Най-тъжната котка е новата звезда в интернет

Луху, наречена най-тъжната котка на света заради уникалното изражение на муцуната й, е новата звезда в социалните мрежи.

Обратно в новината

Коментари - Най-тъжната котка е новата звезда в интернет | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на търкалета. Имала съм три котки - една помиярка, една ангорка и една сиамка. Това коте е много симпатично и мило. Не бих го нарекла тъжно. Абе хора, които си нямат грижи и работа са чудят какво да сътворят.

Аз се чудя няма ли по актоални и серьозни новини да на заминавате с една котка. Между впрочем тази котка е една от най грозните която съм виждала в нета. цялата е проскубана, няма мигли, кривогледа е за жалост, с криви крака, виждам пърхото по ушите й, каква е таз опашка като свиснко чарво. от снимката се вижда че е върху студени плочки, сигурно е била затворена в кенефа. и вас да ви керпендисат в китайски нужник и на вас ще ви се сплеска физьономията. А таз котка не е видяла никаква пума,,, подозирам че с нея са бърсали плочките върху които са я истапанчили и затуй мига на парцали.... и такиви "новини" под моето ниво ме изкарват от кожата и получаваме кръвно пулс и други болести....и един последен ракурс към темата/ къде е мерлин монро ли беше едит пиаф ли която закриляше животните и по спецялно нашите улични псета, та къде е тя да арестува таз китайка за тъгата в очите на котката???

Благодаря за чудесната ирония и че се разсмях от сърце на този умишлено неграмотен пост.

И от мен благодарности за поредната закачка с новината и с правописа!

до двамцата мои фенове винаги на ваще ослуги и в полза на другите хора и маже :-)

"Според Лиу котката Луху придобила сегашния си външен вид, след като видяла пума в двора на къщата. Хищникът не е я закачил, но вероятно я е изплашил." ха, ха, ха, пума в китай, ха, ха, ха........

link Cheetah - Wikipedia, the free encyclopedia https://link/wiki/Cheetah The now-extinct species include Acinonyx pardinensis (Pliocene epoch), much larger than the modern cheetah and found in Europe, India, and China

Сигурно е тъжна защото е видяла сладко - киселия сос с кийто ще я овкусят .

Сигурно не му е смешно на котето, но просто след заглавието на снимката се спуках от смях! И се зачудих кое от двете е вярно: 1. Котето се е уплашило трайно от пумата 2. Разбрало е, че никога няма да бъде пума и се е натъжило пак трайно! :-)))))))

Ммда, сигурно пумата е била щампована на тениската на стопанката й/му. Освен ако не е било Адидас или Найк... Как ме разсмя тази котка, уникално изражение има. Едно време постигахме подобни муцуни с фотошопа. Сего тази е мината с фотошопа наживо. :)

Е, къде я намериха тая свободно разхождаща се пума в Китай??? Не ще да е било пума, по-скоро е видяла бяла мечка :)))))))))

хехе много е яка тая котка моята придобива подобно изражение когато е уплашена, ама после си се нормализира де...

да изглежда тъжничко милото

Да изглежда, или да не изглежда - това е въпросът ...

Да изглежда! )))

21-ви век - след огромният положен труд и открития в сферата на комуникациите ние имаме много съвършени устройства със светкавична връзка към световната мрежа и много високи мултимедийни способности. практически днес ние имаме почти неограничен свободен достъп до знание, просто седейки си вкъщи и всичко, за което използваме тези технолигии е да гледаме снимки и видеа на котки в интернет.... човечеството е траш.

Мани ги котките в нета я кажи за гей парадите по улиците... е те тва е траш

много от колегите на парада сигурно гледат котки в нета... кво да кажа.

Такива коментари се спуквам от смях. Първо, че е казан от човек, отишъл също да погледне въпросните снимки, второ, че има предостатъчно новинарски сайтове със сериозни новини и читатели за тях, и трето, че някои индивиди виждат нещо забавно и почват да пискат на всеослушание "НЕ СМЕЙ ДА СЕ СМЕЕЕШ!!!"

Те в Пекин така си се разхождат пуми из дворовете. Хайде холанд!!!

не се казва холанд а холан.

Изразът е "хайде, холЪМ" и означава - хайде, стига вече...

Ужаст!

Пумите се срещат само на американския континент.

Даже и на двата американски континента. И в зоологическата градина в София. Но там се среща по-често тигър...

Много е сладичко :)