Люси Дяковска спечели тв шоу за оцеляване и 100 000 евро (видео)

Плевенчанката клекна на земята, разплака се и промълви: "Де да можеха да ме видят майка ми и баща ми!..."

Обратно в новината

Коментари - Люси Дяковска спечели тв шоу за оцеляване и 100 000 евро (видео) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Но нека намери себе си и като жена или мъж, защото с тази нелепа ориентация и поведение, не предизвиква симпатия...

Грозотия нито мъж нито жена по-приятна не става като яде гадости, кое е великото в това "постижение"

Браво, сега вече ще си вземе тристаен в Плевен :))

Всички комплексари балканоиди плюят по всичко което е извън посредствено. Жал ми е за тролетариата. Поздрави за Люси.

На мен ми е жал за нея. Незнае мъж ли е жена ли е. Полага големи усилия нещо да доказва. На кой за какво,

На мен ми е жал за теб. Панелкаджийски цървул.

Жал ми е за теб плазмодий балкански

Бахти и травестита, майна!!!!

А маймуната на лезбийката спечели пътуване до Лизабон.

Злобейте комплексари, тя Люсито нали е гушнала стоте бона

Нищо не е гушнала ,работи им на Германците за жълти стотинки. Яде пениси и други гадости на финала и ще ѝ платят по тарифите за българи гастарбайтери. Тя през цялото време чисти ,маза, яде гадости типично унижение на аутсландер.

Преди години в Германия, я бяха покнили в едно предаване за интеграцията на ромите(май беше по АРД). Тя директно заяви, че циганин няма как да се интегрира в обществото.Имаше някакъв ,който се явяваше като водач на ромите в Германия и се обиди , почнаха да спорят и тогава Дяковска показа едни снимки, на един блок (май в Ямбол), все едно беше обстрелван от ракети . Тя обясни, че това жилища дадени на роми, на символизен наем и не е обстрелва, а дограмата е изкъртена и изгорена в печки през зимата , а панелите са разбити за да се извади арматурата и да се предаде на вторични суровини. Водача на ромите му се смени цвета няколко пъти а водещи остана с отворена уста.

много смела гражданска позиция на Люси. Поздравявам Люси Дяковска за това - смел човек. Ясно е защо е спечелила това изпитание в пустошта на Австралия. Там джунгла все още не е успяла да се развие :)))

Аз съм родена в Ямбол но живея между София и Америка от наф 20г. Напуснах града малко след 1991г. След като завърших МГ Ямбол. Помня че някой ми беше казал че в циганската махала има блокове в които живеят цигани бвз дограма, палят огън на бетона в т. Н. Стаи без прозорци и си държат конете в апартамента.

ти си ямболска пача някой ти бил казал, целият град сте такива :))))

Ебати и срама и цирка! Какви са тия дивотии, новини с които трябва да се "гордеем". Полудяхте ли?? Какво постижение е това?:Спорт - Олимпиада? Невероятно изкуство? Научно постижение??!? Не. Пълни бози и идиотски работи. За съжаление България има много малко с какво да се гордее. Нивото е толкова зле, щом с тази идиотщина се отбелязва...

необразован, мързелив драскач, с нулев мироглед - вземи и попрочети малко, поинтересувай се за българските, световни постижения! И тогава плюй по собствената си страна и народ, ясно ли ти е!?

какъв е тоя трол на снимката, да си папка скорпионите

Хора, погледнете в какво сте се превърнали. Злоба, не се побирате в себе си. Не разбрах парите, рИАЛИти-тУ, Дяковска, нейната ориентация, известността и, кое Ви дразни ? Защото мен лично - НИЩО. Казвам браво на момичето за нейния борбен дух! Това е една игра и тази игра е била спечелена от нея. Аз тук имам един проблем и това е затъпяването на хората, гледайки такива сортове "предавания". Не е луд този, който яде баницата. Нашият ефир е пълен с такива бози. Поздрави, не съм робот!

Нещо си в грешка пич. Не се побираме в себе си?? Ти сериозно ли мислиш, че на някой му дреме особено? Всички, които са написали коментар, включително и аз след 2 мин вече не помним, просто защото тая новина няма никакво значение нито за нас, нито е от обществено значение. И на какво точно да се възхищаваме и радваме? Ти видя ли го това предаване колко е плоско, та дори и в България правят по-добри формати. Ок спечелила е и това е, да организираме шествие ли какво?

1. Момичето гони петдесетака, бе. 2. Дразни ни нивото на западния свят, към който сме присламчени и ние. 3. Предпочитаме цивилизацията ни да умре с достойнство, а не потънала във фекалии и урина.

Човекът Ви каза нИдейте рИва и Вие пак рИвете. Българина все има какво да добави, макар и не на място.

Браво на Люси! Иначе на финала бяха една арабка, дето изглеждаше като нашите фолк диви - с ботокс и други добавки отвсякъде - супер куха лейка, една мека китка, но мъж, доста противен и Люси. Така ,че от въпросната група, тя баше най-нормалния човек, отделно, няма значение нейните сексуални предпочитания, много свестна и ангажирана към останалите в групата.

Е, то тва е идеята - дъртите лесбота и педали да изглеждат най-нормални на фона на всички нови трендове. Сама казваш, че изборът е бил между арабела, педерунгел и емигрантско лесбо и то в Германия - ха, ха, ха. Същият избор е и в политиката, и навсякъде вече.

Смятай, щом "Люси" е била най-"нормалната" за какво говорим,изобщо? Или може би си искала да кажеш най-малко ненормалната.

Толкова са тъпи тия "от Германия" и от другите потъващи кораби, че сами не се усещат как си вкарват автогол с тезите си. Живеем във времена на безкритичност и самокритичност - не могат да превъртят първо наум каквото им е на устата и как ще прозвучи. Да кажеш, че тази е била най-нормалната и то unironically...

Викаш, новото "нормално".

това звучи наистина не на място -: сексуални предпочитания. Човекът е преживял насилие в детските си години, травмата е нелечима и този Човек търси начин да оцелее емоционално , да се спаси. И в много случаи това става само чрез тялото. Защото не разполагаш с друго материално. Разполагаш само с тялото си. Ако всеки от човеците преживява подобно насилие в ранните си години и всички вкупом знаят какво означава това, едва ли биха осъдили своя събрат, своя сестра за това как търси спасението.

Люси е известна повече в Германия, отколкото тука. Ако отворите в youtube е пълно с нейни участия в какви ли не формати. И игри и разни интервюта и пеене. И то е известна от 30 години там. Така че тя си е кажи речи германка.

Може да е обратна, но на мен ми струва пО жена от много жени и пО мъж от много "биологични" мъже. Да е жива и здрава, всичко сама си е постигнала в този живот.

Чипа и е сбъркан но поне не се афишира постоянно пее гейша

Тук в Мюнхен всеки втори германец се е хванал с азиатка. Нищо чудно, че да си нормален вече е ненормално.

Бъдещето на западния свят е в диапазона Passport Bro и MGTOW.

Обратната Дяковска победи. Щом е гей ще я лансират, много ясно. Западналите удариха дъното с пропагандата на извратенията.

Жалко че е обратна. Иначе има силен характер и е боец

Е тя затова има такъв характер

хормоналните терапии правят чудеса.

Браво!!!

Много ги пробутват всякакви лесбоси, траверси и извратеняци.

При т.нар. "нов световен ред" ще е така: кучетата са с предимство пред хората, "ромите" пред белите, престъпниците пред мирните граждани, извратените пред нормалните, мюсюлманите пред християните, жените пред мъжете. Лъжата става истина, а дяволът - бог. Иначе казано, новият "ред" е стария, с главата надолу.

Ей, каквото и да стане, има папагали, които почват "Нов световен ред", "Сорос", "Илюминати", "Чипове", "Всички милионери на света са се съюзили срещу мен да ме унищожат"... 1. В това предаване канят много "по-скандални" хора от Люси. 2. Люси е била доста известна, а и още е в Германия, нормално да спечели. 3. Никой не е дощъл у вас да ви обръща резбата, гледайте си работата.

Така е - "милионерите" се грижат за здравето ни с "ваксини", намордници, "чипове", "нови геномни техники", изкуствени храни, "зелена енергия", даже Слънцето искат да затъмнят за рахата на такива като тебе.

Това мото го пише и на кинтите, бе - novo ordo seclorum, ама като не знае човек чужди езици...

Тия простотии ги слушам от 30 години, не се правете на просветени.

Че те се случват, бе, рак сварен на бавен огън, който не вижда разликите между тогава и сега...

Егати, на три континента съм живял, а и продължавам да живея, но такава злоба, простотия и селяндурщина, никъде не съм видял, чул и чел като в България! За съжаление. Каква е, що е, си е нейн проблем, не ваш!?

Айде направи си реклама!

Не е реклама, а отвращение към злобата! Така няма да стигнем до никъде. Оставаме от ден на ден по-малко и всячески се опитваме да се затрием.

Това, в огледалото за обратно виждане ли? Дето си го гледал.

Бре, и аз съм обиколил и живял в цяла Европа и да ти кажа навсякъде си е същото, да не кажа, че на моменти е по-зле

Това е победа на българка и трябва да сме горди, че е спечелила тази награда.

Браво, Люси! Лудетина си ти!

Не че тя е "лудетина", ами ти не знаеш на кой свят живееш вече. С тея промивки по "медиите".

Просто Киро в пола. Она поне не се пъне да управлява държавата... Една пИвИца требе от друго да изкарва парите си, не от тв игри.

В днешно време всички конкурси, шоута се печелят от травестити, педали и лесбийки! Честито на ГОСПОДИН Дяковска!

Честито, някои си живеят от такива бози. На мен ми изглежда много изкуствено всичко.

Тия риалитита още ли ги гледа някой?

казваш по-стойностно и интелектуално е да ги коментираш в дирника отколкото да ги гледаш

Не ми слагай думи в устата.

Дяковска е лесбийка която живее с жена си.Пя ла е някога в германска група. Живее предимно в Германия.

Абе нямам идея какво е спечелила, но от тъмбнейла, който първо видях си казах "какъв е този ексцентричен чичко"

Коя беше па тая??

а ти коя си?

Мъж или жена е това? Никога не съм я чувала. А Реалити предаванията са много идиотски и глупави всичките, с 2-3 изключения в световен мащаб.

има някакви проценти на хора с проблеми със жлезите с вътрешна секреция и не се знае мъж ли е жена ли е . някои са получени от заболявания като деца и зле развило се лечение . говорим за под процент

Има някакъв процент от хората, които вярват във всяка лъжа, която им поднесеш по подходящ за нивото им на интелект начин. Част от тях дори започват да разпространяват новото псевдопознание. Истината е, че хомосексуалните наклонности са генетично заложени сред 10% от човешката популация. При някои животни и растения процентът е много по-голям, а някои направо са си двуполови. Така че не е прецедент. Сред хората при някои индивиди тези наклонности се проявяват по един начин, при други по друг, понякога са причина за престъпно поведение, а често и са поттискани. Сексуалността е свързана и с възрастта. Каква е сексуалната ориентация на 3 годшино дете или 80 годишна баба? Едно е сигурно - не се лекува, защото не е патология.

Не е престижно да се парадира с незнание.

Коя пък беше тази?

Браво, Люси! Дерзай! Прегръдки! Към всички хейтъри-Стойте си на дъното, плискайте се в калта, пръскайте отрова..все едно..тя не може да стигне до осъзнато живеещите!

Казах ли ви, че Дяковска е пич? ИнфлуенЦъри и риалити звезди не могат да и стъпят на малкия пръст. Разни хейтъри и недоказани мъжлета също.

Лесбийки от всички страни, обединете се!

Като виждаш необединени какво правят сещай се като се обединят.

Големи простотии.

"австралийската джунгла' е добро, но по-добро щеше да е "австрийската жунгла"

Браво, Люси!

Казах ви, че е мъжка Гена и ще спечели.

Ей, тва бУлгарчето е най-злобното и завистливо същество на планетата! То не е хейт не е чудо!

Ти, душата, от кой етнос си? Благороден, толерантен... Срам ли те е да кажеш.

етно ГАФ, май не правиш разлика между етнос и народност.... аре, бЕгай дрОби зеле, за друго не ставаш :)

То няма такава разлика. Но ти май не правиш разлика между етнос/народност и националност.

На всичко отгоре - ГЛУПАВ!

Честито! Лесбийка или не, момичето пее хубаво.

Не мога да преценя колко хубаво пее, но че е известна, известна е.

Браво момиче, знаех си!

момче е!!?

Не я обиждай на "момиче" и "момче" - може да те съди. По европейските закони.

Светил ли си ѝ?

Дяковска какво работи точно?

Певица работи, Петров.

Материала корем го яде че някой сънародник е спечелил 100 000

Този на времето го знаехме като Людмил Траверсата. Сега какъв точно е станал ?

На времето нищо не си знаел. Днес не знаеш повече. Сигурно е, че утре ще го забравиш.

фърст.

Нали трябва да сме полит коректни!?

Бе кви политкоректни ма, какви свирки правят... не е истина - на световно ниво са топ.Език - жена,сила на хващане - мъж.

Лесбийките не се занимават с мъже. Бисексуалните може. Проститутките и порно актрисите най-вече.

Това не беше ли травестит ?

а, тиии, не беше ли олигофрен?

Черното, жълто синьто. цветовете на дъгата, .. печелят. При т.нар. нов световен... "ред", ама друг път

джендър - отвън "жена", вътре - "мъж". .

Остров лесбос

Браво, Люси! Най-добрата!

"Най-добрата"... какво!?