Анна изненада Зуека със здравословна торта за РД

Здравословна торта със суши зарадва Васил Василев-Зуека, който чукна 48 вчера.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еех любов, любов, и на 22 и на две по 22...

Да го изненада и да си го котка, че не се знае кога и нея ще смени с по-млада

Личи си,че се грижи добре за любимата си Анна с кулинарни изненади.Зуйчето си пада по дами с пищни телеса,а затова е нужна калорична храна.

Нещо си се объркала. Не той, а ТЯ се грижи за него с кулинарни изненади. Гледай какво четеш, че става смешно.

Глупак, изостави жена си и тръгна с друга.

Това беше много гадно за Нина! Гала направо щеше да се разтече от лигавиня. Такава показност не ми харесва.

Не го оправдавам,че заряза жена си заради по-млада.Тя е остаряла с него!И е толкова грозен!Ко би предположил?

Аз този човек го отписах.

да е грозен .не е .да е противен.не е...

Аман от такива мъже. То пък да беше някоя красавица...

Глупакът Магърдич ги гушна тези двама охлюви под крилото си - Рачков голямата глъвъ и Зуека, даде им малко пари и те живнаха, веднага си смениха жените - Глъвътъ заряза жена си и си хвана чалгарката Мара, която пък брата на Мъгърдича - Джудиту Халваджиян я чукаше и я изкара на сергията, пък Зуека си хвана тази Анна. Какво да правиш, така е като се видиш с малко пари - веднага сменяш обзавеждането.

Не мога да разбера защо все при Гала ходят да се изявяват такива разтури къщи..Сигурно защото и Гала е разбила две такива.Първият и мъж заряза жена и деца,заради нея.Втория пък остави жена с бебе..И тя ги събира като квачка около себе си и ги тика под светлината на прожекторите,все едно ги насърчава,че това,което са направили е героизъм !!! Да оставиш децата без баща е много похвално..Но има възмездие за всичко !!

ми той тоз Магърдич голям гявол ше излезе :))) армянски :))) тарикантин

ама ако беше някоя жена която ви е омаяла и я харесвате щяхте да кажете че се е влюбила и в края на краищата има 1н живот и правото да обича е нейно :) малко ви е двоен аршина форумните съдии ;)

Истината е,че Нина трябваше да се грижи повече за външния си вид.Може да е много добра,обаче изглежда зле.Много глупаво от нейна страна,защото конкуренцията не спи.

Имаш ли деца живота ти е за тях, това е. Винаги може да имаш любовница, защо да си разваляш семейството.

утре като майонезения бос и той ще се върне при жена си и ще се кълне че винаги я е обичал

То пък тази Ани Вичева една ''хубавицаааа''... На 33 години и вече с двойна гуша и наднормено тегло без дори да е раждала още. В лице много по-грозна от Нина. А и дребна душица е тази нова женица на Зуека щом в ефир прави демонсрация с изненади, без да се замисли че наранява детето му. Гала винаги е била сервилна и нагаждачка. Зуека и Рачков са новите любимци на Магърдич Халваджиян и тя гледа да не "изпусне влака",че ако не е приятелка с Кременка и не се прави на чучело с нейните парцалки...о сбогом предаване,сбогом любими Стефане......напористите недоразумения Зизунка и Джуджанка от кога чакат с нетърпение да я изместят. Зуека може и да е талантлив,но също е дребна душица като дългогодишната си любоФ - Ани.