Любен Дилов: Съквартирантите са продукт на злото

„Съквартирантите в Big Brother All Stars са продукт на злото, наречено телевизия”, каза Любен Дилов-син в ефира на „Здравей, България”.

Обратно в новината

Коментари - Любен Дилов: Съквартирантите са продукт на злото | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уф, поредния ос...л се псевдоинтелектуалец...Много ясно,че в този Брадър са събрани случайни и обикновени хора...Видяхме те какви високо интелектуални разговори води със силните на къщата--опростачения глиган Фънки,гнусар по душа и тяло,дето не спря да обижда вулгарно и да псува като интелектуален каруцар,простакесата Злата,дето толкоз и се възхити,пияния простак Ласкин, комплексара опер.певец Юлю,мижитурката без мнение Папарашкова...да ви имам интелект. разговори...заляхте ни с помия и отриц.енергия.Какво чакаш от обикновените хора--те са дори много по-добри и загрижени помежду си,не се обиждат вулгарно и не се псуват за майтам по 100 пъти на ден...олигофреняясал итнелектуалецо...

след Биг Брадър превключих на БНТ 1 Референдум. Разликата не беше голяма .Пацо и Сидеров са на едно ниво. Миналата седмица гледах заседание на парламентарната комисия за проверка на АЕЦ "Белене" Биг Брадър отстъпва по простотия.

ПРОСТОТИЯТА Е ПЪЛНА НО НЕ СМЯТАМ ЧЕ ОТГОВАРЯ НА ХОРАТА ОТ ВЪН.ТУК СА СЪБРАНИ ЗА ВТОРИ ПЪТ ХОРА КОИТО ВЕЧЕ СА БИЛИ И СЕ ЗНАЕ НА КАКВО СА СПОСОБНИ, ТОВА ПРОСТО Е ШОУ С ПОДБРАН ПЕРСОНАЖ, КОЙТО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ Е ИЗТЪКАН ОТ НЕДОСТАТЪЦИ - ДРЕНАВОСТ,ЗЛЪЧ,ЛИПСА НА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ, НЯКАКВИ ПРЕФЪРЦУНКИ С МОЗЪК НА ПАТИЦИ...И Т.Н. И ИНТЕЛИГЕНТНОСТ

От българската телевизия намразих всичко българско и вече не гледам нищо.

ЗАЩО СЕ ДОПУСКАТ ТЕЗИ НЕЩА.ЩЕ НИ ЗАНИМАВАТ С ПАЦОВЦИ,БАГИ И ДР.ЗАЩО ГИ ГЛЕДАТЕ.АЗ САМО СЪМ ЧУВАЛА,ЧЕ ИМА ТАКОВА ПРЕДАВАНЕ.ЗРИТЕЛЯ ТРЯБВА ДА ГИ ИЗМЕТЕ

Допускат се тазкива предавания, допуска се Л.Дилов и Иво Сиромахов, с цел общо оглупяване и слаба ориентировка на българина, с цел ефтини цели, липса на морал, подигравки и ирония като основен тон на общуване. България трябва да бъде размита и след време превзета от Турция. Телевизиите вземат пари за да изпълняват този план.

Л.Дилов и Иво Сиромахов се смятат за елит. Те заено с такива като Сл. ТриФФоноФ са биновниците за чалга културата (не става въпрос за музика), а ... за бигбрадър сценаристите дори не ми се говори!

аз не гледам НТ и тези тъпипредавания,но ме боли,че има хора ,които ги гледат и не можем да избягаме от тях.те се край нас оглупели-боже колко изпростя народа ни,а преди 1989 г.си имаше стойностна телевизия и стойностни люде.от къде боже изкочи тази простотия,чалга и НЕГРАМОТНОСТ.боли ме ,но се радвам,че децата ми не живеят тук и никога няма да се върнат-те като си дойдат за 1 месец и се стряскат от това,което се случва тук и казват,че не могат да дишат и живеят сред простотии и елементарщини и е така,а мен ме боли

мен пък ме боли за вас, че децата ви са ви оставили тук сред оглупелите простаци, а не са ви взели и вас с тях като нормални хора. Все пак наистина е тъжно, когато децата бягат и оставят поостарелите си родители на до

По-качествените хора , които познавам почти не гледат телевизия. Някои изобщо.

Гледаме и още как - Discovery, Animal Planet, History...

Не съм съгласна, че участниците в който и да е от Биг-Брадърите досега са били представителна извадка на българското общество. Аз не мога да се асоциирам с нито един от тях, предполагам, че и с повечето зрители е така.

От години съм вън от БГ и за мен само БГ телевизията е връзката ми с онова,което ме зарежда с oня неприятен негативизъм, който ме задържа вън от Родината!Смятам,че "Биг Брадър" e олицетворението,експеримента, подсказващ ни до къде сме стигнали със "сивото си вещество" и гънките по него.За жалост нещата не са "Розови" !

приеми го така, от години телевизията се бори с маниера социалистически реализъм посредством обратния похват.

Много е просто - не гледайте телевизия. Запазвате си нервите и интелекта.

...журналя , защо пишете некоректно заглавие на .... новина ААААААААААААААААААААААААААААААААААААА След злото допишете - наречено телевизия???????????????

Тези брадъри сме ги гледали,те са изчерпани и безинтересни,прилича ми като нов бърдак със стари к-ви,затова ,че шоуто не е интересно!!!

Съквартирантите в Big Brother All Stars са продукт на злото, наречено телевизия Та самата ТВ била продукт на злото, а не те правещите зловещите тъпотии и простотии продуценти и режисьори на Big Brother All Stars

Злото е не телевизията, а простаците журналисти и водещи - като горепосочените - от нова телевизия, които правят отвратителна телевизия. А сегашните брадъри са представителна извадка, но не на българския народ, а на простаците от нова тв.

Като ти вида профила и черепа, и "специфичния" шум, издаван при говорене, не би направил голяма разлика...

Извадка от обществото... баба ми... Вътре няма нито един, който да има ценностите които споделяме аз и моите приятели...

...а какво да кажем за теб господин-син за пошлото ти предаване с НЕДОРАЗУМЕНИЕТО фънки. Годеетш ли се с него...Любене по добре пиши, защото ти си знаеш че не ти се разбира какво говориш...няма лошо но не си за ТВ а все там се вреш....ще ти стане навик ...а на нас отвратителен....това е...

Боже,боже.... много си ЩУР/а/...

Няма такова пошло предаване! Това е предаване за воаьори, за хора, които изпитват нужда да задоволяват най-низки страсти. Все си мислех и надявах, че малко хора го гледат, както аз гледах само 5 минути от Биг Бр. 1. Уви!

Затова се гледат турските сериали ,където моралните ценности са издигнати на високо ниво , където и една бегла целувка поражжда вълнения и благородни чувства .

Точно така, нацията просто не иска да оглупява!

Не оглупявай с турски сериал :-) Какво ли не може да прочете човек тук...

Класически пазарен продукт, а те комшитата са факири в търговията, но и антитеза на ефирната пошлост, както и съвременна форма на проповядване на фундаментализма им.

Помните ли първия биг брадър? Един от сегашните участници се изпика в нещо, тенджера ли беше , леген ли и го плисна на тавана. И от тогава е все по екраните. И казват, че това се търсело и гледало и понеже е пазарна икономиката та ..... Огромна е заслугата на медиите и журналистиката за това което сме , за хала на който сме и за бъдещето ни. Изключително сериозна тема!

Това е пазарно промиване на мозъци и парекселанс зомбиране на природонаселението. Чудно е какво прави онова тяло/ съвет, дето се занимава с ел .масмедиите (после се чудят , защо подрастващите са толкова агресивни в у-щата!).

Това си е морален кеч и трябва да бъде премахнато от ефира - под законов или какъвто и да е предлог. Сега ще ми ревнат разни, че е пазарна икономика и подобни, ама държавата трябва да се грижи за устоите на гражданите, а подобни шоута правят пари трошейки устоите на обществото.

Омръзна ми да гледам как само се карат. Това ли е да произвеждаш рейтингово шоу в България?- да изпокарваш участниците.. И Бай Ганьо да се кефи.. После защо сме завистливи и от рода.. Писна ми... Писна ми да гледам как неграмотни циганета, плеймейтки или деца- идиотчета на по 10 години се гаврят с исторически светини на Родината.. Хора, накъде сме тръгнали?

Към бездната, къде другаде :(

Съквартирантите са продукт на ценностите от последните 20-25 години или на т.нар. преход, който продължава да продължава, като навремето социализма - започнал от 09.09.1944 като диктатура на пролетариата, през 1956 - априлската линия, после развит социализъм - конгреса от 1971, после беше демократичен социализъм и след режима на тока през 81-ва, 82-ра, 83-та начинали перестройка и аха, аха да влезем в комунизма и се сгромолясахме не само откъм икономика, а и от към ценности! Това е представителната ни извадка скъпи сънародници към днешна дата, Пацовци, Златки, Баги и прочее дебили, тъпаци и комплексари, НО СЪС САМОЧУСТВИЕ! БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.... ОТ БЪЛГАРИТЕ! АМИН!

Разговорът наистина е много сериозен. Става така, че телевизията обърква животи и съдби, съсипва и издига хора. Има хора в този ББ, чиято съдба е тотално променена, и те си мислят че това е с положителен знак, но не е. Погледнете тризначките - те са образец за това какво не бива да се случва с три млади момичета. Пет минутна слава, малко пари и те са изгубени завинаги. Тотална липса на реален поглед върху живота, нито върху собствения си , нито върху заобикалящия ги. Те до днес са си трите, неразделни, неразбрани, и така ще е винаги. Прав е Дилов. Това си мислех и аз още в началото когато трите се появиха отново. Те имат право да съдят ББ за вреди, но предполагам ББ са подписали дебел договор предварително.

Явно нещо е било дълбоко сбъркано. Как се случи така, че уж "най-моралните" взеха куфарчетата?

Аз като гледам и Фънки не е излезнал от къщата още ....

Л. Дилов- син е също така един от главните създатели на днешната реалност - генератор, мощен двигател и гнусен циник

и виден депутат, влязал с купени гласове. не го забравяй това..

кой гледа нова тв - почти никой.

Може да се опише и по-елементарно: който гледа това предаване е пълен идиот.

А който чете И коментира новините за него какъв е???

Ти какво предлагаш да правя - като мярна думи "биг брадър" да си затварям очите или да бягам? Четенето и коментирането отнема половин минута, а гледането - часове. Не си ли идиот(ка), а?

само да вмъкна...за да може да коментираш и да даваш мнението си по въпроса не го ли гледате и вие, които го псувате

Любен Дилов е продукт на съквартирантите :)

На тая Ива само устата й е голяма.Говори със самчувствие, че е компетентна във всичко.Получавам обриви като я видя. Впрочем не я гледам, а щом я видя сменям канала.От къде накъде ще обобщава, че целия народ е прост....

Тя е от държавата на Криситата - голяма говорилня от скудоумни псевдоинтелектуалки, че и антипатични с лошите си тембър, излъчване и навици.

ееее oткрил е топлата вода.те са продукт на простотията и зависттс в бг.панайот е огледалото.

Глупости!Защо обиждате българското общество?Това са група амбициозни селяни,които искат хората да ги забележат.Не мисля,че приличам на няко от тях!Тази Ива е тъпа като тях!Да не обобщава за всички,ако обича!