Любовните връзки на Деян Донков

Кои са жените, докоснали се до сърцето на българския Дон Жуан?

Обратно в новината

Коментари - Любовните връзки на Деян Донков | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не знам какво ни занимавате с този грозник *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В дълбочина нещата стоят по съвсем различен начин. Хората са способни на обич и това е,което се случва, някой те привлича и това е... Само на снимки съм виждала Деян Донков и го намирам изключително привлекатен и артистичен, с аналитичен и проницателен ум, това е, което излъчва.

ок де.. аз не разбирам защо толкова жени му се лепят пък на тоя.. от всякъде си личи, че е някакъв абсолютен нервак и че не е много добре, да не говорим пък какви наркомански зъби и състарена мутра има.. може би на живо е чаровен за жените.. но като цяло не мисля че толкова си заслужава да плачез за него, което виждаме доста често напоследък..ма то не че е казано че и тези дето плачат са цветя де..

Ей...много са ми смешни хората, които пишат, че случайно...ама съвсем случайно....разбираш нали били хванали малък, ама много малък откъс от "Къртицата"!И все тия откъси,дето на другия ден се коментират в дир-а!Къ'в тоз късмет?

А кой е този тип, че да ме занимават с неговите любовници? Не са нищо особено.

Видински клес .

Жени,какво му харесахте на този недодялан камък?Достатъчно е да му чуеш речника и да разбереш,че това е един хамалин и нищо повече.Как все се влюбвате в мъже,които знаете че не са за вас?

Лично на мен не ми харесва като мъж. Според мен във връзките си го играе лошо момче, жените все след такива тичаме..

Не разбирам защо всички недоумяват, че Донков е титулуван за секссимвол. Може за нас да е грозноват, ръбат и недодялан, но това не означава, че е такъв с любимите си. По-възрастните сред нас могат да си спомнят, че и Белмондо беше един от секссимволите на френското кино. А приемате ли, че мазници като Аштън Къчър и Джъстин Тимбърлейк са секссимволи? Аз лично, ако бях на мястото на Деми Мур не бих заменила Брус Уилис с мекотело като Къчър. Жени по света много, два пъти повече различни лични предпочитания. Усмихнат ден!

абе тука става въпрос и за поведението на донков, никой нер казва, че е грозен, понеже са му малко по-остри чертите. малко ги усукваш нещата.

По принцип си много прав.Но не знам защо Ал Пачино супер много ме кефи, а Деян Донков - въобще.И никога не ми е харесвал / изключвам последните му медийни изяви по шоута /.

Аз недоумявам защо е титулован за секссимвол . Той няма никакво излъчване... и най- малко сексапилно такова.

Винаги когато в Дир-а се е появявала подобна провокативна статия която е предизвиквала разгорещени коментари съм отбелязвал.Постарайте се да разберете тънкото чувство за ирония на редакторите които ни пробутват такива статии и ние веднага се връзваме и започваме да обсъждаме.Нашият така наречен елит е точно такъв какъвто е и народа който го излъчва-псевдо.Тук влиза разбира се и политическият елит.За това сме и на този хал.Деян е едно нищо и поведението му показва комплексарщина и провинциалност.Но за Радина ми е определено жал защото скоро и тя ще се окаже в безтегловост като Елен Колева.А тя определено е харизматично момиче.

Цъкнах ти едно плюсче. Чак провокативна статия? Ако не пускат такива нещица - колко време ще бъдат редактори? Не само в Дир, в която и да е медия няма да просъществуват. Мярнах и едно друго постче... българските мъже за нищо не стават - нито за кревата, нито за масата. Любопитно ми е на какво е основано. На интернационален опит в ложето и на софрата?...

Не е хубав, не е и богат, но е факт, че повечето му жени са големи красавици,което означава че има харизма и чар, с която привлича жените и не на последно място вероятно е добър любовник. Няма друго логично обяснение!

Секссимвол, квазимодо... - важното е че ги е опервазил!

Ами тя , простотията, по хората ходи...

Този Квазимодо??Секссимвол???Това вица на деня ли е,или на годината????

Дон Жуан,Секссимвол,емблематични роли -наистина ли говорим за един исъщ човек?

тук има някакво недоразумение загадка. не е вазможно този чукундур да е секс символ. жена сам и не бих допуснала тази креатура на пушечен изстрел от мен. или е платил за това писание или е плащал на всички тези шуврантии, или е много срачен в лажите?

>Деян Донков е сред най-обсъжданите личности в публичното пространство в момента Грешка. Най-обсъждания в Лайф-а на Дир-а.

Невероятно точно казано ! Поздравления....

Ако този е Дон Жуан...аз отивам в манастир :) :) :)

Е много е грозничък!С какво ги привлича?!Само им опетнява имената.Радина да бяга,докато е време!

Представям си че съм от друга държава и щом Донков е секс-символ, да се запитаме какво представлява българският мъж??? Не казвам нищо- само питам?

е в последния коментар го пише-чупките, стойките, дъвката, шапката и шала!

Българските мъже за нищо не стават - ни за крЕват, ни за маса.

Като движиш с такива се сещам и ти за какво ставаш само.

Такова мнение може да е базирано само на много, много богат опит.Евала!

Бе стига с тоя дъртак, няма ли по млади и наистина хубави мъже в България, че го натрапвате тоя на нещастните българки?

Все хубави жени. За разлика от първите три обаче Радина изглежда много измъчена в момента. Хванах случайно "къртицата" една вечер и ми направи впечатление, че е страшно отслабнала. Няма нищо общо с онова хубаво момиче, което беше. Отделно изглежда емоционално нестабилна и няма излъчване на щастлива жена. Явно Донков не и влияе добре. Даже, гледайки поведението му, мисля че я потиска.

Аз съм крайно озадачен, как този стана секссимвол и защо го търсят толкова много. Нито е много красив, нито е богат, нито е престъпник.

Го виждам и го чувам този човек.

тая рубрика и без тва е измислена, нема се пуашиш :-)

Грозен , ама оборотен .....

и надарен ще да е.

Евала на Деян! Ако е обърнал хастара на всичките тия сладурани по 50-100 пъти шапка му свалям! Нема значение как изглеждаш, е вижте ме мен, важно е да ги плющиш сладураните! Па лузърите нека дращят къф си! ха ха...

Какъвто мат'риала такъв и "елита"

Щом казвате , че е сексимвол значи е сексимвол. Ако в медиите повторят няколоко пъти , че някоя маймуна е секссимвол и тя става такъв. Няма лошо. Важното е да има сексимволи за хората , които нямат преценка за нещата. А те не са хич малко.

на мен лично той въобще не ми харесва. какъв секс символ бе хора??? излагате се! и колко арогантно дъвчи дъвка и мляска като ядеше в къртицата не е истина......страшно ми е антипатичен.

ШМЪРКАН

Боже, къде си?? Ако това е българският секссимвол... До там ли я докарахме! Може да е талантлив на сцената, но е абсолютен "селянин" (не в географски смисъл:))

мене ми е през оная работа

А за мъжете, докоснали душата му няма ли да напишете нещо?

Днес в 16 часа тази информация на мен какво ще ми донесе - хубаво насторение в края на работния ден, желания да плесна с ръце и да прегърна колегата отсреща, да пийна едно малко, да повърна, що ли - кажете ДИР.....

аз повръщах но не заради инфото

Спокоино, Лети, важното е, че на редакторките в Дира всичко в него им харесва и ни го пробутват през седмица.

От къде дойде етикета Дон Жуан точно за Донков пък? Нито е секси, нито е красив. Не мога да се начудя кой ги лепва тези етикети и тръгва една приказка после, леле мале. Дори и на косъм не е от истинския Дон Жуан. Всъщност може би само по това как си мени жените. Друго общо няма!

Той ми мяза на Дон Кихот, а и Росинанд е около него....

Може би щото играе Дон Жуан в Народния и хич не се справя зле... но че се пре*ба да влезе в тая къртица - и това ефакт. И че ми писна медиите да обясняват за половия му живот - и това.

Ами като го кльопат мацките защо да не ги сменя през ден?! Аз, нали съм смотан, само една Вихра желая, ама и с нея не ми връзва..

Стани успешен продуцент и ще ти върже!!Парите и властта за жените е като алкохола при мъжете :)))!

Интересно,като разберете,че на ,,читателите,, и пишещитите тук една личност не се харесва,започват да слагат всеки ден името и.Наред е този охлюв-Донков.А ,за тези,които са били с него,няма да кажа нищо.Не си струва.

абе кой го определи този нещастник за секс символ,Дон Жуан и.....Тези жени май са имунизирани за вкус.Нали го гледам сега - то стойки , то чудо, шапки , дъвки ,очила...пълен смешник.

хахахаха то стойки , то чудо, шапки , дъвки ,очила...пълен смешник.

Поне да имаше пари...