Коментари - Хилда Казасян с нов мъж | life.dir.bg
назад

Хилда Казасян с нов мъж

Хилда Казасян разкри, че от 7-8 месеца до нея има нов мъж.

Обратно в новината

Коментари - Хилда Казасян с нов мъж | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Класата е изписана на лицето и, много чар, стил и неподправена елегантност носи в себе си. Изключителна рядкост в днешните географски ширини.!!!

ако не беше казасян щеше да е кръгла O

Винаги е усмихната и лъчезарна. Харесва ми.

Колко още ще смени още.Щастлива първата година на втората пак щастлива с друг на третата трети... и така н.т.

Браво Хилда! Пази си любовта и бъдете лудо щастиви...

От писаниците по долу, разбирам ,че Хилда имала общо 2-ма мъже, стар и нов, интересно тогава детето от кого е??

ти жиФ ли си бе !?!... ле леее верно си гуем артиз! как преметна сички хленчлъци, че си се побил с главата у земи! :))) а хилденото дете е от Светия Дух...- явно! -ама не е твоя арбайта! с една дума : това си е лично хилдина работа и никой няма право да си вре носъ там!!!

Що бе, кво те интересува толкоз? Има ли за теб значение от кого е? Ако ще и от някой дето не си го чувал. Ще станеш ли по-умен и по-добър, като знаеш от кого е детето? Ти да не си софиянец?

Ма верно много интересно?!? И сега като не знаеш как ще запсиш? Това ли успя да изанализираш от статията, дребна душичке!!!

А нещо за Рут няма ли?

Хилде, (обръщам се галено, защото съм на годините на майка ти), както казваше на някои участници в "Като две капки вода" - ОБИЧАМ ТЕ! Зареждаш и нас с позитивизъм, настроение и любов! Боже видях те на помена на Чочо и после в предаването-само много силни хора могат това! Не всеки може, а ти го раздаваш на околните и не знам колко остава за теб! От все сърце ти желая здраве, и много много любов-винаги да си желана и обичана!! Бъди силна и за напред и дано любовта да е с теб!

в днешно време и в нашите географски ширини рядко се среща човек, и наи-вече жена с такова лачезарно и положително излачване. пожелавам и само щастие!

Но затова пък се срещат доста неграмотни хора, пишещи например "лАчезарно".

Браво! Толкова е хубава и позитивна, дано й се случват само хубави неща!

Късмет и много щастие, Хилда!

да се уточниме, чиста любов има само в романите и в главите на тинеиджърите. след 18-20 години има силен сексуален инстинкт, но това не е любов. обикновено жените са тези, които правят сметката на кои маж да се отдадат, естествено за пари. мъжете са глупави и мислят само с долните си глави. като им замирише на пка падат всички задръжки. тази хубава арменка може да си хване когото пожелае. настъпи времето, когато жените избират. мъжете се промениха и станаха путиовци.

Велик си ! Ти намери ли си тъпкач или още караш с ръчичката :)

и на царицата и на магарицата е една и съща,но понеже наи-важната черта на българина е фукнята,ако има жена до себе си за която останалите 99 % от булхарските глупаци да му завиждат това ще е върха на сладоледа или както казваше големия български политик кирил рашков-убава работа ама българска.

многе е сладка ))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Страхотна е Хилда! Много, много я харесвам! Да е винаги така прекрасна и щастлива!

Можете да я плюете колкото си щете, но нея едва ли я интересува. Не я познавам и не мога да кажа що за човек е - позитивна или негативна. Едно обаче е сигурно - много красива жена е! Дано да са щастливи заедно, че едната красота хич не е достатъчна! Ама хич!!!

Mи,ако не е красива че моеш ли го дигнеш стари мъжо,щото козата си сака пръч!

Ще, ще ама надали.

Живея с моята съпруга вече 17 години и имам 2 (две) деца. След тази информация започвам да се чудя нормален ли съм или не?! Моля помогнете ми!

Много си нормален! Останалите не са!

и аз съм на твоя хал, само че с 2 години по-малко. И все още обичам безумно жена си, чак и тя се чуди :)

вашите жени само ви използвуват,света ще свърши - глупаците HE

Много позитивна.чуствителна и мила жена.Много добре и стои късата.черна коса=подмладява я.Желая късмет.здраве и много обич.

"Много добре и стои късата.черна коса..." Боже, Господи, това ли са критериите за известност (разбира се, и поредния й мъж)?!

Тази е ненаситна! Казвам и го като жена и й съчувствам искренно! Едн ден ще разбере "като печелим, какво губим", но ще бъде късно, безкрайно късно....Жалко!

Невероатно обаятелна и харизматична, и много красима жена, желая и щастие от сърце!!!!

Тя е пърче и половина. Който я е изтървал си е направил голяма минавка. Има жената излъчване на добър човек. Изкуството я в разглезило, но пък й иде отвътре и не го прави превзето. Нека да ни радва с изявите си. От писанките по-долу разбрах, че не е чиста арменка. Щеше да е грозна, а най-грознта жена е дърта арменка. В прав текст - мацка си е. Плюйте я, няма да хване дикиш. Да си гледа живота и толкоз.

Страхотен човек и красива и одухотворена жена.Много симпатична.Класа.Няма нищо общо с "известнити" от нашия "Елит".Желая ти щастие Хилда.

Изглежда симпатичен човек. Желая щастие.

Хилда,ти си невероятен човек!Не позволявай някой да е над детето ти!За собствено спокойствие!Но бъди и влюбена,защото всеки има право на малко щастие!Желая ти да съчетаеш нещата така,че всички да са доволни.

Много стил ,интелигентност и възпитание.От нея лъха само положителна енергия. Дано е щастлива и мъжа до нея я заслужава.

Заглавието ви е просто покъртително. Няма да коментирам какво впечатление поражда...Че Хилда е едва ли не... и всеки ден си сменя мъжете. Без думи. Колкото до самата Хилда Казасян - изключително симпатичен и сърдечен човек. Личи си, че душевно е много чиста и недоправена... Ех, повече такива българки да имаше...

Симпатична -Да,Чаровна -Да,Интелеигнтна -Да,Българка -НЕ!Мислете като пишете жената не е българка и се гордее с етническия си поризход!

Знам каква е, бре. Грешно съм се изразила вероятно или така си решил да изтълкуваш написаното. Казвам, че ми се иска повече българки като нея да има. А не че тя е българка...

По националност, а етническия произход е друго - какво се занимаваш с глупости, това ли е най-важното...

Майка й Надежда е чиста българка и голяма красавица.

Да имаш толкова позитивни оценки измежду форумните говеда, които мразят и себе си ТИ СИ МЕЧТА!

ХИЛДА КАЗАСЯН Е ИСТИНСКИ И МНОГО ПОЗИТИВЕН ЧОВЕК ЗАСЛУЖАВАЩА ,КАКТО МЕЖДУВПРОЧЕМ И ВСИЧКИ ХОРА ДА БЪДАТ ВЛЮБЕНИ И ЩАСТЛИВИ. БЪДИ ЗДРАВА ХИЛДЕ

А кой е стария и мъж??

Покойният Чочо Попйорданов, лека му пръст на човека.

А детето и от него ли е?

ЖЕНА МЕЧТА ЗА ВСЕКИ НОРМАЛЕН МЪЖ С ВКУС.

Жена съм, но и на мене ми харесва, без да съм обратна. Одобрявам вкуса ти :))

Добре, че ни си обратна. Обаче си права.

Всеки заслужава щастие тя го е намерила за момента, нека са щастливи!

Хилда е страхотна, на последния лайф на капките направо ми събра очите, страхотна прическа, много непринудена и по детски радваща се на изпълненията на капките, истинска жена красива и обаятелна, истинска арменка, въобще този етнос е номер едно при певците, и шоубизнеса, трябваше и аз една арменка да си намеря, но май ще се задоволя със Софиянка.

какви капки, какви пет лева?

Как какви - ами от онези капки!

Многох чаровна, сърдечна, прекрасна усмивка. Много е готина.

АУ КАК ЩЕ Е КРАСИВА, КАТО КРОКОДИЛ Е, И МНОООГО ПРЕВЗЕТА, ДА НЕ ГОВОРИМЕ КАК ПИЕ

Тя е истинска дама.Не може да се сравнява с илиянка раева(да,с малки букви).Незная на колко години е,но казват,че след 40 душата на жената ,,излиза" на лицето.

Много чаровна, красива, интелигентна и талантлива, обаятелна жена! Дано да е щастлива!

А, невъзможно ...

много се лигави бе не й отива

Красива и интелигентна жена.