Яна Грудева откри любовта

Водещата е влюбена и щастлива, отдава се на пътешествия до екзотични дестинации.

Обратно в новината

Коментари - Яна Грудева откри любовта | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тези моделки / водещи / певици , ме убиват като почнат да говорят за " екзотични дестинации " и после споменат една куба или тайланд . за тяхна информация , това са обикновени туристически места . като отидете в ушуая , тогава ми споменавайте екзотика .

С телевизия се занимавала още като ученичка. Та тя дву думи на кръст не можеше да обели, докато беше нещо като водеща. Явно "богата" любов ще да е открила при толкова пътувания.

Погрешно схващане,че такива като нея са тъпи...имам новина Тя е тъпа,ограничена и бездарна!Била чела за духовните места...хаха ама,че смях....Никаква връзка с реалността!!!!

Такива статийки винаги предизвикват искрен и неподправен смях в мен !!! Браво ...

Ох, горката, кой знае колко луканка е изяла докато откие любовта, като че ли е тинейджърка. Ама любимия да внимава много и да плаща далечните дестинации, щото колко му е да стане бивш любим!

Ами! Отдавна си го продава....А Жоро Илиев и показа и отзад за какво може да го ползва. Грозновато селянче някакво...

момата е харна, добре си служи с ....инструмента и естествено прогресира по такъв начин.

тая се изживява като че е открила минета или секса отзад :-))))))

има ли някои които да се итересува от тоя травестит

нещо помско и нещо конско

Има нещо ромско в нея

Как па на една от тия манекенки(с консумация) не им е хобито нещо нормално, а да ходят по разни екзотични дестинации, дето само билета ти струва хиляди левове? И защо никоя от тях не се ожени за примерно автомонтьор или шофьор на такси, все ходят с разни баровци, а отричат да са карачки и златотърсачки. За мен тия са си чисти ... аре да не казвам какви.

Тая па кифла ква е?!?

Познавам я от години, беше любовница на Жоро Илиев. Тя е намьекващ кон от Русе.

Туй момиченце, и то горкото, не ще да е много в ред с акъла!?Куба, Индия-духовни дестинации!?Общества, с най-отчайващата бедност и цигания в тях, къф ли да го търси там!?При някой садху!?И тя, да гледа там тоя духовен сеир-атракция, със сладостна жажда!?Духовно момиченце, няма що!?

да бе това с майката е прекалено а иначе съм я виждала хубаво момиче не ми се видя зла а в тия среди всички пушат а сигурно и други неща взимат тяхна си работа

еее майка и пък сега почнахте :) всъщност момичето беше фаворитката на жоро илиев и докато другите друсалки ги сменяше постоянно то тази друсалка му беше по близка дори от жена му Мая

тази е извесна с това че я дават по телевизията с нищо друго

Е,как не знаете кой е Янчето? На Юлия Грудева дъщеря й! Хайде стига бе,било важно образованието..Янчето що не каже как се успа за кандидат-студентския изпит и не отиде,а мама й беше дала пари да я урежда...По полека с хвалббите,че и от Русе четем тук,а и знаем как стоят нещата

О.К. А коя е Юлия Грудева?

Майка и е най нахалното и алчно нещо на света . Комунистка, заради такива за свестните нямат шанс. Но момичето трябва да е щастливо, то не е виновно и не избира родителите си. Бъди щастлива.

Момичето трябва да се е влюбило в срамежлив беден студент и затова не иска да му казва името. Той пък сигурно е взел студентски кредит и е поканил любимата да прескочат на автостоп до някоя екзотична страна. Какво ли не прави любовта!

Ами нали казва, че си има приятел, който да я води по екзотични дестинации и затова е щастлива.

Как пък друго не ги вълнува тия кифли-само пътуване до екзотични места и приятно прекарване на времето!? Да ви имам спонсорите.... ама споко, ще я сменят като и омръзне :))))

Има нещо пресилено и фалшиво в тази жена.....