17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И той, и Коко Шанел израстват в мизерия, а създават едни от най-красивите и желани неща за една жена - дрехи, чанти, бижута. Шапо!

Всеки планинар минава толкова за десетина дни, а не го пишат по вестниците.

А аз за 40 дена

Гениален за времето си и преобърнал доста стандарти в модата. Факт, че до ден днешен неговите модели остават едни от най-търсените и най-скъпите, ръчна изработка и с отношение.

Тука всички имат по няколко чанти на Louis Vuitton. Даже една жена писала три била имала, и четири на Chanel. Не били много скъпи, сигурно не са щом казвате. Може намаление да сте хванали. Но по вероятно е някой за х.я. Що не ходиш другаде да си избиваш комплексите. Да кажеш, че Louis Vuitton не е скъпо трябва да имаш доход около милион на месец. А с милион на месец едва ли ще се занимавам да се правя на модерен пред някакви непознати.

Не са много скъпи в Ali Ekspress :-) Иначе щяха ли да са толкова масови? Не знам кой би дал куп пари за оригиналния продукт, след като на всяко летище се ще сблъска с поне десетина, общо взето идентични ментета.

Тоя, за да набие в кухите женски чутури, чантички, е минал почти колкото гения Менделеев, във дълбоки преспи....

Не споделям становището и, че Шанел е класа пред Луи Витон. Днес Шанел е търговски бренд, който се изстисква от новите му собственици чрез конвейрно производство. Единственото останало от Коко е #5. Докато Луи Витон до днес е РЪЧНА ИЗРАБОТКА и ИЗКУСТВО. Символ и на финансови възможности и на вкус. Една дамска чанта "Louis Vuitton - Supreme" от 100% кожа и 100% червена е скромните 16000.00 лири стерлинги. Едва ли Жена носи такива чанти, дори втора употреба. https://youtu.be/m-gi96BQ4qU За такива "аксесоари" трябва да си и богата и НАХАЛНА, както Маша Захарова. С самочувствием элита.

Странна работа. Човек, който може да отдели стотина хиляди лева за разни парцали е седнал да си избива комплексите във форум , който в повечето случаи се пълни с платени тролове.

Абе честно да си кажем....няма такива грозни неща като на Луито...

Маркс, Ленин, Сталин, изобретиха много по-добри. Те измислиха и маратонките, дънките, костюмите, телефоните, компютрите... Да ви е.а майката комунистическа... Срам за човечеството...б.клуци камуняшки...

Какво общо имат комунистите тук ве тъпир ?

Пък пишеш от комунистически телефон или комп. Фъшкия.

Кака Деса парцалеса дет е втората жена на оня дет му викат Грипена има три. Акъл няма кой знае колко ама чанти бол

Имам няколко техни чанти - мога да си ги позволя, харесват ми и си ги нося. не виждам какъв е проблемът - едно си купуват скъпи коли, други таратайки и влагат 3 пъти повече да направят от таралясника още по-голям таралясник - аз си купувам маркови чанти. И да, сама съм си изкарала парите. Качеството им е отлично и не са чак толкова скъпи, ако се сравянят с Шанел примерно. И да, имам 4 чанти на Шанел. Както едни жени си купуват нискокачествени пластмасови чанти за по 20 лева, аз по същия начин си купувам маркови. Най-готиното е, че в България никой не ги разпознава като такива - така че още повече ме кефи да си ги нося и никой да не се обръща и да казва: Глей я тая каква скъпа чанта има.

Ам кат друго не можеш да покажеш ше се фукаш само с Луито. Други показват балдър, цици и т.н.

Акъл показвам, акъл... явно не сте свикнали край вас да има умни жени, които се справят добре с живота и печелят достатъчно, за да си позволят такива неща. Край вас явно само кифли и оставате с грешното впечатление, че всички са кифли с изкуствени цици и други анатомични части. И не, не се фукам. Ако трябваше да се фукам, трябваше да изкарам ценовата листа на целия ми гардероб, а там има доста по-скъпи неща от подобни чанти. Ай със здраве. И да, красива съм, достатъчно, за да ме оценят хората, които искам да го правят. Те обаче не оценяват по силикон, а по други неща, така че в моя свят големината на бюста, дължината на краката, формата на носа, силикона в устните или дължината на полата нямат значение.

Ех, Жена, колко ли пък да ти е акъла?

Честно казано стана ми любопитна. Кефиш ме ☺️

Мусака можеш ли да правиш? Щот аз на моята на всяка мусака по една Hermès Birkin и вземам...

тея за 20 лв не ги разпознават нали.

Комплексарите ти слагат минуси, да знаеш че образована жена с пари е най-голямата заплаха за тези дребни мишки. Няма да ги наричам мъже, защото не са такива. Така че си харчи парите както ти се иска и да не ти пука!

Не е лошо да си купите граматика и да я използвате по предназначение!

Че сподели тази съдбовна информация.

Тоя ако бе видял как наследниците му обличат в парцалки курва бакалова...ще духа на дявола в гроба

Дамски чанти от балатум за няколко хилядарки. Това наистина трябва да си гений, че да го направиш! Идиоти купувачи колкото искаш, особено от женски пол.

Респект към този човек. Успял е да обърне в своя полза едно от най-безсмислените човешки "качества" - суетата. Май и тя, подобно на глупостта е безкрайна.

Луи Вюитон са символ не на качество, а на луксозен снобизъм!!!

Хайде пак опитайте да преведете първото и фамилното име дирници….