17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хмммм И като тръгне Меган да мие чиниите от закуската, какво правим?

Съвременния шоубизнес е в присъствието на откровени изроди. Тоз ми е в първата петица. Меган Фокс му направи чудесна реклама, като се омъжи за него. До пет години ще и бие шута.

Психо дует. Да ви ... на парите и фейк живота!

Меган беле супер парче, сега е модел на пластичните хирурзи Тоя идиот с татуировките даже няма да го коментирам, на прасетата

Идеални са един за друг тез двамата. Даже мисля, че женската е по-изперкала .

как е възможно такава хубава жена дс си падне по такъв идиот,явно е много глупава

тц, пасват си

истанбулската

Браво на Меган. Освен, че е страшна мадама, очевидно има и склонност към мазохизъм.

колко по-добре и сериозно щеше да изглежда с някай набор до нея... Или набор на тоя, но адвокат, финансист, IT, (подмаз, подмаз ;-)))))). Абе човек, който може да се облича. Щеше да има доста предложения за сериозни роли. Тоя я е зомбирал или се възползва от лошото й психическо състояние.

Двете половини свързани с магнит? Тоя пръстен да не е от пернишки винкел!

са страшни и двамата. Брррррр

Ще бере ядове жената с този ненормалник!

А на него керестето му е направено така, че да я боли като го вади, а да й е екстра, като й е вътре.

заради теб проверих значението на думата

ако й дойде ума в главата и реши, че вече не иска садист до себе си, ще намери начин да го махне

Сага са като дуо буфосинхронисти - Куку и Пипе.

Къде са новините за Петканови?

Сега е за американските Петканови (инфлуенсъри). Абе този индивид от женски пол на снимката прилича на милиони такива от по света и у нас. Да не би клонинги да са завзели Земята?

Имам дъщеря и само се моля на Господ да не ми докара такова същество в къщи, че не знам кого ще пребия него нея или себе си.

"Глад, бой, стригане и те ти го Спас" :-D Нали го знаеш вица за Спас? Докарал един моряк малко лъвче на баща си подарък. Отплавал той пак по топлите морета. Като се върнал - гледа в двора един хърбав едър и плешив пес. Питал баща си какво е това. Той му вика: "Това е Спас, бе, сине. Миналия път нали остави едно пале тука? Е, да, ама то като порасна, стана 200 кила, изяде всичките кокошки, изяде овцете и като тръгна и към кравите - глад, бой, стригане, глад, бой стригане - и те ти го Спас." п.п.: Та и ти така - ще го направиш Sewing machine Kelly. Найш как ще те слушка. Ще ви носи поне 1000 лв. от шивашкия цех. Като го гледам е свикнал сам да си шие дрехите.

Бяха ми сипматично-интересни по ред причини, които не ми се разтаягат като локмуми в момента, но с това продуктово позициониране и ексхибиционизън на всичко свързано с връзката им, взеха да се оливат, все едно сгледам нон стоп реклама на Меган и МГК лайф риалити шоу.

Имал й плакат като малък Хахахахахахахаха

Който редовно се празнел а след това уринирал