Любо Киров представи новата си песен на живо пред стотици свои почитатели

"Восъчен герой" е с модерно рок звучене, за което изпълнителят споделя, че вероятно ще изненада някои от почитателите му

Обратно в новината

Коментари - Любо Киров представи новата си песен на живо пред стотици свои почитатели | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много се извинявам но преди три дни имаше велик фест в могилово на кайто пяха скорпионс, юрап , епика , хелоуин супер мега високи музикални групи с най - великите световни хитове . За тях нищо не казвате а за тоя селянин фъфлещ и неможещ да пее има инфо.

изброените от теб не са български изпълнители, не промотирт новат си песен, албум , клип и тн, затова може би...Все пак да си певачка, певач си е професия, от която се изхранват хората, затова са нужни и такива статии, които да промотират продукта - същото като изкарат нов чешит телефон на пазр и те заливат със статиии къв бил, що бил..

Аз го харесвам, но това е трагедия. Личи си че не е от него. Явно са го наобиколили болни мозъци. И тва с “модерното звучене”е голям смях :) Мани че няма такова нещо като модерен рок, ами и самото парче е като излязло от 80-те :)

Прави скучна музика и тази песен е поредното доказателство.

Любо Киров е единствения български изпълнител от последните 20 години на който съм се възхищавал, но вече съм далече от музиката и едва ли бих оценил адекватно новата му песен, която така или иначе не съм слушал, а и нямам намерение. Пожелавам му успех!

Все едно слушам братя Аргирови. :-)

Модерно звучене? Тото от 80-те звучене.

Готино парче, но правено по калъп

Любо е намбър уан изпълнител в БГ

Любо имал фенове?!? Ти да видиш!

Гледам го сега Киро в този клип и ми светна лампата колко много всъщност съм одъртял....Като, че оня ден се наливахме в Грамофон и цъкахме колко е надута Мара Илиева и как се е намоторил Любо Киров