Алекс Сърчаджиева: Зарязвам всичко заради Иван

Актрисата Алекс Сърчаджиева е категорична, че би направила всичко в името на семейството и любимия мъж.

Обратно в новината

Коментари - Алекс Сърчаджиева: Зарязвам всичко заради Иван | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

леле, а за ни_ло нито една плюнка

да са живи и здрави и двамата и детенцето им тя е много позтивен човек винаги усмихната и много се радвам че има такава лубов при тях и оставете злобарите те плуят иван защото не могат да го стигнат

Нещастният човек е злобен, а тук виждам в коментарите много нещастни хора! И няма какво да внимава Алекс, ако е щастлива да взема с пълни шепи от това щастие, че то нещастието идва и когато невнимаваме и когато внимаваме.

да внимава какво демонстрира след време може и да съжалява всичко е приходно няма вечни неща

Иван може да е всякакъв,но докато тя се чувства сигурна и щастлива с него нека изживява тези мигове.Та какво по-хубаво от това!Ако всички хора сме постоянно в такова състояние представяте ли си в какъв свят бихме живели!

Харесвам това момиче.Няма късмет както с баща така и с мъж.Сега е влюбена но ще прогледне.Не я харесвам като водеща на пошлото предаване Големия брат.Не и отива да бъде принудена да манипулира. А Ласкин не заслужава дори коментар.

тоя иван е егати гнусара а пък като артист - гледах го два пъти миналата година , честно , вече подбирам представления , в които участва , за да не ги гледам...

той е ГЕЙ с потник! Само се прави на мъжкар.

Харесвам и двамата. Да са живи и здрави и много щастливи!

и двамата са уясни !! нахални, самовлубени врузкари !алекс му развали семеиството на ласкин а тои дори не се жени за нея! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Винаги сме силни и компетентни когато коментираме живота на другите! Колко от вас могат да кажат същото за половинката до себе си?!

Абе вашите ивановци по-добри ли са?! Много сте прости!

Да определено!

Любовта е като пясъчен часовник докато сърцето се пълни, мозъкът се изпразва. /Жюл Рьонар/

Е не може да сте такива злобари, типично по български. Имам усещането, че тук има хора, които само чакат да се появи някакъв материал и веднага почват да плюят, без значение за какво става дума. Просто е споделило момичето нещо лично, така както го усеща. И какво му е на Иван Ласкин - че си казва всичко открито и ясно, без грам фалш, без куртоазия-това ли му е проблема???!!! И самата Алекс си е много добра артистка, но някой трябва да ходи на театър, да гледа, тогава да коментира.

Милата тя! Ако можеше да си видиш "идола" от страни, лошо щеше да ти стане...:( Яко си се нахендрила Александроооу, яко!

Тая артиска в кои филм е играла? Някой гледал ли го е? :))

Чудесно се справя като артистка, но я вкарват във филма: "Стой да те наплюя". Това е най-известният български безкраен сериал. Няма известни българи, които да не участват в него.

Руслан Мъйнов е класи над тоя Иван... Ама български жени... какво да ги правиш - външно и да са красиви...

ти луд ли си или на театър не ходиш по принцип.

Явно си живял/а и с Руслан и с Ласкин, та знаеш !

александра,правиш много крайни изказвания и се стремиш да представиш иван в светлина,в каквато и той самия не се е виждал!!!по-кротко момичето ми!отърси се от този злобар и холерик-направо ме плашиш!!

Не можем да съдим Алекс за избора и.В момент на слабост,когато загуби най-близкият и свят човек в нейния живот-майка си Алекс имаше нужда от опора.В Иван тя е намерила тази опора може би и липсващия баща.Щом се харесват,обичат и разбират да си живеят живота и да не досаждат и пречат на различните от тях.

плод на необяснима любов между гениален луд и мургавелка добра актьорка къде другаде да търси съдбата си освен около друг много добър представител на сцената-там и е пъпът хвърлен явно.

Гениален простак искаш да кажеш, нали?

мисля,че съм определил йоско точно.

недей и хвали съжителство-хвали ми СВОБОДАТА.

СЪЖАЛЯВАМ ТЕ САШКА,НЯМА ДА ГО ИЗТЪРПИШ ДЪЛГО-СЕГА ТИ Е ХУБАВО ЗАЩОТО ТОЙ СИГУРНО ТИ ДАВА СВОБОДА И НЕ ТИ ВИСИ КАТО ВОДЕНИЧЕН КАМЪК НА ВРАТА,НО ТИ СИ РАЗКОШНА И ЗАСЛУЖАВАШ МНОГО ПОВЕЧЕ НЕ ,ЧЕ ИВАН НЕ Е ИНТЕЛИГЕНТЕН,С ПРОФЕСИЯ И ФИНАНСИ,НО МУ ТРЯБВА ПО-СЕРИОЗНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ЖИВОТА.

Този Иван се взема много на сериозно -надут,прост,арогантен,мъчи се да изглежда мутра-и защо ,с нищо не блести,село Рупча...

Жалко, защото започва все повече да изпростява - като него.

"Когато имаш човек до себе си, и се чувстваш добре, можеш да направиш всичко, което поискаш", т.е. всичко, което той поиска. Ето такива безхарактерни жени, без лично мнение и позиция са ми "любими". Жалко за Алекс, защото майка й беше уникален човек.

И двамата са сладури, страхотни симпатяги. Господ здраве да им дава!

Като е откровена в интервюто дали е разказала случката с Иван през лятото във Велинград, как е карал демонстративно джипа си по булеварда с биричка в ръка и кади циркове са правили в КАТ и двамата как им били развалили уикенда полицаите и тем подобни гупости и заплахи и накрая случая се потули.

Какво общо има това с настоящият им живот и защо се ровите в миналото на другите, погледнете вашето. Няма жив човек, който да не е правил грешки, по-важно е да се е поучил от тях, а явно те са го направили и вие им завиждате.

Любовта е вечна,докато трае.

Как може да си влюбен в такъв лумпен???? ( за Иван )

Иван е една огромна грешка на Александра.Иван непрекъснато се излага като кифладжия.

Е ми то и Иван заряза семейството си заради нея !!!! От ясно по ясно !!!!

Алекс е готена и с чувство за хумор, но Иван е много прост.

Отношението на Александра към семейството са обясниви. Тя израстна без баща и това дава своето отражение.

Злобно и атавистично!

Наследила от майка си "способността" да разваля семейства , а и не смятам ,че Пепа знаеше какво иска от живота. Изобщо Алекс е нямала хора за пример около себе си. Може би Руслан щеше да я вкара в пътя, но пък и тя е същата като майка , по отношение на мъжете и т.н.