Владо Пенев угаждал на Марта, като били гаджета

Актрисата и тв водеща Марта Вачкова разкрива любопитни подробности за новия културен министър Владо Пенев, с когото преди години са били гаджета, а днес са много близки приятели.

Обратно в новината

Коментари - Владо Пенев угаждал на Марта, като били гаджета | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не искам да си изразявам отношението към нито един от двамата, защото знам, че всеки е на някого приятен, на друг неприятен, общо взето няма значение какво мислят непознати хора за теб, важни са ти близките и тяхното мнение! Това, което обаче ме впечатли по много, много неприятен начин преди време - две-три години, не помня точно, беше едно тяхно съвместно участие при Ники Кънчев! Беше благотворителна игра! Няма да кажа какво стана накрая, защото ми се видя толкова неприятно, че и до днес понякога се сещам за това и дори се питам, дали аз нещо не разбрах правилно, дали така ми се причу, дали не бъркам? Затова няма да го разкажа, за да не изпадна в евентуална несправедливост, но ми е любопитно дали и някой друг помни тази игра и дали нещо го е смутило тогава? Нещо некрасиво като проява от страна научастниците!

Аз съм спала с министъра, ха да ви видя.

Не се харесва защото има нещо лигаво в поведението и, а това че е дебела е малкия проблем.

ми тя марта прилича на хермафродит,странен вкус е имал този министар

Повече от четвърт век слушаме за тази велика любов. Ай, стига вече!

Добре се е отървал човека навреме.

А,бе'11' нещо бъркаш нещата.Хаѝде сложи си Вазов и Левски и си ги гледаѝ цяла вечер по ТВ,като си толкоз интелектуален!Какво сравняваш шоуто с писателите от онова време.Па си наместил и Парцалев там..

Докато по телевизиите се показват лица, като Слави, Иван и Андрей, Денис, Магърдич, Любен Дилов и други подобни, и на последно място Марта и Токмакчиев, този народ не може да има за прогрес в Културата!

хайде не слагай всички в един кюп! И кои сас според тебе тези, които ще издигнат културата ни? Питам сериозно - интересно би било да ги знаем.

Колко ли си годишен....не много вероятно..., но ти отговарям:Иван Вазов, Левски, Ботев, Смирненски, Ст.Л.Костов,Алеко Константинов, Парцалев, Николай Хайтов....мога да ги изреждам до зори....Толстой, Гогол, Мопасан, Юго....и много други, ако изобщо си ги чувал....

Григор Вачков умира през 1980 г.Това означава че връзката и с Владо Пенев е свършила преди 33 години. И точно когато той става министър , тя вади тези "любопитниподробности". Много неприятна жена която винаги е лежала на славата на баща си а сега се опитва да вади изгода от връзка от преди 100 г.Недостойно и натрапчиво,како Сийке- образа който характеризира и саматаМарта.

Aма че точно казано! Подкрепям с две ръце

Не разбирайте и не коментирайте това като злоба.Няма такова нещо,просто ни писна едни и същи протежирани и стари лаври.Пък и защо тая да е високомерна,да не е принцеса.Нищо и никаква най-обикновенна ,дори под средно статистическа,защото всяка уважаваща себе си жена не би се допуснала да изглежда по този начин.

Мартооо, Марто, поне едно положително мнение да бях прочел за тебе....То верно, сега има много извратеняци, но поне едно добро да имаше....Чудя им се на тези от БНТ...толкова си посредствена, а те търпят...защо ли?

нека хората да са щастливи. Марта е естествен и приятен човек. Не е високомерна. Макар и и по пълничка е с прилична външност.

Приятен човек е за тебе, защото имаш ниски критерии...

Кажи ни най-после тези твои прехвалени критерии, по които класираш хората. Иначе излиза, че само си дрънкаш!

Нямам нищо против Марта Вачкова,но това нейното се дължи на данаилов ,а сега може би на този пенев.Ако има мозък няма да парадира ,защото е неестетично да я гледам от къде ли не.БАСТА

Само един гербер може да бъде толкова извратен, че да има за гадже Марта Вачкова..

Не случайно си куха лейка! :)

Отвратителна жена! Ето това, мили деца, се казва да си връзкар.

Тъй шъ угажда и на тия, дето го сложиха...

Да бе, ти дали познаваш Пенев? Или си нямаш работа, та щракаш глупости по клавиатурата? Все ги познавате, все сте расли заедно, а? Или и ти си като оная от рекламата на ХЕПИ - ...малиййй, ще ям с известни... Я се скрий някъде, па после се потърси!

Наистина неприятна личност,няма нищо общо с Григор Вачков като артист, просто много елементарно да говори така за връзката си с Владо.Изключително не етично!!!!

Абе трудна работа е това, да правиш секс с такъв бидон като Марта.

баща ти беше ГОЛЯМ, Марта!! ала ти си кръгла нула и като жена и като актриса!!

Изключително неприятна личност е тази Марта.Нищо в нея не ми харесва. Не знам кой толкова я лансира.

Махленски приказки. Дотам ли изпадна Марта? Я да вземе да си постопи сланинките и да си събере акъла!

неприятна жена - злепоставя не за първи път Владимир Пенев, който очевидно е фин човек.... някой да и каже да престане....