълго, ако е попаднала на мъжът.

Стискам палци и ти желая успех бъдаща майко!

много готина журналистка-да е жива и здрава ,лека бременност и всичко хубаво.!

Идеално, тъкмо да слезе от екран най-после

Тия журналисти, чак и бащата знаят кой е???

След като сама е казала, че е бременна и не е казвала, че е сменяла приятеля си, съвсем логично е кой е бащата.

Честито, Лора! Пожелавам ти лека бременност и здраво бебе! Много добра водеща с прекрасно чувство за хумор, предаването е много интересно. Нека се раждат повече деца на умни и интелигентни хора, защото интелигентността се предава по наследство. Успех и всичко най-хубаво!

Лека бременност !!!!!! Да сте здрави и щастливи !!!!!!

Да е жива и здрава! Всичко да мине нормално и през септември да се радва на здраво бебче!

Лека бременност! И да са живи, здрави и щастливи!:)

Една хубава ,нормална жена и много стабилна журналистка .Такива уравновесени личности са нужни в ефира че и народа да прихване. Да мине леко бременността ти Лора и да родиш и други деца.Браво на теб

Прекрасна новина. Желая на Лора лека бременност и всичко най-хубаво. Една от малкото журналисти в бТВ, които не дразнят. Да не кажа единствената...

Честито,Лора!Желая ви много щастие!Най-добрата водеща с най-прекрасното предаване!

Ей, колко лоши сме хората, ако и вие бяхте публични личности и ви канеха в разни предявания може би бихте могли да се похвалите в ефир, че чакате бебе, а след като не се пише и говори за вас поне не завиждайте. Пожелавам на Лора много здраве и късмет и едно здраво дете.