17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не харесвам Луна, но смятам, че това с кого спи си е нейна лична работа, стига да не нарушава закона. От снимките е видно, че младежа е пълнолетен. Да са живи и здрави!

колко мъка има по тоя свят, Боже...

Освен циганин като тоя на снимката кой друг ще я плющи тая лудаTa гpo3oфилия.

Парите ти единствено виновниии....

И тези около тях бяха всичките в бяло. С едни такива бели престилки... И ги гонеха да им обличат едни такива много смешни сватбени рокли - с преплетени ръкави...

ПР...

Е то при нея всичко е лудо.

Платен фигурант. Жената е направила "албум" и започва рекламна кампания със всички средства. То, момчето горкото е толкова интелигентно, че едно изречение не може да върже. Не, че друг ще изтърпи хохавелата, дори и за много пари.

Баба и внуче!

Бягайте крачета при младите момчета

Зано се е оправил наистина този сладур..цял живот жени...всяко удоволствие се заплаща

Тази не е никаква луна а луДа..бягайте крачета след младите момчета...хахаха...плаща си бабата бе хора

Според мен платен ПР.

Селска простотия, и на кафе и дира, тая е за лудница а вия статии пишете, е гати държавата.

БРЕМЕМЕННА? НА 50+ ГОДИНИ? АЙДЕ БЕ!

Приличат на чичко-паричко с млада гимнастичка.

Луда я видях на плажа. Не я познах в първия момент, честно! Реших, че е някоя запазена баба реститутка.

Тази жена и трябва психиатър и то добър.Какви сватби,какви бебета?Много объркана жена,също като репортерката Деси Цонева.

Маша и мечокът.... Абе, що ни занимавате с глупости, бре! Луна е на 48! Какви бебета, кви пет лева.... А Горан скоро ще хване гората! Но, живот и здраве желая на младите влюбени!!!

глупости са за теб...не си ти който ще каже кога да роди една жена

Навират ни новина, казвам си мнението... Поне това мога ли да направя? Не смятам за нормално това, което прави Луна. Имам ли и това право? Иначе, раждайте си на колкото години искате и се правете на маймуни колкото си щете... Демокрация!

не глупости истината винаги боли.Може да се омъжи на 48 и да хвърли котката вместо букет.Може и да роди на 50 и да не доживее да види детето пораснало.Всяко нещо с времето си.

Много си права, Ива! Много хора се оказват компетентни да казват кога една жена може и не може да има деца. За това си има Господ. На едни е дал и на 20 да нямат деца, на други до късна възраст. Питайте бабите и пра-бабите си на село кой до кога е раждал и особено пък кой си е мислил да дава акъл кога може и кога не... Някои хора сериозно се мислят за Господ! Ама той гледа...

ако една жена роди здраво дете, това си е божа работа, простотията ви е безгранична, а Луна е просто повод...

И нека да добавя все пак, че в Стария Завет Господ много често дава деца на жени в късна възраст. Примерно на Сара на Авраам. Така че ... имаше една приказка "цар дава, пъдаря не дава"

е все пак да добавя .че пожеланието ви ми хареса:)

На 48 е абсолютно възможно за жена да има дете. Неграмотността по отношение на женската физиология не спира да ме изненадва.

Земи си кака да те отрака!

кака е до 32-3, тая си е баба

А ти на колко си бе? На 35 дядо ли да ти викаме. То бива малоумие и тролиране ама това вече е абсурдно.