Сурогатна майка роди син на Луси Лиу

Актрисата Луси Лиу се похвали, че вече има син. Бебето е родено от сурогатна майка.

Обратно в новината

Коментари - Сурогатна майка роди син на Луси Лиу | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да са живи и здрави всички, обаче на мен ми е малко странно! Уж си майка, пък даваш на непозната жена да ти носи бебето 9 месеца, през които само и единствено тя отговаря за здравето му! А сурогатната майка носи бебето и после просто ей така го дава срещу определена сума пари! Та това бебе е било част от нея! Някак си ми се струва, че нещата не са съвсем наред! Дай Боже всяка жена да може да роди дете по естествен път!

Брей, че младолика! Мислех, че е по-млада. Да й е живо и здраво детенцето, а и тя, за да си го отгледа.

Утроба под наем? Поредната изчанчена приумица на "модерния" свят.

Седи си в Средновековието и не поглеждай дори към "модерния свят"

Сакън да си не разчекне онази работа....

бременоста има известни неудобства, особено на тези години, после ще трябва да ражда все някак си пак неудобства, после ще трябва и да карми

български простак -типичен бай ганьо

Зачеването и раждането не са просто физиология,те са свят процес. До всички дето квичат из форума--наказанието безплодие има своята висша причина.Също както болестите и войните.Мъдреците по нашите земи са казали примерно ,че България страда под робство турско,заради насилственото покръстване от Цар Борис-тогава той избива 50 болярски рода,които не искат да приемат християнството и после гоненията на Богомилите.След като не може да имате деца има причина.Толкова оскотял и консуматорски народ ,какво да се чудим,че изчезваме,Америка вече е черна и стара гей Европа изчезва.Вашите минуси не променят вселенския закон.И след убийството от нашия цар на 50 болярски български фамилии ние сме или под робство или управлявани от цървули продажни.Боляри,няма и няма и да видим,защото както е тръгнало то и като държава ще изчезнем.

ти си типичния пример защо изчезваме -заради такива злобни и злоради манталитети като теб потънали в мрака на самоизяждането и изяждането на другите , търсещи лошото в живота и натяквайки на другите колко са зли и лоши -типичен вампир си ти

Радвам се, че драсканиците на примитивните екземпляри като "Пеньо сурогата" срещат голям отпор сред трезвомислещите хора. Бръщолевиците на "богоугодните" религиозни фанатици нямат нищо общо с природата и развитието. Поздравявам Луси Лиу, също така всички майки и бащи, независимо от възрастта им, но най-вече онези, правят по-късно тази най-важна стъпка! Защото душата и нравственатаа красота нямат възраст, дори напротив - с натрупването на опит с годините душата се обогатява, подмладява, успокоява :-))) А какво по-хубаво за едно дете от ЗРЯЛ, МЪДЪР, СПОКОЕН и добре финансово родител. Той ще им даде нужното възпитание и сила, за да могат да бъдат победители. Господ ни е създал различни, дал ни е свободна воля и съм сигурен, че би се радвал да се възползваме от нея, да се развиваме! Бъдещето е на прогреса!

Живеят с тази болка до живот.Всяка съдба е конкретна.Интересно Лусито какво ще обясни на детето,защото тя не му е майка.Дано се грижи добре за него.Но хората масово си търсят биологичните родители. колкото и да се напъвате в този тъп и все по-тъп форум на западащия дир бг срещу законите божии не се рита.

"хората масово си търсят биологичните родители" Всеки иска да знае от къде идва и това е чисто човешко чувство, но Хората които са били осиновени като деца и са били в здрави и любящи семейства НИКОГА няма да нарекат мамо, някой друг освен човека стоял до тях през целия им живот. Дано Луси създаде такава връзка с детето. Тогава няма да има значение нищо друго...

е теб какво те вълнува толкова какво ще му обясни, дори и да е осиновено детето, но в случая си е нейно собствено.

лусито не я мисмете тя си има легион детегледечки както го е родила така и ще го гледа.

Че тя му е биологичен родител, ти знаеш ли въобще какво значи "сурогатна майка"?

Тя му е майка !Тя му е биологичния родител.Какво има да му обяснява? Вие осиновените сте озлобени, защото са се отказали от вас, а тя има свое собствено дете , дори да е родено от сурогатна майка.То е нейна плът и кръв.Хората, пишещи тук не са виновни за постъпката на майка ви и баща ви, затова няма защо да ги нападате.

Изглежда сега това е модерно в Америката. След стреса, паник атаките, бърнаута идва ред на сурогатството. Сега е популярно в холивуд, по-късно и сред обикновените малоумници.

Ако прочетеш коментара ми на "проблем" ще разбереш какво съм искал да кажа. Не знам защо, сума народ в България в момента си мисли (или въобразява), че всичко е мода. Ами не, не е. И звездите са хора като нас. И те ядат човешка храна и пият вода като нас, и те ходят до тоалетна по малка и голяма нужда (с извинение), и те се разболяват и понякога се случва така че и те да не могат да имат деца. И като случайно така се е случило че имат повечко парички, могат да си позволят такива методи за зачеване и раждане на дете, нямат ли изконното човешко право да го направят и защо смяташ, че трябва да бъдат съдени??? Остави ги на мира и си гледай в твоето канче.

Там където природата е казала не може, защо парите да надделяват с МОЖЕ ? Хората с пари да не са над всичко и всички ?

И кво, стресът и паник атаките са мода, а? Хахаха :))))))) Моли се никога да не си "модерен" в тоя смисъл.

На мода са, всяаки средно статистически малоумник отвъд океана пие шепа хапчета. Особено в Манхатън, там са най-извратени.

Пеньо, не е нещо модерно сурогатството - съществува от десетилетия. Това, че ти си чул за него за първи път от тази статия ;), не означава, че е нещо ново, драги.

И сурогатен баща.

разбира се и суругатен баща. а тая какво се е саблякла все едно, че ще го карми.

Типичен балкански простак. Нещастник, когото жените едва ли забелязват (а и мъжете също, хахаха)

за съжаление манталитета на българския мъж е почти джихадистки-най-гадните мъже от цяла европа са българските-злобни, зли, прости бай ганьовци, побойници -нито искат деца нито се радват на другите скотове и нещастници до мозъка на костите, изключенията като бели лястовици се броят на пръстите на едната ръка

не знам за какво говориш. от красиви жени искат деца

Освен това мъжете са изключително нагли като си позволяват да пикаят прави. А също нямат никаква мярка и страх от водата когато са в банята и излизат целите мокри вместо полусухи.

позволяват си да пикаят прави по улиците , да храчат и да плюят там а също и да псуват и да крещят като аборигени по улиците -все български "мъжки" качества , които чужденците вямат ама то като живееш в блатото и никога не си си общувал с други мъже как да го разбереш

Около мен пък все красиви, умни и възпитани мъже и то в България! Даже откровено я гледай и й се чудих на онази реклама: "Виж мен, виж мъжа си!" Че какво да му гледам на този?! Моят мъж (пък и голяма част от българските мъже) е по-красив! :) Явно каквото търси човек, това и намира.

В България има много хора със здрави семейства, които поради една или друга причина имат проблем със създаването на техни сладки бебета а имат желание и още по-важното биха отгледали чудесни рожби. Но за жалост нашата любима родина отказва да помогне на тези хора и в место това предпочита да помогне на "интеграцията" на определена група от обществото като им сипва пари "на парче". И в този контекст като чета изказванията на много хора ме заболява и явно сами сме си виновни.. всеки си носи сам кръста както е казано...

Всичко , което си написала е така , но какво общо има написаното с "майчинството" на Луси Лиу ???

Ами общото е в това, че понякога в определени случаи зачеването и раждането на дете се оказва невъзможно със собствен генетичен материал или проблеми с матката. В такива случаи се използва сурогатна майка, нещо което в България не е особено регламентирано. Тук е момента да поясня, че напоследък на ин витрото и сурогатното майчинство както и донорските яйцеклетки се гледа нещо като на мода. Богати и известни звезди, имат пари и едва ли не е тяхна прищявка да родят по този начин. А това изобщо не е така. Фактът, че някои разполагат с неизчерпаеми финансови средства, а други са принудени да си продадат единственото собствено жилище и да търсят фондации за да им помогнат не променя същността на проблема. Всички те имат една мечта - да станат родители и да си имат собствени деца, за има семейството им смисъл и бъдеще.

Причината беше продиктувана от написаното в предходните коментари. Споменах, че ми става тъжно за отношението, което толкова много хора имат към този проблем.. И от чисто любопитство: кое Ви навежда на мисълта че съм жена?

...Майката и бебето са здрави... Коя майка е здрава? Биологичната или приемната?!? Според мен и двете не са добре, но то си е само мое мнение.

назадничави индивиди бол по нашите земи... явно и вие не правите изключение а? :)

Що бе всеки има право на лично щастие за всеки човек то се измерва по различен начин- за едни хора щастието е в парите , за други когато близките им и те са здрави за трети в децата независимо по какъв начин са се появили .....Нека да е здрава и щастлива и тя бебето и биологичната му майка ...

За тези, които говорят от името на господ и тн. и обясняват колко е лошо" да има щастливи деца, защото Господ не бил рекъл има една мисъл на Блез Паскал: "Хората никога не правят зло, така напълно и весело, както когато го правят по религиозни убеждения."

Браво! Поздравявам те за мисълта на Блез Паскал и затова ти сложих плюсче! В този ред на мисли, снощи гледах един филм за Йерусалим и превземането му от Саладин. Свещеникът, който беше с християнската войска, се противопоставяше на заповедта на главнокомандващия да запалят и изгорят труповете, защото ако не бъдат телата погребани, нямало да може да им се спасят душите. А главнокомандващия му възрази (правилно и логично) с думите, че хич не му пука за душите защото ако не се изгорят труповете ще плъзнат зарази и всички ще се разболеят и впоследствие ще умрат. А когато Саладин разруши стените на крепостта, всички се чудеха какво да правят, и същия свещенник каза: "Аз предлагам да предложим на Саладин да приемем неговата вяра - исляма!". На което естествено главнокомандващия също се противопостави, и накрая се разбраха със Саладин мирно и цивилизовано да напуснат Йерусалим. Та ако слушаш поповете, ще те накарат да се обесиш сам.

Желая и много здраве и късмет!!!

Проблем! Сега като псувам не знам кога да прибавям "сурогатна"..

Не псувай и няма да имаш проблем!

Чист хуманизъм (луциферианство). Отричане на Божият ред и авторитет и издигане в култ на гордостта, суетата и човешките авторитети.

Искаше нещо да кажеш или просто реши да си оставиш мозъчната пръдня?

Вие защо сте агресивен? От какво вие е страх?

Да и го е казал точно, кратко и ясно

Вие защо сте агресивен? От какво вие е страх?

Да разбирам ли, че като се разболееш чакаш Божия ред, а не ред пред лекарския кабинет?

ти така и така го чакаш с или без лекаря

Йоан Кръстител, човекът, който е кръстил Иисус Христос в река Йордан е бил роден от майка си Елисавета, когато тя е била вече на преклонна възраст. Когато БОГ каже тогава се появяват деца и където ТОЙ каже. БОГ избира родителите и децата, но ние хората толкова станахме вече горделиви, че се взехме насериозно и се опитваме да отнемем това право на БОГА, влизаме в ролята на богове и сами определяме чрез зачеването инвитро, коя яйцеклетка трябва да се оплоди, кой мъжкар да изберем, колко на брой да са яйцеклетките, които трябва да се оплодят. А ако се окаже впоследствие че яйцеклетката е била негодна, по същия начин влизайки в ролята на богове сами решаваме, че детето ще го хвърлим в дом за отглеждане на изоставени деца, защото нещо не му е наред или просто не е нормално детето и не отговаря не представите ни. Но едно не осъзнаваме, че само БОГ определя до къде може да стигне човек, във всичко не само в инвитро оплождането.

щом се е родило дете значи е трябвало и така не ти определяш кой какво да прави

Кво ти става бе, пич. Да не си изперкал нещо, а ?

Само да ти кажа, че ненормалния тук си ти, защото те бърка какво правят другите хора. Някой теб закача ли те да си живееш живота, както ти си решиш? Така че, остави хората да си живеят техния си, ти си НИКОЙ.

Ти си болен. Иди се прегледай. На доктор. Сериозно говоря. Дори кардиналите във Ватикана вече признават ползата от ин витро и други асистирани репродуктивни технологии. Яйцеклетките нямат много връзка с вече родените деца. А родените деца чрез ин витро са също толкова нормални и здрави както всички останали родени по естествен начин. И накрая, не съм чувал за изоставени деца заради това че са недъгави, с вродени дефекти или болни от някаква неизлечима болест. Има много майки на такива деца които не само че не ги изоставят, но се борят за децата си да имат по-качествен и добър живот!

Не си чувал, защото слушаш избирателно и защото горзотата няма място в нашия "прекрасен живот", в който абортът не е убийство, а само справяне с проблем. Църквата е против инвитрото, заради това, че обикновено се импланитрат няколко ембриона, останалите се превръщат в биологични отпадъци или се използват за експерименти. А деца дори с предполагаеми /понякога стават и грешки/ тежки аномалии се абортират и в доста напреднала бременност по медицински причини. Изоставени деца с уродства има също доволно много. Има и твърде много изоставени здрави деца. Темата е щекотлива и доста нелицеприятна.

Когато един много праведен мъж починал и се възнесъл видял Исус Христос облян в неговата светлина човека го попитал Исус защо изглежда толкова тъжен. Исус му отговорил защото от тук виждам всички злини които хората вършат в мое име... Оставете "божите" работи на бог не говорете от негово име и когато има едно бебенце му се радвайте мястото му е тук...

Сладури божествени, само да попитам тези деца според вас БЕЗ волята Божия ли са на този свят? Т.е. откровено смятате, че човекът е настигнал Бог и може да му отнеме ДОРИ и това - направата на нов живот. Това , драги, е откровено богохулство :). Аз, като добра християнка, смятам че точно Бог ни е дал уменията и знанията да помагаме на жените и мъжете, които по една или друга причина нямат деца и точно Той спуска и тези малки ангелчета на земята, а докторите само изпълняват волята Му!

Браво и прекрасно за актрисата Пуси хуи че е станала суроватна майка. Направо искара ангелити не само на Чарли от изненада и вазхищение, но и на нас нейните фенови и пуклонници. За соцялните медий разбрахме, ама за креватнити медий тя особенно активна ли е или особенно пасивна? Ама щом прибягва до суроватни методики, значи е само второто... Браво, много хубаво претставление с предтсавянето на малкия и мъш. Ама големиа мъш, или т.н. баща на малкиа и мъш, и той ли е суруватен или не е суруватен , т.е. той късал ли е от забранения плод с нея или не е късал? Или пък е късал само със суроватната майка? Или пък с двете? Ама ако е късал само с едната, тогава той полу-суроватен ли се явява или не се явява? Много интересни исключително важни детайли които за сажеление не научаваме... Сега не мога да спа ( с мъже) от претиснение при мисалта, дали ще я съдят в Америка зарад туй, че не е признаала публично, че чака малак мъш или няма да я съдат? И тук му е мястото да раскриа публично, че и аз от години чакам дете, ама нешто не се полочава. Чакам го по гари, на пазаря, по молове и магестрали и крастовишта. Ама за туй трябва ли да забременея или не трябва? Ама за да забременя мъш трябва ли или не трябва? Може ли да са 2 или повече, наведнъж или поотделно? Или пък да продалжавам да чакам, пък може да стане просто тъй, от самосебеси, и да ва изненадам по медийте с новината? Това така ли е или не е така? Браво и великолепно е, че ни запознавате с новити методики и практики по отношение на суроватката и нейните преложения в женското тяло. Ама в нашия парламент нямаме ли също идно слатко прасенце, дет яде много суроватка от неговите лафки и претавизира цигарите? А неговата мама праскя бъркала ли в държавната суроватка или не бъркала? Айде сега да свършвам и да ида да пусна един печелифш фиш от тотуто.

май ти трябва преглед от специалист

Ама спецялист по банково дело ли или по фенансиийте? А може ли двама?

Абе някой дали ти е прочел словесната диа.я дето си я сътворил?

И аз ви чакам на гарата, нося си суроватката, вие си носете яйцата, пък каквото стане

Toni

Здравей умна и красива. Пак си хит.

Катя

Да е живо и здраво детенцето! На Луси Лиу - честито! Майчинството е най-прекрасното нещо на света!

маичинство?

От майчинството най-лесното нещо е раждането, както и само раждането на дете не те прави майка...

сетила се мара да се побара, че на 46 години и липсва още нещо, а това е да си напазарува бебе с малко неин генетичен материял за да има по голямо усещане ,че е "маика".

а на теб това защоти пречи? май злобата ти е типично по български в повече... жените както и мъжете имат право на избор кога да станат майки и ако за мъжа това може и на 70 години защо жените да са дискриминирани?

Много в голяма грешка си!!! Майчинството и бащинството не са коледен шопинг а да са "избор" Това е преди всичко ОТГОВОРНОСТ и както е безотговорно за един мъж да стане баща на 50+, така е и за една жена!!!

аман от български злобни мъже -хем не щете деца хем злобеете защо другите имат -нещастници пълни

И твоят проблем точно какъв е? Ментален? Ако иска ще си има деца и на 50, възможно е вече, жената е осигурена, може да има и 100 деца, може би това те бърка?