17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За информация на преводача или преводачката: българският еквивалент на Rhythmische Sportgymnastik не е "ритмична спортна гимнастика", а е просто и само "художествена гимнастика"!!!

Женицата на путин сподели , че туй джудже не е истинския Путин !

Връзката им в Русия може и обществена тайна да е ,но Кабаева може да облече каквото си поиска,важното е ,че Путин не я мъкне със себе си по света да го излага както прави Радев с Деса Мерцедеса.

Алина Кабаева е найвеликата гимнастичка за всички времена. Дори сега 10 год по късно, все още никой не може да повтори някои от нейните "крейзи" трудни елементи, които се смятат за нейна запазена марка.Със своя чар, харизма и обаяние обадя целия свят. В цял свят дори сега, 10год след напускането й, още говорят за нея. Тя е легенда като Гунди, като Роналдо, като Меси, като Мария Калас, като Агаси и всичко, което тук хейтвате, ви прави само жалки и нещастни. А дали е жена на Путин, апропо е, дори му роди 3 то дете, не е наша (ваша) работа. Путин, разбира се, ще избере такава жена да му роди деца с изключителни физически данни и психическа устойчивост. И просто за протокола, за да не дам основание на хейтърите и троловете , че съм русофилАлина Кабаева е родена в Ташкент, до 13 год възраст е живяла в беден Узбекистан, преди да се премести в Новогорск, за да тренира при Ирина Винер(тяхната Нешка Робева). Бащата е узбекски татар с киргизки корени, а майката руска узбечка. Поклон пред такива хора като Кабаева_легендарна гимнастичка, модна икона, благотворителка и първа дама. А всички ние тука сте(сме).........

Няма ли да види зор Путин с 35 годишна ?

Нищо му няма на цар Путин, кат'го гледам.Докато света му размахваше импотентно пръстче и го плашеше със санкции, направи трето дете на Кабаева.....Кучетата лаят, кервана си върви. Или казано по друг начин завист ищците импотентно го хейтват, а той си прави деца на 35 год бивша най_гъвкавата гимнастичка в света. Екстра му е, ако ме питаш мене.

Mussi

Паула като гледам се изживява като адвокатка на путин и държанката му ;) Нищо де, това ме успокоява, че българите-лизачи на руски гъзове скоро няма да свършат :)))

Тъпотиите от квазисоциалния фейсбук са се пренесли и тук. Всеки човек може да се облича както си иска, може да сключва или не брак с когото или която си иска. А това, че някой се дразни от вида на другиго или не му харесва женен или омъжена ли е си е за негова сметка.

Ритмична спортна гимнастика...такъв спорт няма, на български има художествена гимнастика, на английски е ритмик джимнастик, кой преводач направи тоя превод.....когато не се чете, се става за смях, че и редактори имат.Сещам се за драсни-пални клечица.....

Няма нито една снимка на плешивото джидженце Путин в интимна близост до тази застаряваща гимнастичка! Руски цирк за радост на прост народ, захранвам с пропагандни тъпотии. Всички знаят каква яка тетка е жената на Путин, с която се разделиха за пред хората да не му се смеят! Разбира се всички родни рублофили оцапват гащите като четат за “Путин и Кабаева” :))))

верно ли некво жиженци ви било еб на ло много лошо,и даже било назначило президента на най най най великата супердържава ?

Алина е мечта за всеки мъж-гимнастичка какви ли пируети прави нощем...а роклята е с български рози

Нека колкото се може повече жени да прочетат този коментар.

Жена съм. Ама шапка й свалям на тази Кабаева. На мен ми е любимка. Скоро такава няма да се роди. Респект

Ами и аз т'ва викам. Според мен е мечта на всеки мъж и повод завист у всяка жена,дори и 20 год не могат да й стъпят на малкия пръст. Аз непрекъснато й гледам видеата. Сега предизвиква фурор, а за времето си е била явление_талант, чар, усмивка, харизма, умение да флиртува с публиката, плюс уникални физически данни и психическа устойчивост. Хейтърите може само да му дишат праха на (цар) Путин

Няма завист. Не си разбрала коментара ми...

Пълна селяния!

Дъртия комплексар, с млада коза, след като заряза жена си. Бравос товарищ КГБ с вид на лисугер. Ета марал, бъйл сказал я... марал... гиди сопааа!!!!!!!

жендър, ти кат си гей не значи, че и другите са такива

Колкото и да лицемерничиш около христянството и традиционното семейство, трудно е да устискаш на една млада парясница!

Тя не е парясница.грешитеИма. Има връзка с Путин от 21 годишна неофициално. От 2004 след награждаването й на олимпиадата в Пекин, май беше

красива жена !

Не е голяма красавица, но в никакъв случай не е грозна. Хваща окото и няма спор. Обаче в България по улициците на всички наши градове и села има изобилие от далеч по-красиви жени. Но не ми е ясно защо журналята не си гледат своето канче, а клюкат за другите?

Не е важно какви ще са новините, важното е да ги има и да се четат. Ако ще и за кобилата Пена от село Пикел да пишат, стига да има кой да чете и коментира е достатъчно.

за победителката на тазгодишната Евровизия, не се сещам името, и нейните тоалети. гарантиран супертрафик.

Бреей,чак пък и няколко деца си родили - значи няколко години хубавицата е ходела с издут корем и никой не забелязал това...Тоя дойче-папарак може да съобще за спонтанен аборт на фрау Меркел след гостуването й във вилата на Путин в Сочи...ей тва ще е върхът на разследващата журналистика!

Друга любима има Владимир Владимирович..., тя е любимата на Йосиф Висарионович.

да украднем Марчето Захарова за президент, а тази за министър председател! даже и да правят глупости поне ша ние готино да ги гледаме и ша ни оправят отношенията с Русия! Путин, ако имаш още такива мачки ни ги покажи з ада украднем и тях! омръзна ни да гледаме евро-мутанти и порно звезди! искаме нещо истинско хубаво!

тази без грим и преди 2те операции виждал ли си я?

Така е в Русия- с орли между циците и джуджета между краката! Макар че джуджето като си стъпи на портфейла става баскетболист!:)))

Тоя импотетляк и нея няма да задържи.

Татарка и няма защо пак да плюете по руснаци! Вижте себе си!

Ние не претендираме като ТЯХ! Хем са лайна битер нас, хем се имат за нещо. Алкохолизирани олигофрени, завзели половин континент. Предполагам с добра дума и убеждения, не с огън и меч...

алкохолизиран дебил, един от 80%, не си мисли, че всичките са като теб - комплексарче смотано. Вие тук една педя земя я обрулихте.

Това е подигравка с държавна символика. Същата, както и с Георгиевкая лента, която е изначално е награда!!! А сега всеки втори я носи, колани правят, в коса вплитат и няма никакво отношение към ВОВойна. Превърнали я, тази лента, в кич и символ на руски мир.Сега е реда на герб.

Има, кога то с шарките на американския или британския флаг носят гащи, шорти и други такива. На фланелките има също герб на всяка една държава и никой не смърди по пози повод. Много ниско и отвратно да плюете други, без да забелязвате, къде сте вие.

Демагогия,1. 2. Америка какво отношение има към темата?)) 3. Забравили сте за Сорос)). Пийте хапчета. Иначе е скучно, ака не се сещате за него))

Руска тъпотия.

ти си импотентен джендър, щом не оценяваш тая красива жена

Колко кухи и смешни са рушняците, за присмех са на целия свят. На тази сигурно и вибратора и е червен на цвят, руско производство и въобще не вибрира.

от кухи мозъци. сори, че ти го казвам.

Все бях виждал безвкусица, но да си сложиш този символ на държавността на бюста???? На тази велика държава!!! Нямам думи добре че не си е сложила герба на задника. Впрочем проблемът тук не е Кабаева, а Путин, който оставя една типична руска К...ва да си прави каквото си иска и не може да и каже НЕ!

Максим Горки имаше някакво произведение за съветско русийски дами със подобни тоалети със сърп и чук на задника ли,къде ли?!

Е такава, щом такъв простак е родила и е възпитала. Дебил връз дебил

Прост народ като руския вярва на всякакви приказки и басни... Тази дама няма не е луда да се хване с малоумно плешиво застаряващо джудже като Путин.

Простите, какво пречи на Путин на обяви този брак, ако той истински? Или да узакони връзката, ако я има. При това, ако има деца.Има право - той е разведен. къде е логиката?Защо Путин да се излага и да се прави на ловелас и да поражда слухове, когато може да го направи като всчки хора? Какъв смисъл да го крие? Какво ли не му приписват заедна с милиардите в офшорите.

stankow

И жената да тръгне по света с него, на всяко официално посещение. Може пък да не иска.

Русофилите е, че гледата на матушката като светец на Спасителя. Аз ви предлагам да ходите там в русия и да видите, че както до утре може да се говори против страните от запада, същото е и за страните от евразия.

има си наука - хералдика, която не е за интерпретиране от лаици. Намерих това: В християнската традиция орелът е знак на свети Йоан Богослов и символизира духовните висини, до които се е изкачил този създател на Евангелията и на Апокалипсиса. През 10 век във Византия отново се появява древният двуглав орел, но сега вече като символ на христовите думи: „Кесаревото - кесарю, Божието - Богу“, т.е. символизира баланса между божественото и земното. Този византийски двуглав орел с полуразперени крила в хералдиката е познат като двуглав орел в полет. След падането на Византия двуглавия орел се появява като символ на държави, считащи себе си за Трети Рим, като приемници на "Източния Нов Рим" - Свещената Римска империя, Руската империя, а също и на фамилии, произхождащи от Византия или имащи тесни династични връзки с тях. Двуглавият орел се отнася към групата на фантастическите гербови фигури и изобраява орел, имащ две глави, обърнати на дясна и лява хералдическа страна. В западноевропейската хералдика тази фигура се появява за пръв път през XIII век, на монетите на Людвиг Баварски 1330 г. и гербовете на бургграфофе на Вюрцбург и Савойскте графове. Като държавна емблема на Свещената Римска империя двуглавият орел е приет още през XV век. Той е черен на златен щит, със златни клюнове и нокти; главите на орела са окръжени с ореоли. Едва в по-ново време орелът е увенчан с корони, а в ноктите поставят скиптър и държавен меч — в десните и държава — в лявата. Двуглавият орел се среща още в следните гербове: Герб на Албания Герб на Руската империя Руската Федерация Герб на Сърбия и Черна гора Герб на Сърбия Герб на Черна гора Герб на Свещената Римска империя Герб на Австо-Унгарската империя. Това на роклята по-скоро е стилизирана дизайнерска реплика на комбиниран имперско-федеративен герб.

"Двуглавият орел е стар символ, появил се за пръв път в Месопотамия около 15 век пр.н.е. като дуалистичен символ на стара религия. Този раздвоен символ се свързва с Зороастрийското учение, според което добрият бог на светлината Ахура Мазда се бие с бога на мрака Ариман." Данните и в двата постинга са от уикипедия, българската, където на различните езици се намират много интересни и съдържателни статии по тези въпроси, но най.удачното в български форум беше да се цитира от българската, кято никак не е лоша, напротив.

Проблемът е че това не е стилизация приятелю 40 годишен. Естествено, че тя не може да се закичи с герба с абсолютно всички атрибути. ПРОБЛЕМ е също така, намекът, че тази красотка с това си действие излага тежко самия Путин

всеки има право да се облича както намери за добре. откъде си толкова сигурен, че тя е съпруга на Путин? от ЕЖК? айде стига глупости. лош тон е да определяш нечия възраст - освен хейтване, друго не чета.

Рерб на Руската империя В златен щит е поставен черен двуглав орел, коронован с 2 императорски корони, над които е поставена същата корона, но в голям размер, с 2 ленти на Андреевския орден. Държавният орел държи златен скиптър и държава. На гърдите на орела е поставен гербът на Московското княжество: в червен, със златен край, щит на Свети великомъченик и победоносец Георги, в сребърно въоръжение и лазурна мантия, на сербърен кон, промушващ златен, със зелени крила дракон. Щитът е увенчан с шлема на Светия велик княз Александър Невски. Около щита е изобразен орденът на Свети апостол Андрей Първозвани. От двете страни на щита са поставени светите-ангели архистратег Михаил и архангел Гаврил. Цялата композиция е поставена върху жълта балдахинова мантия, осеяна с руски орли и коронована с императорска корона. На нея има надпис: "Съ Нами Богъ!". Над балдахиновата мантия се издига държавна хоругва в златен цвят, на която е изобразен държавният герб, но без окръжаващите го 9 по-малки щита. Герб на Русия (хералдически наследник на герба на Руската империя, горе е обяснено какво и що) Гербът на Русия представлява червен щит, на който е изобразен двуглав орел с короновани глави, а между тях - трета голяма корона на Петър Велики. В ноктите си орелът държи скиптър и златно кълбо с кръст, който символизира държавната власт. На гърдите си има друг щит на Московското княжество, който представлява изображение на св. Георги промушващ змей. Хайде и за нашия герб: Гербът на България е изправен златен коронован лъв на тъмночервено поле, обърнат на дясна хералдическа страна, поставен върху щит. От двете му страни има изобразени лъвове-щитодръжци, а над него — царска корона. Под щита има постамент от дъбови клонки със златни плодове и девизна лента с трикольорен кант, на която има изписан националният девиз „Съединението прави силата“. Настоящият герб е одобрен от Народното събрание през 1997 година. Това е първият герб на България след края на комунистическото управление в края на 1980-те. Точният вид на герба е предмет на продължителни спорове между политическите партии. Гербът на Република България се определя със Закона за герба на Република България, според който той е държавен символ, който изразява независимостта и суверенитета на българския народ и българската държава: „ Гербът на Република България е изправен златен коронован лъв на тъмночервено поле във формата на щит. Над щита има голяма корона, първообраз на която са корони на български владетели от Втората българска държава, с пет кръста и отделно кръст над самата корона. Щитът е поддържан от два златни короновани изправени лъва, обърнати към щита от лява и дясна хералдическа страна. Те стоят върху две кръстосани дъбови клонки с плодове. Под щита върху прехвърлена през краищата на дъбовите клонки бяла лента с трикольорен кант е изписано със златни букви „Съединението прави силата“. Хайде и за САЩ Държавният печат на САЩ (на английски: Great Seal of the United States) служи за потвърждаване на автентичността на документи, издадени от правителството на САЩ и се съхранява от държавния секретар на САЩ. Често се използва и вместо герб на САЩ. Лицева страна Лицева страна на Държавния печат на САЩ Обратната страна на Държавния печат на САЩ На лицевата страна е изобразен белоглав орел, който е национален символ на САЩ. В ноктите на левия си крак орелът държи 13 стрели, а в десните — маслинова клонка. Клонката и стрелите символизират, че САЩ „желаят мир, но винаги са готови за война“. Маслиновата клонка традиционно с изобразява с 13 листа и с 13 маслини. Главата на орела е обърната на лява хералдическа страна, на страната на маслиновата клонка, което означава предпочитане на мира, а не на войната. В клюна си орелът държи лента с надпис на латински „E pluribus unum“ („От многото - единствен“). Над главата на орела са разположени 13 звезди в син облак в 5 реда по 1-4-3-4-1, образувайки 6-лъчна звезда. На гърдите на орела е изобразен щит с редуващи се 6 червени и 7 бели ивици, разположени вертикално, и синя хоризонтална ивица. Понякога щитът се изобразява грешно, като червените ивици са 7, а белите - 6, като освен това на синята ивица пак погрешно се изобразяват звезди. Всички тези грешки са в резултат от погрешни аналогии с Националното знаме на САЩ. Обратна страна На обратната страна на държавния печат е изобразена незавършена пирамида, на върха на която има изобразено око, разположено в триъгълник. Пирамидата има 13 стъпала, традиционно символизиращи 13-те щата-основатели — Масачузетс, Кънектикът, Род Айланд, Ню Хампшър, Ню Йорк, Ню Джърси, Пенсилвания, Делауър, Вирджиния, Мериленд, Северна Каролина, Южна Каролина, Джорджия. На първото стъпало от пирамидата е поставена годината 1776 с римски цифри — MDCCLXXVI. Окото на върха ѝ символизира Око на Провидението. Надписът "Annuit Cœptis" означава "то е благосклонно към нашите начинания". Изразът е разположен на свитък под пирамидата и гласи "Novus Ordo Seclorum" ("Новият порядък навеки").

В Русия всичко е тайна, а най-вече женитби, разводи, любовници и всякакви други прегрешения. За Путин с лице на евнух нищо не се говори за личният му живот. Хората почват да мислят, че има нещо сбъркано в личният и сексуалният му живот. Този човек няма емоции, чувства към никого и към нищо, освен към партията си. Руските комунисти с жени не се занимават. Те са моралисти и като комунисти са над тези неща. Единствената ценност за тях е партията. Никакви жени, деца, баби, приятелки, любовници нищо не може да ги отклони от правият път към единствената им жена партията. Виж го Макрон. Оженил се за жена с 25 години по-възрастна от него и какво от това?! Така е преценил така и решил и показва жена си радостен и щастлив на всеки срещнат. Руските комунисти се смеят, подиграват, иронизират Меркел и Тереза Мей, че били без деца като че ли са прокажени. Тези комунисти наистина са побъркани. Като че ли единствената им емоция след партията е да се напият и до там.

Какви комунисти те гонят пък тебе смотаняк

Ами, болшевиките са комунисти, че и от най-лошите. Нима Путкин не е комунист, а? Сигурно е бил единствения от КГБ без да е член на КПСС!!!

Отвратително е да си трол, да се продаваш за пари като магистралка. Но да си тъп трол вече е прекалено. Не можеш ли да си намериш почтена работа, все пак си копал бащините градини, все нещо си научил?

В Русия това е традиция - свръх богатите и влиятелните крият личния си живот в тайна. За повечето свръхбогати не се знае публично кои са децата им и как изглеждат. Ако съпругата им е жена с положение, могат да бъдат видени заедно, иначе не. Правят го с цел защита на близките си. Децата на сръхбогатите лесно могат да бъдат отвлечени или убити. Осигуряват им така един спокоен и нормален що-годе живот.

Традиция е защото руссия е тъпа, скрита и ненормална страна. Там все още няма дори формално равенство между хората.Има една прослойка свръх богати и останалото са бедни пияндета!

не ви знам в какви форумчета четете, откъде сте я изровили тая снимка, Кабаева има и много други рокли, какво й е патриотичното на тая рокля не разбар, ама сте раздухали тука някаква ЕЖК клюка - попрочетох, сватбите - излиза, че са няколко, понеже са станали според жълтурчетата в няколко различни години и т.н., стига по принцип се ровили в чаршафите на Меган, Мелания, Кейт, че и Кабаева. Тъпо е.

оставете човека на мира- жената,като махнеш роклята и , си е отлична за нуждите му.Стига му завиждахте - вие във вкъщи сте по зле..

Та казвате куЛвето на Путката прекалила с патриотизма, а???

Не; простак; ,а пеУничанин си ти

Роклята наистина е много грозна, но и самите руснаци не я харесват. Ако видите коментарите в руските сайтове, определено не са патриоти1но трогнати. Аз едно нещо не мога да разбера, всички знаят, че са заедно, те обаче "се крият"... Путин винаги е сам на официални срещи. За какво? Тя е млада и що-годе красива жена, може да го придружава достойно, без такива рокли де. Виждала съм й интервюта - много земна и приветлива жена, не мисля че би го изложила някъде.

Петко Георгиев: Руската пропаганда е най-голяма в България Това заяви журналистът Петко Георгиев в дискусия в студиото на ”Панорама” по повод на миналата визита на президента Румен Радев в Москва и предстоящата на премиера Бойко Борисов. "Между двете срещи - на президента Румен Радев и предстоящата на премиера Бойко Борисов с президента на Русия Владимир Путин се случи нещо много важно - решението на комисията за "Газпром". След много години на протакане ЕК принуди "Газпром" да се откаже от монополното си положение на пазара. След над 20 години, в които различни наши правителства "героично" се съпротивляваха да направят нещо срещу този монопол, дойде Видовден. Това поставя взаимоотношенията ни на съвсем ново положение - България вече не е толкова зависима от този монопол, от руските доставки. Да си спомним - януари и февруари на 2009 г. бяха много студени месеци, на власт бяха Първанов и БСП - най-големите приятели на Русия. Тогава Путин спря газа не като наказание за България, а за Украйна. Той не се сети въобще колко големи приятели са Русия и България, нито за славянската писменост, нито за нищо друго. През ум не му мина, че България ще пострада. А тук ние трябваше да понесем спирането на парното и т.н. България е в голяма зависимост от руските енергийни източници, а в страната ни има силно пропагандно влияние от Русия. Тя си има своята национална политика, но ние трябва да отстояваме своята. Смятам, че политиката на България спрямо Русия е безотговорна на всички нива - към българските граждани, към нашите приятели и партньори от ЕС и НАТО и към самата Русия. Срамна е историята с "Южен поток" и какви бяха действията на нашето правителство тогава. Кой, защо и при какви обстоятелства е обещавал да го има, не става ясно. Ами повратливата ни политика спрямо строежа на АЕЦ "Белене"?! Българската политика спрямо Русия от над 20 години не е базирана на националните ни интереси. Макар че президентът Макрон говори за бизнес с Русия, това не означава, че с Франция ще имат приятелски политически отношения. Как може България да се чувства разкрачена между Русия и Запада, при положение че страната ни е член на НАТО и ЕС". По думите му печелившият модел на отношения е на общностно, европейско ниво. Според него руска пропаганда в Европа има в най-голям размер в България.

за политика е меко казано странно... като пуснат тема за Мелания или Мегън и там напиши политическо есе.

През 2009-та Русия спря газа, защото Украйна крадеше безогледно от газа, предназначен за други държави и за помпените станции от транзита. Украинците се основаваха на подкрепата на ЕС и САЩ, които си затваряха очите и настояваха Русия да компенсира и изпълнява доставките. Като намалиха газа, западняците видяха сор и натиснаха протежетата си всичко си дойде на мястото. Колкото до натиска над Газпром, тия клаузи отдавна са приети от тях и реално фигурират в договорите, включително и в нашия, така, че това е само изхвърляция. Приказките, че сме били ощетени в цените не е вярна - винаги сме имали най-евтиния газ, друг е въпроса, че КЕВР правеше печалбата на Овъргаз. В един момент нещата за малко се обърнаха, но след като ББ си получи парсата, отново далаверата се върна.

глупости бе ти

И това, което правите с писания "Автентичния Дон Амичи" не е Почтенно от ваша страна, даже гадно. Не го правете. Моля ви. той е Почтен човек. Че и аз не винаги се съгласявам с него, но никога не съм го обидил ... Преди години имаше едни простаци, почнаха да пишат от името на "АРКАН" ... но във форума ги разбраха бързо ... нямаха ми речника и знаниятя....Извинявам се, но все пак Малко Възпитание няма да навреди...макар и извън темата ...

Кабаева е татарка, за чий си е избродирала двуглав орел с православни кръстове на нянките, само тя си знае :)

Ееей шарани, това не е любимата на Путин. Любимата му само КГБ я знае и никога няма да знаете коя е ,камо ли да я видите, без тяхно желание. Хайде у нивата да копате с мотиките.

език с нескопосаните си преводи от английски. Направо е страшно! Хареса ми и как я подложили на кръстосан огън в социалните мрежи, сигурно сега се е свила да плаче някъде горкичката. Напомня ми фундаменталния американски филм "Враг пред портите", където като свърши заседанието на Политбюро и журналистите нахлуха и започнаха да обстрелват с въпроси Сталин - американците направо не могат да си представят, че светът не се изчерпва само с американските простотии и онова, което смятат за нормално и важно.

И като Световна спортна Звезда и след това, Кабаева запази Чара си на Хубавица. Че аз си спомням не "Щерн", ами "Билд" на Аксел. Там журналиста, по точно жулналистката беше написала - Че хората отиват повече "Да я Видят" , а не как играе...

И да се присъединя към написаното "ритмична спортна гимнастика - таково животно няма". И понеже превеждат, като Патки да обясня: - ритмичната гимнастика /ритмик/ е тази, която ние наричаме Художествена гимнастика - спотната е /артистик/ и ,както казваме спортна гимнастика. В ритмичната има обръчи, бухалки и т.н, а в артистичната греди, висилки и прескоци ит.н.

Жената си е направо Красавица - със и без орела. И е доста скромна ...че като знам какви истински Грозотии се "пъчат" със Заучени фрази и Изкуствени Цици и Джуки ... Путин има Вкус, а вий си приказвайте за "гроздето" и "черешите по 200 и кусур лева килото"....

Слуховете го свързаха с Кабаева и после ги разделиха. Последно ги свързаха с Наталия Рогозина - една от най-титулованите боксьорки в света... и една от най-засуканите...

Белая медведица}:-)))

Ето това е първа Дама, а не като първа Селянка с джендърско рокли. Появява се на събития свързани с нея.

Ердо ще ревнува.

сравнява жената на Обама и тази на Путин, разбира се с голя-я-яма полза на тази на Путин. Само се чудя като всичко най-добро у Росия защо Корнела прати синът си да учи в САЩ, а сега и работи къде - не къде да е, а в Ню Йорк в банка на кой - на Рокфелер.

Намерил са му я. Тоя импотент вече две му избягяха, тази ке е третата.

Този е недоразвит мозък, или с две думи направо казано - много прост. Защото ако не беше такъв щеше да знае, че винаги когато сравняваш неща ТРЯБВА ДА ПОСОЧИШ КРИТЕРИИТЕ, ПО КОИТО ГГИ СРАВНЯВАШ! Защото онези неща, които са важни или съществени за един може да не са И НЕ СА за друг! Тоест - в случая да посочи ПО КАКВИ ТОЧНО КРИТЕРИИ ПРАВИ СРАВНЕНИЕТО (съвсем отделен е въпросът дали това е удачно и за кой (недоразвит мозък, пуеритет или недоразвит) е нужно винаги да си сравнява пишката с друг или да прави подобни сравнения, за да си обясни нещата и авления, света около него с еднидименсиалното си мислене). По какво сравнява? По интелект ли? По образование ли? Което например за мен е сред най-важните неща? По това какви добри или не майки и съпруги ли са? Което за мен, а и за много други, мисля огромното мнозинство от НОРМАЛНИТЕ хора, които НЕ са пуберитети и недоразвити е НАЙ-ВАЖНОТО? По творчески постижения и кариера ли? По богатство? По полезност за хората? ПО известност?... Или по цици, бедра, обиколки по тялото и екстеншъни, или специфични умения като свирки, връткания и други подобни? ИЛИ КОМПЛЕКСНО, както мой приятел обича да казва - фул пекъдж:) Аман от дебили с недоразити мозъци!

жената на обама е грозновата и с масивна физика. но щом си я харесваш - това е твое право.

Защо двуглавият орел е националният символ на Русия? ИСТОРИЯ ФЕВ 21, 2018 ОЛЕГ ЕГОРОВ ИМПЕРАТОРСКАТА ПТИЦА!?!?!?!?!?!?! с две глави, КОИТО ЕДНОВРЕМЕННО ГЛЕДАТ на Изток и на Запад, е ОФИЦИАЛЕН ГЕРБ на Русия в продължение на векове, като престава да изпълнява тази роля единствено през съветските времена. Емблемата обаче е много по-стара от самата държава, а корените ѝ се крият още в далечни древни цивилизации. Орел на герба на държава е нещо често срещано – тази птица е също толкова популярен национален символ, колкото и лъвът. "Той е царят на всички птици; също както се смята, че лъвът царува над всички животни; освен това се свързва и с култа към слънцето", обяснява председателят на руския Хералдически съвет Георги Вилинбахов. Лъвът е изрисуван върху знаците на многобройни империи. Римските легиони държат знамена с великолепната птица, когато влизат в битка. Дори и днес на гербовете на много страни има орли. В САЩ на държавния печат има белоглав орел, който държи 13 стрели и маслинова клонка. На немския герб пък има черен орел. РУСКИЯТ ОРЕЛ ОБАЧЕ Е СПЕЦИАЛЕН - ТОЙ Е ДВУГЛАВ, А ВСЯКА ЕДНА ОТ ГЛАВИТЕ МУ ГЛЕДА В ПРОТИВОПОЛОЖНА ПОСОКА (както е при кривогледите и разногледите, тоест при ОТКЛОНЕНИЯТА ОТ НОРМАЛНОТО и природата, но с имперски амбиции!!!). Е, и това не е уникално: Сърбия, Албания и Черна гора също имат гербове с двуглави птици. Защо е така? НЕ Е ЛИ ДОСТАТЪЧНА ЕДНА ГЛАВА? Наследство от хетите и Византия Двуглавият орел е стара птица – първите ѝ изображения (издълбани в камък) се приписват на хетите, обитавали Близкия изток през XIII в. пр.н.е. Оттогава двуглавият орел се появява от време на време и на Изток, и на Запад. Византийската империя (395-1453) обаче издига тази птица до нови висоти. Историкът Евгений Пчелов казва в своя лекция по историята на руския герб, че, въпреки че византийците нямат свой официален герб, двуглавият орел се появява върху дрехите на императора и монетите от онези времена като символ на единство. "Те искали да подчертаят, че империята обединява под крилото си и Изтока, и Запада", обяснява Пчелов. "Орелът има две глави, но едно тяло". Повечето историци смятат, че всички нации, свързващи се с двуглавия орел, са го наследили от Византия чрез бракове между представители на различни династии. "В Средновековието човек не можел да вземе символа на друга държава, просто защото му харесвал. Това било символ на съюз, на добри отношения", твърди Пчелов. Настъплението на царете Именно така Сърбия, Албания и Черна гора получават своите гербове, следвани от Русия. През 1472 г. великият княз на Москва Иван III се жени за византийската принцеса София Палеологина. Няколко десетилетия по-късно се появява и първият руски печат с двуглав орел. Да възприеме византийското наследство е изключително важно за Иван. През 1453 г. турците превземат Константинопол и Русия се превръща във водеща православна сила. Така крилете на нейния двуглав орел започват да с разпростират и над Изтока, и над Запада. "Преди края на Византийската империя тя винаги е била смятана за по-велика сила. Дори и след падането ѝ руските владетели искали да свързват Русия с византийския символ", обяснява Евгений Пчелов.

Путин е ценител на женската красота. За да се увелите в това, вижте сайта Любимие женщини Путина. Фотоалбом. И още нещо по темата. Алина е наполовина татарка. Разбирай българка.

Сеньоре, пак не си се наспал.

Ти май татари не си виждал на живо, бе говедо.

Както Ердоган - на путинската жопа.

Путин е любител не само на женската красота и демонстрацията на сила, но и на ЛУКСА, подобно на един друг управник с подобен манталитет - Ердоган! На големия и много скъп лукс, независимо от впечатлението за скромност, което се опитва да внуши в обикновените руснаци! (подобно и на друг негов голям приятел - Берлускони например..., с който си разменят много скъпи и дори интимни подаръци) Ако се вземат например лукса на яхтата на Путин за няколко стотин милиона долара, която се води на името на негов приятел олигарх, разбира се, и на която от време на време Путин си отдъхва, или невероятният ориенталски лукс, в който живее Ердоган и съпругата му, ако човек си даде труда да се заинтересува и попрочете и види!

каква му е работната програма - почти всеки ден пътува до различни региони или има работни срещи, или срещи с политици от висок ранг, включително от чужбина. теорията ти за лукса нещо не ми се връзва с изработените от злато клозетни чинии и бидета в самолета на твоя президент Тръмп, който дължи богатството си на татко си, на бизнеса и на работните американски пчелички. И какво сега - президентът на една държава като Русия според тебе трябва да живее в чичотомова колиба и да се вози с таральсник втора употреба? Я посмали малко.

"ритмична спортна гимнастика"... хахахаха, егати превода сте направили

И поради что дедушка путин се срамува да се показва с гимнастичката: Възможни отговори са: 1. Разлика във възраста - 1 точка. 2. Разлика в ръста - 3 точки. 3. Да не придизвиква ревноста на Медведев - 6 точки. 4. Всичко това заедно - 10 точки.