И Явор Бахаров се перчи с ново гадже

Явор Бахаров се появи в Банско с новата дама на сърцето си. Актьорът от „Стъклен дом” представи красивата брюнетка на колегите си, с които гастролираше на звездния фестивал в Разлог, продуциран от Нона Йотова и Богомил Бонев.

Обратно в новината

Коментари - И Явор Бахаров се перчи с ново гадже | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кви звезди са тия бре смешници

този кадрав овен с 2 праста чело ли е нашумял като известен плеи бои? какавто народа, такива и "звездите" му.

аз пък имам чувството, че тези статии се пишат като подигравка - ами всичко е много звездно, дивно и влюбено, че сякаш не става въпрос за тези хора, а за някакви приказни герои от един нереален свят. някак написаното не ми се връзва с персоните за които се отнася. понякога си мисля, че журналистите просто се забавляват повече и от нас и само искат да разбудят народното остроумие. същото се отнася и за другите "вечни" в рази рубрика - футболисти, фолкаджиики и т.н.

СВЕЩЕННА ПРОСТОТА

Тоя па некадърен пудел каква звезда е?!?

Актьорството не му върви много, дано му тръгне в любовта :)

верно катастрофирали актиори! много точно! добрите но без врузки и морал без работа това е днешна бг безсрамници!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

мене ми е през дедовия

Дайте снимки, защото този Къдрицио Раванели не е много хубав и ще е интересно да видим какво е забърсал...

Какви "звездни двойки" бе, хора?! Това са тай-обикновени бездарни пикльовци, които единственото нещо което могат е да злоупотребяват с наркотици да се правят на интересни. Как изобщо може да обръщате внимание на такъв род еднодневки?!

Егати арт средите, тия от Стъклен Дом са все връзкарчета. Луиза Григорова, Елена Петрова, Бойко Кръстанов, са катастрофални актьори.