Вижте 10-те най-харесвани сватбени снимки

Публиката на Дир.бг определи 10-те си любими снимки от конкурса „Незабравима сватба“. Очаквайте скоро и победителя.

Обратно в новината

Коментари - Вижте 10-те най-харесвани сватбени снимки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Victoria

Моята любима снимка е карате-булката но за съжаление не е намерила място в десетката. Иначе съм подкрепил 4-тата и 7-мата

В първата снимка има закачка :) Втората на мен лично ми е фаворит! Има толкова красота, метафора и показано-недоизказано!!!! Бях булка преди 23 год. ;) и мога от опит да ви споделя, че за да имаш щастливо семейство, не е определящо сватбеното тържество. Сватбата ми беше дни след избирането на първия демократично избран президент в България и цялата еуфория от промените се отрази и на празника ни. "Мобифоните" едва бяха навлезли, фотографите снимаха с "Смена 8", а за сватбени агенти даже не бяхме чували. Скромната (по днешни стандарти) сватба, не ни пречи да се обичаме и желаем все повече. Дай, Боже, всекиму истинската половинка в живота! Другото е ...... Панаир на суетата!

Постановъчна фотография, изпълнена по технически плосък и недодялан начин, страдаща от липса на свежи идеи. Фотография, показваща на места огромни инвестиции и липса на умения на боравене с техника и събития.............. Дано журито избере нещо стойностно........

И на мен всички ми харесват !!! Красиви Българчета ! Да се множите и плодите с любов! Да споделя - имам почти 7г. брак и по-чаровна от моята Мария не съм срещнал : ))) Знам , че и след 50 години ще е така . Със здраве !

Лично аз съм гласувала за първата и последната снимка. Снимките са страхотни и по-различни - младо семейство, красива булка и прекрасни шаферки, усмивки, щастие, свежи цветове, идейна сватба и много хумор! Не може да кажете на черното - бяло! Стига сте хейтвалиии! Be happy! :)

dinco@

Престорени, помпозни? Не сте видяли снимките от нашата сватба, състояла се две години след раждането на детето ни! Беше истинско, забавно, неподправено щастливо...

Изглеждат ми като извадени от американски каталог за сватби!

На мене всички снимки ми харесаха , да са живи и здрави и най-вече много щастливи! В сравнение с тези от моята сватба , която беше преди 15 години са си супер, а и така наречения видео оператор беше си пийнал та и лентата не е за гледане.

Е нищо, де ;-) При някой оператора е трезвен, но те пак не са щастливи и се развеждат :-))

Щастлив или нещастен брак са последващи събития, никой не може да отнеме на младоженците мига от прекрасното събитие. Желая им щастие.

Муки, Муки , и ти си прав/а :-) ! Но какво да ти кажа, 14 години брак , преди това 7 год. гаджета, та общо 21 години , да кажа че пърхам от щастие ще излъжа яко, средна хубост. Желая ти щастие и късмет !

Ми аз като гледам това снимки от 2 сватби. Не знам честно ли е така? За която и да гласувам едни и същи хора печелят.

delly

Здравейте, поради многото коментари в тази посока, направихме следните промени в регламента: Един потребител има право да класира само една снимка в 10-те най-харесвани. В случай, че втора снимка от същия потребител попадне сред 10-те с най-много гласове, тя не се включва във финалната десетка и мястото й се заема от следващата. Благодарим Ви за активната позиция!

След дъжд качулка. Променете класацията още сега. Оставете от всеки потребител само най-класираната снимка.

delly: Това "само по 1 в 10-ката" може да направи странни ефекти -- снимка да трябва да отпадне поради някой потребител и по този начин да се обезглави вотът на други потребители (които пък са избрали само отпадналата снимка). По-честно вероятно ще е човек да има сумарно 1 глас. Ако го даде за една снимка, тя получава целия глас. Ако гласува за 5 снимки, всяка получава по 0.2 гласа. Ако гласува за 100 - всяка получава по 0.01 гласа. Така всеки ще "тежи" еднакво, без значение за колко снимки е гласувал. Всяко масово гласуване от един човек девалвира и размива силата на гласа му. А как да се обезпечи технически, това нека специалистите кажат.

Това само 3 ли се престрашиха да си изпратят снимките на конкурса. Като гледам от 2 сватби по 2 снимки и третата се е уляла цели 6 снимки. Тези конкурси реално са кой колко приятели има във фейсбук и кой е най досаден тип "моля дайте едно харсване". Щом от една и съща сватба има цели 6 снимки в десятката. А останалите 4 и те са от други две сватби. Всъщност само последната снимка от дома на булката ми хареса.

Я по-добре не правете конкурси ... Като гледам коментарите ... Какво като има 5 снимки от една и съща сватба? Ми аз лично съм харесала и петте. Не защото познавам младоженците, напротив - просто фотографията е различна, а не "Ела се вие,превива" и хайде ...

Не 5 а 6. И всички са еднотипни достатъчно е било само с една. Другите с нищо не показват по различен поглед към въпросната сватба. Далеч по интересно би било в 10 та да влязат по разнообразни фотоси показващи от различна гледна точка този ден. Ама карай сега Морската булка има 6 фотоса в гръб, анфас, на плажа, на басейна, с младоженец без младоженец до втръсване.

Циркаджийски изпълнения!

Всичките са банални.

Според мен условие трябваше да е от сватба по една снимка.

Че то май 5 снимки са от една и сщъа сватба.

Никой не може да ме убеди, че тези снимки не са изтеглени от нета, а как се събират гласове е всеизвестно.

не е възможно! тази снимка беше със сто и повече гласа назад само последния ден и как така удължиха конкурса с един ден като беше до з0.11. нагласено е , нищо особено не е снимката

Има си хас да не е нагласено. Всичко е връзки и шуробаджанащина.

Като кликна на ГАЛЕРИЯ, вместо снимки, ми излизат някакви кодове. И това от няколко дни. Само при мен ли е така?! И ако не, защо дирът не вземе мерки да си оправи сайта?!

delly

Здравейте, моля, изпратете ни в обратната връзка грешката, която ви изписва (кодовете): http://help.dir.bg/report.php?report_id=9154541&ts=1385980874

Лицемерие за един ден. Мъка за цял живот.

И в крайна сметка всички свършват по един начин - като недоволни и мрънкащи съпруги впоследстие и като мъже, мъкнещи на гръб капризните си жени.

Обратното е: изморени жени, мъкнещи на гръб съпрузи и деца.

Ако имаше снимка от гей брак, щеше да е сред номинираните. Нали трябва да сме толерантни.

са арт... Определено човека снимал ги разбира от изкуство! Респект! Достойни са за изложба!!!

Е защо само снимки от една и съща сватба???....нищо особено, на фона на голямото разнообразие, което ни предложихте....

delly

Здравейте, това е Топ 10 на потребителите, които са определени с гласуване. Журито на Дир.бг ще определи още 10 и от всички 20 ще бъде излъчен победител.

Не мога да повярвам - толкова интересни снимки имаше в конкурса, как пък точно тези взеха най-много гласове? Или поговорката ще излезе вярна: "Луд на шарено се радва" - палмички, фонтанчета, някаква крива снимка с блокчета отзад... Масовият вкус е пълна трагедия!

Дайде видео от първата брачна нощ.

Да се провери дали снимките от чужбина дали единият от младоженците не е чужденец и ако е, да се махнат!

Мда, май някои снимки са от една и съща сватба, което някак си не е готино, понеже една и съща агитка е гласувала и за двете.

Само първата и последната снимка носят добро настроение. Останалите са пози и превземации. А самотната булка? Или с шаферките, ама пък в чужбина? Младоженец няма ли или той е само начин за постигане на сватбата, после няма нужда да го снимат?

само последната от десетте е добра и най-вече българска, у дома в малкия апартамент и има радост изписана по лицата на хората. Какви са тези снимки чак и от Чикаго с Джон Хенкок на заден план

Не е Чикаго, това е Ню Йорк с новия търговски център.

Е и? Снимката пак е изкуствена и не е красива.

извинявай, като загледах наистина е въпросната сграда, но не може да отречеш че на пръв поглед изглежда скайлайна на Чикаго

Сватбите са хубаво нещо като театър. Но все пак за един ден кеф, цял живот страдание.

Аз виждам едни професионални снимки на пищни сватби на екзотични места с много шаферки и гости, на хора с възможности. Не мисля, че е уловена "магията" на този ден, която винаги остава в сърцата.

Живи и здрави и много щастливи да са. И каква е тази дискриминация, защо само сватби между мъж и жена? ;)

превзети са