Риана: Да, заедно сме с Крис, въпреки побоя

Риана потвърди официално, че е подновила връзката си с рапъра Крис Браун, който все още е на пробация заради нанесения над нея побой през 2009 г., предадоха световните информационни агенции.

Обратно в новината

Коментари - Риана: Да, заедно сме с Крис, въпреки побоя | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истината е, че Любовта е нещо неразумно, трудно обяснимо и необятно. И само, който не е обичал истински, дълбоко и страстно не го знае. Преживяла съм нещо подобно и ви го казвам от опит. Мъжът, който много обичах ме удари. Естествено, че се разделихме заради тази случка, но Бог ми е свидетел, че този мъж ми липсва всеки ден и го чувствам част от себе си, макар и да знам, че не трябва. Липсва ми не защото обичам да ме бият, а заради всяка капка щастие, която съм имала с него. И знам, че ако той намери начин да ми се извини подобаващо бих му дала шанс отново. Защото с него се чувствам жива. Скучният живот на една отегчена жена до един инфантилен мъж е нещото, което ме плаши най- много. Плаши ме повече от болката в любовта. И въпреки това сега си стоя горда и сама- знам, че така е ПРАВИЛНО, но сърцето ми е празно. Подкрепям Рияна за смелостта.

Виж, любовната мъка си е любовна мъка, какъвто и да е поводът за раздялата! В случая, за който говориш, същественото е, че причината за раздялата е НАПЪЛНО ОСНОВАТЕЛНА! И трябва да се изстрада! Тези приказки "който не е обичал..." и т. н. не са умни! Всеки е - не се съмнявай! Просто има неприемливи неща и едно от тях е да те бият! А който е ударил, пак ще удари - това е сигурно - това означава, че СИ Е РАЗРЕШИЛ да прекрачи границата! Ами тя вече е прекрачена, нататък е по-лесно!

А, и още нещо исках да кажа - като изключим факта, че си е нейна работа и нейно право, това не може да се оспори - не мисля, че поведението й може да се нарече "смелост". То е обратното - слабост!

Чак сега се загледах в момчето - ама то голямо лайно! Простотията извира от погледа му! Да-а странни вкусове имат понякога хората - да те бие прост мъж - трагедия отвсякъде!

Ами...никой не спори, че има право на своите грешки, нека си ги прави! Ще си яде боя и занапред и това е! Казва, че ще бъде щастлива, значи обича да я бият! Е, ще има бой, това е ясно!

не знам дали подновяването на връзката им ще е за добро, но ми прави впечатление как в началото на кариерата си (и преди "скандала") и двамат изглеждат супер, после сякаш започнаха да се надпреварват кой по-откачена визия да докара

Жоните са мноо прости ва.

Бие ме.. значи ме обича !!!

бии'мъ, убичам та!...стабиУен е :)))

Вълкът козината си мени, но нравът не. Очевидно тази Риана е някакъв мазохист или прекалено наивна. Както и да е, не ме интересува. Не слушам американска чалга.

До следващия път /кютек/:-)

Бий ма, обичам та...

Горкото момиче. Не можа да си намери свестен приятел и пак се върна при тоя лумпел да я бие.

... думата е "лумпен" ... има и много специфично значение, на което Криз Браун едва ли отговаря.

Голям праз.

Бии за да те уважават.

явно ти няма с какво друго да спечелиш "уважение"

Явно някои хора неразбират от ирония. Жалко.